Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

Papildyta:

Turi omenyje tokį derinį?
user posted image
Gal ir neblogas (tik man oranžinės spalvos čia per daug).

Man tai isvis labai grazi vonia- bene graziausia is visu cia matytu bigsmile.gif wub.gif wub.gif ir as tokios noriu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmia: 05 balandžio 2007 - 12:07
reik patarimo 4u.gif kokia spalva dazyti lubas, jeigu sienos svelniai gelsvos g.gif
aciu uz pamastymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2007 04 05, 13:40)
reik patarimo  4u.gif  kokia spalva dazyti lubas, jeigu sienos svelniai gelsvos  g.gif 
aciu uz pamastymus  4u.gif

as tai dazyciau baltai
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 05, 12:46)
as tai dazyciau baltai

as tai irgi link baltos linkstu ax.gif
tik va galvoju ta vamzdi (na kur iki radiatoriaus eina) gal gelsvai dazyt ar visgi baltai g.gif
Atsakyti
reik patarimo  4u.gif  kokia spalva dazyti lubas, jeigu sienos svelniai gelsvos  g.gif 

Baltai
Atsakyti

Aš visas lubas baltai dažysiu, nepriklausomai nuo sienų spalvos.
Atsakyti

baltai 4u.gif

QUOTE(kioske @ 2007 04 05, 13:52)
as tai irgi link baltos linkstu  ax.gif
tik va galvoju ta vamzdi (na kur iki radiatoriaus eina) gal gelsvai dazyt ar visgi baltai  g.gif

jei gerai suprantu, tas vamzdis ir radiatorius yra prie sienos, ane? tai dazyk tokia spalva kaip ir sienos as patarciau, tada labai graziai susilieja su visuma ir neissiryskina....pas mano sese taip darem neseniai, tai ji net uzuolaidas atidengtas laiko, nes radiatorius ne kiek nekrenta i akis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 04 06, 07:39)
jei gerai suprantu, tas vamzdis ir radiatorius yra prie sienos, ane? tai dazyk tokia spalva kaip ir sienos as patarciau, tada labai graziai susilieja su visuma ir neissiryskina....pas mano sese taip darem neseniai, tai ji net uzuolaidas atidengtas laiko, nes radiatorius ne kiek nekrenta i akis  4u.gif

tai, kad radiatoriai nedazomi unsure.gif bus balti ax.gif todel ir galvoju ar ta vamzdi dazyt baltai kaip or radiatoriai ar gelsvai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2007 04 06, 08:48)
tai, kad radiatoriai nedazomi  unsure.gif  bus balti  ax.gif  todel ir galvoju ar ta vamzdi dazyt baltai kaip or radiatoriai ar gelsvai  ax.gif

Pas mus sienos gelsvos, o radiatoriai balti, nematau bėdos rolleyes.gif juolab, kad užsidės užuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 04 06, 10:37)
Pas mus sienos gelsvos, o radiatoriai balti, nematau bėdos  rolleyes.gif  juolab, kad užsidės užuolaidos.

As tai lubas taip pat visur baltai dazyciau. Mano manymu labiausiai padidinanti (bent jau neuzgozianti tikrai ) erve spalva.
Atsakyti
Nesvarbu kokios spalvos ar tekstūros yra sienos ar grindys, bei kokie baldai ten stovi. Lubos geriausiai atrodo baltos, todėl kad didina erdvę, kitos spalvos gali susodinti bei užgošti.
Atsakyti
Jei tai naujas radiatorius tai ji palikciau balta, bet tuos vambzdzius, kur eina nuo lubu iki grindu, tai dazyciau gelsvai. O jei tai senas radiatorius, tada galima ir ji gelsvai nudazyti. Bet siaip radiatoriams tai yra specialus dazai jiems. O vambzdzius tai galima paprastai sienu dazais nudazyti, manau nieko neatsitiks. 4u.gif
Atsakyti