Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Brigi @ 2007 04 11, 13:52)
jei ne paslaptis, kiek radiatorių pakeitėt ir kiek suplakėt? mes iš pradžių galvojom dažyti senus, bet velniai gautųsi, neitų nugramdyt tų senų dažų doh.gif

Keiciau 5radiatorius. Su darbu ir radiatoriais kainavo kazkas 2000 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 11 balandžio 2007 - 15:35
QUOTE(kioske @ 2007 04 06, 08:48)
tai, kad radiatoriai nedazomi  unsure.gif  bus balti  ax.gif 
kodėl nedažomi unsure.gif tuos senus tai visus nudažiau.. bet jei naujas tai ir palikčiau baltą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 04 11, 15:35)
Keiciau 5radiatorius. Su darbu ir radiatoriais kainavo kazkas 2000 4u.gif

o kokia jūsų cirkuliacijos sistema? nepriklausoma?
Atsakyti
QUOTE(Brigi @ 2007 04 11, 17:02)
o kokia jūsų cirkuliacijos sistema? nepriklausoma?

Nezinau, gal priklausoma blush2.gif Blokinis namas. Dariausi projekta, tai paskaiciavo galinguma koks turi buti.
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 11, 15:13)
Juoda balta  bigsmile.gif

user posted image

sita fotke jau kazkur maciau. gal zinote kas tie kvadratai ? lempos? siaip balti daiktai kazkokie ? man nerealiai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 04 11, 18:36)
sita fotke jau kazkur maciau. gal zinote kas tie kvadratai ? lempos? siaip balti daiktai kazkokie ? man nerealiai grazu  wub.gif

tai gali buti stiklo blokeliai baltos spalvos, kitoje puseje turbut yra sviesos saltimis, greiciasiai dienos sviesa ( langas )
Atsakyti
QUOTE(Brigi @ 2007 04 11, 14:13)
o mano Babaužis nežinau iš kur ištraukė, bet skaičiuoja, kad mum 4 štukės išeis doh.gif  lotuliukas.gif gal biški apsiskaičiavo bičas? g.gif kiek pas jus kambarių? pas mus du kambariai ir virtuvė.

net nudžiuginai su tokiom kainom, vis ne 4 štukės bigsmile.gif vis biški pigiau biggrin.gif

pas mus trys kambariai ir virtuve ax.gif ir radiatoriai ne kokie maziukai, o kaip priklauso paskaiciavo pagal kambariu kvadratura kokie gali but sudeti ir kad nevirsytu nustatytu normu 4u.gif tiesa dar pllius i vonia nauja gyvatuka dejom kopeteles uz 500 Lt 4u.gif
tik kazkaip cia ne i tema pavariau unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Graziai paveikslas man tas atrodo (o gal ne paveikslas?) smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 12 balandžio 2007 - 11:54
QUOTE(Gardenija @ 2007 04 12, 13:53)
user posted image

bigsmile.gif labai gražios spalvos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tūtė: 12 balandžio 2007 - 12:13
QUOTE(kioske @ 2007 04 11, 14:07)
tuoj atsiversiu savo remonto islaidu knyga ir pasakysiu  ax.gif 
tai va patys radiatoriai 4 vnt. kainavo 885 Lt + dar vamzdeliai, zarneles, sriubeliai ir pan. (pakeistas visas vamzdynas) 881 Lt + santechniko darbas 1050 Lt = 2816 Lt

nieko nisupratau g.gif uz keturiu radiatoriu pakeitima 1050 lt g.gif g.gif ar cia pas tave koks kilometras vamzdyno keist buvo g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kviečiu pas save į tinklapį, ten rasite keletą mano asmeninių patarimų interjero klausimais štai čia

ir galite parsisiųsti madingiausių spalvų paletę PDF formatu (Adobe Acrobat Reader) iš čia
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 04 12, 12:53)

gal koks didelis LCD/plazminis TV? g.gif
Atsakyti