Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

Nu nezinau kas cia per problemos blink.gif Kas tau taip sake, kad neimanoma??? blink.gif Mudu su vyru patys dazem svetaines sienas skirtingom spalvom. Tiksliau vyras daze, as tik ta pagalbine buvau blush2.gif Tai sienu didziuosiui istisinius plotus dazem voleliu, na o kampu suejimus teptuku atsargiai ir be jokiu apsauginiu juostu klijavimo. Gavosi viskas ciki ciki thumbup.gif Manau viskas imanoma, tik noro reikia . Sekmes 4u.gif
Atsakyti
tai meistras matyt patingėjo ir makaronų prikabino, reikės aiškintis bash.gif:
Atsakyti
Mums ka tik nudažė sienas meistrai skirtingomis spalvomis ir viskas labai gražiai sueina.
Atsakyti
Ir pas musu nesenai yra isdazyta skirtingom spalvom-viskas gerai bigsmile.gif
Atsakyti
na tai parašykite kas nors prašau kontaktus, nes tas mestras net susilažinti nori kad neįmanoma ax.gif tai va ir parodyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2006 09 28, 08:49)
na tai parašykite kas nors prašau kontaktus, nes tas mestras net susilažinti nori kad neįmanoma ax.gif tai va ir parodyčiau smile.gif

Kad tu Vilniuje verysad.gif
Atsakyti
Aišku, kad galima mes šiandien priėmėm darbus (sienos buvo dažytos skirtingom spalvom) viskas thumbup.gif
Atsakyti
jei niekas Vilniuje negalite kontaktų duoti, gal galite bent atsiųsti man į paštą dia0024@yahoo.com nuotrauką, kur matytųsi toks nudažytas kampas? 4u.gif iš arčiau ax.gif
Atsakyti
Mes svetainę darysim salotinę ( į tamsumą), jau nusprendėm biggrin.gif
Atsakyti
as labai megstu siltas spalvas. negaliu atsidziaugti virtuve rolleyes.gif toks gelsvos, rusvos ir svelniai orandzines-persikines misinys. net nemoku tiksliai spalvu ivardinti. o pas mane diena labai saule sviecia, tai virtuve atrodo taip, lyg ten daug ir stipriu lempu butu pritaisyta, labai sviesu ir labai grazu. kiti kambariai tokie tamsus atrodo. bet tuoj ateis ir ju eile keis ruba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natinka @ 2006 09 30, 20:48)
as labai megstu siltas spalvas. negaliu atsidziaugti virtuve rolleyes.gif toks gelsvos, rusvos ir svelniai orandzines-persikines misinys. net nemoku tiksliai spalvu ivardinti. o pas mane diena labai saule sviecia, tai virtuve atrodo taip, lyg ten daug ir stipriu lempu butu pritaisyta, labai sviesu ir labai grazu. kiti kambariai tokie tamsus atrodo. bet tuoj ateis ir ju eile keis ruba  mirksiukas.gif

wub.gif wub.gif wub.gif mano spalvos,gal gali įdėti savo virtuvės foto mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2006 09 25, 10:20)
O as isivaizduoju...  ax.gif  Man balti kambariai ligonine primena, o miegamo noreciau tik tamsaus. Man tokia aplinka atrodo tinkamiausia poilsiuj, intimesne...  ax.gif

Šviesios spalvos - tai juk nebūtinai balta rolleyes.gif Gali būti tiesiog labai pasteliniai, šilti atspalviai...Pas mus nėra baltų sienų ir toli gražu neprimena ligoninės, bet šviesu labai smile.gif
Atsakyti