Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(rasve @ 2007 04 16, 22:44)
Labas, mergicos, nugis turiu tokį galvosūkį.Nežinau kokia spalva dažyt virtuvėj sienas.Virtuvinis bus raudonas su pilkais stalviršiais, tai ir nežinau kokias sienas daryt  g.gif  Gal jūs ką patartumėt  blush2.gif

baltai dažyčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 16, 22:12)
pas mane irgi bus pilkas stalvirsis  bigsmile.gif  o ji butent ir taikiau prie sienu, o ne sienas prie baldu wink.gif pilkos sienos manau tiktu, man labai ta spalva  wub.gif  tik niuroka bus  mirksiukas.gif  ale man vistiek  wub.gif  cia tik mano nuomone  biggrin.gif

Va va, būtent, mąstau apie kažkokį pilką atspalvį, tik bijau kad nebūtų niūroka g.gif gal kokią šviesiai pilką, reiks žiūrėt kokių tų pilkų atspalvių yra g.gif
O aš tundra viską antraip darau.Pirmiau užsimaniau raudono virtuvinio, paskui išsirinkau stalviršius, o dabar derinu prie jų spalvą lotuliukas.gif
QUOTE(Tūtė @ 2007 04 17, 08:22)
baltai dažyčiau  ax.gif

Aš dar galvojau ne apie visai baltą, gal su kokiu atspalviu, nežinau dar.
Reiks tadu lėkt paletę pavartinėt doh.gif

Ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti
manau tavo virtuve raudona spalva turetu labai pagyvinti wink.gif
as dazysiu sviesiai pilka spalva, o plytkas baltas klijuosiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 17, 08:55)
manau tavo virtuve raudona spalva turetu labai pagyvinti wink.gif
as dazysiu sviesiai pilka spalva, o plytkas baltas klijuosiu  wub.gif

O pas mus plytkų nebus.Mes tarp pakabinamų spintelių ir apačios virtuvinio ( turbūt supratai kur blush2.gif ) klijuosim tokios pat raudonos spalvos plokštę. Tai vat todėl ir manau kad reiktų sienų šviesesnių, nes paskui bus per ryšku doh.gif
Atsakyti
adaryk viena siena dekoratyvine - sviesiai pilku atspalviu (dabar pilna visokiu marmuru imitaciju ir t.t.), o kitas - baltas (arba svelniai pilksvas) g.gif
Atsakyti
QUOTE(upytele @ 2007 04 17, 10:22)
adaryk viena siena dekoratyvine - sviesiai pilku atspalviu (dabar pilna visokiu marmuru imitaciju ir t.t.), o kitas - baltas (arba svelniai pilksvas) g.gif

Vat apie tai reiks pagalvot, gal ir neblogas variantas g.gif
Atsakyti
šiaip balta kaip ir nelabai -tada baldu raudona "akins". Panašų variantą kaip upytele siulė, dabar, irgi rausvų baldų interjerui, darau. Bet gal geriau ne grynai pilką, t.y. padarytą iš juodo pigmento- pvz: Aliejinėj tapyboj yra kokie šeši juodi pigmentai -bet nei vieno gryno koloristinėj tapyboj nenaudoja,o pradedantiem išvis geriau atimt juos biggrin.gif ,nes juoda kaip ir balta kaip ir ne spalvos.
Pvz: maišant geltona su violetine ar raudona su zalia irgi gaunamos pilkos spalvos bet jos savyje turtingesnės ir idomesnės nei gryna pilka.

gal bus idomu -pateikiu to objekto eskizų foto:

Dramblio kaulo gesva(naudojama kaip šviesus neutralus fonas):

http://public.fotki....urinolarge.html

Rausvai žalsva pilka ( naudojama sukurti dermei su baldų raudona)(šiektiek nuo transportavimo eskizas apgadintas):

http://public.fotki....marm3large.html

Ir gryna pilka (shio eskizo atsisakyta buvo):

http://public.fotki....marm2large.html

nelabai gerai foto sp perteikia bet Rausvai žalsva pilka jaukesnė ir šiltesnė už gryną pilką spalvą.

Nezinau ar tau konkrečios spalvos tiks nes neaišku kokia ten pas tave raudona, taip pat jei nereikia subtilios prabangos ispudžio, gali ir nenaudot marmorino abdailai o pasirinkt dazus ar švelnų dekoratyvinį dažymą.

Atsakyti
Ačiū, decor 4u.gif
Man gal labiau tiktų ta rausvai žalsva pilka, nes baldai bus ryški gryna raudona spalva. O dažysim ant stiklpo pluošto tapetų. Tik kaip tą spalvą pavadint kai nueisiu maiįyt dažus, ir kaip ją natūroj paletėj pasižiūrėt g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 04 17, 15:47)
Ačiū, decor  4u.gif
Man gal labiau tiktų ta rausvai žalsva pilka, nes baldai bus ryški gryna raudona spalva. O dažysim ant stiklpo pluošto tapetų. Tik kaip tą spalvą pavadint kai nueisiu maiįyt dažus, ir kaip ją natūroj paletėj pasižiūrėt  g.gif  doh.gif

Prašom unsure.gif

idealiai vistiek nederės nes raudona "rėks" interjere -bet turbūt to ir norėjai jei pasirinkai ryškią spalvą.

o tą žalsva pats maišiau, deja dabar po ranka tik brangių dažų paletės tai negaliu tau rast atitikmens, paieškok pvz: kokioj tikorilla paletėj(vivacolor dazai) šiltai žalsvai pilko atspalvio,parduotuvėje.
Atsakyti
dekor - apie pilkos daryma su juoda.. doh.gif net minties negali buti... As kazkaip nepagalvojau apie tai parasyti... Jokiu budu - dar pagalvojau, svelnios rusvos ar smelio spalvos nuramintu raudonos spalvos riksma lotuliukas.gif Kazkada maciau fantastiska vaizda gamtoje - uz smelio kopos kysojo raudonu aguonu galvos (lapu nesimate), efektas !!!!!!!!!! superinis! Todel ir pasiuliau rusva, mat ji ne tokia salta kaip pilka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(upytele @ 2007 04 18, 14:41)
dekor - apie pilkos daryma su juoda..  doh.gif net minties negali buti... As kazkaip nepagalvojau apie tai parasyti... Jokiu budu - dar pagalvojau, svelnios rusvos ar smelio spalvos nuramintu raudonos spalvos riksma  lotuliukas.gif Kazkada maciau fantastiska vaizda gamtoje - uz smelio kopos kysojo raudonu aguonu galvos (lapu nesimate), efektas !!!!!!!!!! superinis! Todel ir pasiuliau rusva, mat ji ne tokia salta kaip pilka  mirksiukas.gif

tai kaip ir nekritikavau tamstos,tik papildziau smile.gif
Atsakyti
pas mane virtuvej pilka spalva, o virtuves komplekas violetinis, toki jau as isigijau su butu, bet pilka man per salta, tad tau patarciau grynai jos nesirinkti...pritariu dekor variantams, taip pat pries tai parasyta rusva svelniai spalva, netgi ir balta thumbup.gif
Atsakyti