reik patarimo kokia spalva dazyti lubas, jeigu sienos svelniai gelsvos
aciu uz pamastymus
aciu uz pamastymus
QUOTE(kioske @ 2007 04 05, 13:40)
aciu uz pamastymus
aciu uz pamastymus
as tai dazyciau baltai
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 05, 12:46)
as tai dazyciau baltai
as tai irgi link baltos linkstu
tik va galvoju ta vamzdi (na kur iki radiatoriaus eina) gal gelsvai dazyt ar visgi baltai
aciu uz pamastymus
aciu uz pamastymus
Baltai
aciu uz pamastymus
aciu uz pamastymus
Aš visas lubas baltai dažysiu, nepriklausomai nuo sienų spalvos.
aciu uz pamastymus
aciu uz pamastymus
baltai
QUOTE(kioske @ 2007 04 05, 13:52)
as tai irgi link baltos linkstu
tik va galvoju ta vamzdi (na kur iki radiatoriaus eina) gal gelsvai dazyt ar visgi baltai
jei gerai suprantu, tas vamzdis ir radiatorius yra prie sienos, ane? tai dazyk tokia spalva kaip ir sienos as patarciau, tada labai graziai susilieja su visuma ir neissiryskina....pas mano sese taip darem neseniai, tai ji net uzuolaidas atidengtas laiko, nes radiatorius ne kiek nekrenta i akis
QUOTE(rutellee @ 2007 04 06, 07:39)
jei gerai suprantu, tas vamzdis ir radiatorius yra prie sienos, ane? tai dazyk tokia spalva kaip ir sienos as patarciau, tada labai graziai susilieja su visuma ir neissiryskina....pas mano sese taip darem neseniai, tai ji net uzuolaidas atidengtas laiko, nes radiatorius ne kiek nekrenta i akis
tai, kad radiatoriai nedazomi bus balti todel ir galvoju ar ta vamzdi dazyt baltai kaip or radiatoriai ar gelsvai
QUOTE(kioske @ 2007 04 06, 08:48)
tai, kad radiatoriai nedazomi bus balti todel ir galvoju ar ta vamzdi dazyt baltai kaip or radiatoriai ar gelsvai
Pas mus sienos gelsvos, o radiatoriai balti, nematau bėdos juolab, kad užsidės užuolaidos.
QUOTE(mutti @ 2007 04 06, 10:37)
Pas mus sienos gelsvos, o radiatoriai balti, nematau bėdos juolab, kad užsidės užuolaidos.
As tai lubas taip pat visur baltai dazyciau. Mano manymu labiausiai padidinanti (bent jau neuzgozianti tikrai ) erve spalva.
Nesvarbu kokios spalvos ar tekstūros yra sienos ar grindys, bei kokie baldai ten stovi. Lubos geriausiai atrodo baltos, todėl kad didina erdvę, kitos spalvos gali susodinti bei užgošti.
Jei tai naujas radiatorius tai ji palikciau balta, bet tuos vambzdzius, kur eina nuo lubu iki grindu, tai dazyciau gelsvai. O jei tai senas radiatorius, tada galima ir ji gelsvai nudazyti. Bet siaip radiatoriams tai yra specialus dazai jiems. O vambzdzius tai galima paprastai sienu dazais nudazyti, manau nieko neatsitiks.