Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(okkey @ 2007 04 12, 12:38)
nieko nisupratau  g.gif  uz keturiu radiatoriu pakeitima 1050 lt  g.gif  g.gif  ar cia pas tave koks kilometras vamzdyno keist buvo  g.gif  bigsmile.gif

o tai uz kiek tamstos nuomone turejo pakeist 4 vnt radiatoriu ir vamzdyna vonioje-tulike? ax.gif
bet apie tai i reikia kitoj temoje diskutuot? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2007 04 12, 13:40)
o tai uz kiek tamstos nuomone turejo pakeist 4 vnt radiatoriu ir vamzdyna vonioje-tulike?  ax.gif
bet apie tai i reikia kitoj temoje diskutuot?  doh.gif

suprantu kad out of topic mes cia biski, bet vienas radijatorius - max 120 lt, man viso namo santechnika (darbas) preliminariais santechniku paskaiciavimais bus tarp 3500-4000..o tau tik 4 radiatoriai su keliais vamzdziasi tokia suma suvalge doh.gif o pas mame nepamirsk kad ir katile ir daug sildomu grindu ir tikrai ne 4 radiatoriai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo okkey: 12 balandžio 2007 - 14:12
Sveikos mergickos 4u.gif Patarkit, ka daryti su melynais minkstais baldais svetaineje? Ruosiames persikraustyti, daryti remontus, tai galvoju, ar jau mesti juos lauk, ar derinti viska prie ju? Siaip gaila butu, nes neseniai pirkti...Kas grazu butu prie melynu baldu, kokios sienos, uzuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2007 02 27, 12:15)
2. Miegamasis mūsų toks maždaug :
user posted image

Lova bus tamsiai tamsiai ruda, spinta kampe šviesi. Noriu kad miegojimo zona būtų akcentas, o spinta "ištirptų"

Tą raudonai pažymėtą sieną norėčiau nudažyti ryškesne spalva. Bet abejoju dėl kambario formos - jis pailgas šiek tiek, ir lova prie ilgesnės sienos, ar neatrodys ją nudažius sodresne spalva, kambarys dar siauresnis  g.gif

g.gif O su kokia cia programele galima taip susimaketuoti? pls, pasufleruokit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 04 12, 15:07)
suprantu kad out of topic mes cia biski, bet vienas radijatorius - max 120 lt, man viso namo santechnika (darbas) preliminariais santechniku paskaiciavimais bus tarp 3500-4000..o tau tik 4 radiatoriai su keliais vamzdziasi tokia suma suvalge  doh.gif o pas mame nepamirsk kad ir katile ir daug sildomu grindu ir tikrai ne 4 radiatoriai  bigsmile.gif

ale zinokis tiek kainuoja doh.gif vien santechnika bute pravedzioti kainuoja 1000lt su medziagomis mirksiukas.gif

QUOTE(v_rasa @ 2007 04 12, 17:52)
Sveikos mergickos  4u.gif Patarkit, ka daryti su melynais minkstais baldais svetaineje? Ruosiames persikraustyti, daryti remontus, tai galvoju, ar jau mesti juos lauk, ar derinti viska prie ju? Siaip gaila butu, nes neseniai pirkti...Kas grazu butu prie melynu baldu, kokios sienos, uzuolaidos?

tik neismesk schmoll.gif geriau man atiduok, as prie savo melynu sienu prisitaikysiu biggrin.gif
o jei rimtai, tai arba veziesi ir toliau sau laiminga naudosi, arba parduodi mirksiukas.gif kodel iskart mest sugalvojai g.gif
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2007 04 12, 16:52)
Sveikos mergickos  4u.gif Patarkit, ka daryti su melynais minkstais baldais svetaineje? Ruosiames persikraustyti, daryti remontus, tai galvoju, ar jau mesti juos lauk, ar derinti viska prie ju? Siaip gaila butu, nes neseniai pirkti...Kas grazu butu prie melynu baldu, kokios sienos, uzuolaidos?

petrauk kitu audiniu
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2007 04 12, 15:28)
g.gif  O su kokia cia programele galima taip susimaketuoti? pls, pasufleruokit  blush2.gif

AutoCad'u dariau, nes juo dirbu. Šiaip jis tam neskirtas, manau yra tinkamesnių programų, tik konkrečiai nežinau pavadinimų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 12 balandžio 2007 - 19:24
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 12, 19:03)
tik neismesk  schmoll.gif  geriau man atiduok, as prie savo melynu sienu prisitaikysiu  biggrin.gif
o jei rimtai, tai arba veziesi ir toliau sau laiminga naudosi, arba parduodi  mirksiukas.gif  kodel iskart mest sugalvojai  g.gif

Ismesti tai ne, aisku, turejau minty - parduoti ar keisti... Anksciau buvo kambarys geltonai-melynas, tai tiko. bet nenoriu jau tu paciu spalvu kartoti g.gif

QUOTE(happy @ 2007 04 12, 19:12)
petrauk kitu audiniu.

Manau, butu per sudetinga, nes forma tokia imantri, pusta.

QUOTE(Tynka @ 2007 04 12, 20:23)
AutoCad'u  dariau, nes juo dirbu. Šiaip jis tam neskirtas, manau yra tinkamesnių programų, tik konkrečiai nežinau pavadinimų

O yra kokia programele specialiai interjeams braizyti?
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 12, 18:03)
ale zinokis tiek kainuoja  doh.gif  vien santechnika bute pravedzioti kainuoja 1000lt su medziagomis  mirksiukas.gif

ai jei su medziagom, tai 1000 litiku normalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi @ 2007 04 11, 14:52)
jei ne paslaptis, kiek radiatorių pakeitėt ir kiek suplakėt? mes iš pradžių galvojom dažyti senus, bet velniai gautųsi, neitų nugramdyt tų senų dažų doh.gif

na mes dazu negramdem...aisku cia priklauso nuo to kaip jie pries tai atrode...

QUOTE(v_rasa @ 2007 04 12, 17:52)

na gali derinti smelines- rudas spalvas...arba labai grazus derinys buna melyna-zalia, bet ta zalia tokia sviesi link salotines, tik ne ryski...cia jau spalvu megejam...aisku gali isvis baltas sienas palikt, ir tiesiog dar aksesuaruose irgi melynom spalvom tik kitokiais atspalviais derinti, nu begale istikruju spalvu...
Atsakyti
Labas, mergicos, nugis turiu tokį galvosūkį.Nežinau kokia spalva dažyt virtuvėj sienas.Virtuvinis bus raudonas su pilkais stalviršiais, tai ir nežinau kokias sienas daryt g.gif Gal jūs ką patartumėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 04 16, 21:44)
Labas, mergicos, nugis turiu tokį galvosūkį.Nežinau kokia spalva dažyt virtuvėj sienas.Virtuvinis bus raudonas su pilkais stalviršiais, tai ir nežinau kokias sienas daryt  g.gif  Gal jūs ką patartumėt  blush2.gif

pas mane irgi bus pilkas stalvirsis bigsmile.gif o ji butent ir taikiau prie sienu, o ne sienas prie baldu wink.gif pilkos sienos manau tiktu, man labai ta spalva wub.gif tik niuroka bus mirksiukas.gif ale man vistiek wub.gif cia tik mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti