Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

saja-ryskiu ranksluosciu prikabinsi ir nebus blysku
Atsakyti
QUOTE(Tūtė @ 2007 03 29, 14:28)
miegameji po 11,5 kvad. m.  tai tikrai mažyčiai, aš galvojau apie tapetus, būtų galima vieną sieną jais išklijuoti, tik kurią? ar tą kuri priešais langą, ir prie kurios niekas nestovės, ar tą kuri šalia lango ir į ją bus atremtas lovos galas kur mūsų galvos  g.gif

tik dar viena bėda, mano vyras nelabai kaip į tapetus žiūri  doh.gif

manau jusu miegamajame labiausiai tiktu ta siena virs lovos galvugalio tapetuoti ryskesniais tapetais, nes ant jos daugiausiai sviesos per langa paklius, todel neatrodys ji tamsi. o kitas sienas tai reiketu kazkaip sviesiau arba dazyti arba tapetuoti.
man asmeniskai miegamasis labiau patinka tapetuotas, kadangi pati medziaga ne tokia salta kaip dazai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 04 03, 02:27)
Ačiū! Aš tik bijau, kad nebūtų per blyšku, kad netrūktų kontrasto  unsure.gif.

Aš šiaip noriu kažko panašaus į šitą:

Aš turiu kitą tos pačios kolekcijos paveikslėlį, tik dabar neradau jo, bet skirtumas tame, kad daug mažiau geltonos spalvos ir truputį daugiau oranžinės. Pagrindinis fonas baltas, panašai kaip toje sienoje kairėje. Tik ši kolekcija yra labai brangi, tai aš bandau sukurti kažką panašaus iš kitos kolekcijos, o joje nėra geltonos spalvos, o yra žalia. Taip ir gaunasi man žalia su oranžine, bet baltame fone ax.gif

tavo pateiktam pv ne tiek spalvų dermė kiek efektas- balta čia neutralus fonas efektingai geltonai ir oranžinei. panashaus ispudzio su tavo pateiktais pvz deja pasiekti nepavyks nes:
1 pasirinktos spalvos pastelinės- t.y. praradusios spalvos intencyvumą ir tokio efekto baltam fone nebus.kad jos taptu aktyvesnės reikia jas paipldančių spalvų(jau rašiau kokių)-pastelinės spalvos "atsiskleidžia" dermėje.

2 žalia kaip ir laikoma neutrali o oranžinė šilta spalva, tai nebus tokio efekto kaip dviejų shiltų spalvų- geltonos ir oranžinės.

jei nori panashaus efekto kaip paveikslėly- gali ieškot tokių spalvinių kombinacijų kaip - riški salotinė- tamsiai žalia, melsva- tamsiai melsva(INDIGO) ,
o jei pridetum kokia juostele žalių spalvų grupei-violetinę,o melsvų-tamsiai rausvą ar oranžinę, tai tos spalvų grupės dar suaktyvėtu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dekor: 03 balandžio 2007 - 09:13
[quote=Saja,2007 04 03, 01:27]
Aš tik bijau, kad nebūtų per blyšku, kad netrūktų kontrasto unsure.gif.

user posted image
As galvoju kad panasiaitikrai nesigaus - toje nuotraukoje visos spalvos yra ryskios, todel jos kontrastuoja. O tavo pasirinktos oranzines ir zalios yra pastelines, todel prie ju ir dera geriau ta sviesi, bet nebalta plytele. Man tai jos derinys su oranzine grazesnis, negu visu triju. O jei nori ryskiau, tai gal imk trecia spalva kokia tamsesne rusva, ruda ar plytu spalvos...Ji gali buti ir is kitos kolekcijos, dar geriau su kokiais fakturiniais akcentais - sudalinta smulkesnemis dalimis ar dar kaip, gali buti net kitu ismatavimu
Atsakyti
[quote=reg,2007 04 03, 10:25]
[quote=Saja,2007 04 03, 01:27]
Aš tik bijau, kad nebūtų per blyšku, kad netrūktų kontrasto unsure.gif.

user posted image
As galvoju kad panasiaitikrai nesigaus - toje nuotraukoje visos spalvos yra ryskios, todel jos kontrastuoja. O tavo pasirinktos oranzines ir zalios yra pastelines, todel prie ju ir dera geriau ta sviesi, bet nebalta plytele. Man tai jos derinys su oranzine grazesnis, negu visu triju. O jei nori ryskiau, tai gal imk trecia spalva kokia tamsesne rusva, ruda ar plytu spalvos...Ji gali buti ir is kitos kolekcijos, dar geriau su kokiais fakturiniais akcentais - sudalinta smulkesnemis dalimis ar dar kaip, gali buti net kitu ismatavimu
[/quote]
Visur ieškau ir nerandu-noriu kažko panašaus į vonios kambarį, kas yra ant sienos kairėje, - susideda iš plytelių paveikslas, tipo...Nerandu, gal kas kur matėt, Kaune, pavyzdžiui, būsiu dėkinga... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 04 03, 10:13)
tavo pateiktam pv ne tiek spalvų dermė kiek efektas- balta čia neutralus fonas efektingai geltonai ir oranžinei.  panashaus ispudzio su tavo pateiktais pvz deja pasiekti nepavyks nes:
1 pasirinktos spalvos pastelinės- t.y. praradusios spalvos intencyvumą ir tokio efekto baltam fone nebus.kad jos taptu aktyvesnės reikia jas paipldančių spalvų(jau rašiau kokių)-pastelinės spalvos "atsiskleidžia" dermėje.

Na o jeigu kažkaip taip derinti su gelsva (čia keturių sienų išklotinė; atsiprašau, kad veidrodis nuvažiavo blush2.gif):
user posted image

QUOTE(reg @ 2007 04 03, 10:25)
Man tai jos derinys su oranzine grazesnis, negu visu triju.

Turi omenyje tokį derinį?
user posted image
Gal ir neblogas (tik man oranžinės spalvos čia per daug).
QUOTE(mamuke68 @ 2007 04 03, 13:36)
Visur ieškau ir nerandu-noriu kažko panašaus į vonios kambarį, kas yra ant sienos kairėje, - susideda iš plytelių paveikslas, tipo...Nerandu, gal kas kur matėt, Kaune, pavyzdžiui, būsiu dėkinga... 4u.gif

Kaune nežinau, bet Vilniuje tokia kolekcija, kaip buvo mano paveiksliuke, yra "Ispaniškose keraminėse plytelėse" Verkių g. 44. Dar paveikslų iš plytelių yra "Linea" parduotuvėje (man atrodo, ir Kaune yra tokia). Tik labai jos brangios doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 03 balandžio 2007 - 14:11
QUOTE(Saja @ 2007 04 03, 15:09)
user posted image

Na man visai ne per daug oranžinės, tiesiog labai šilta atrodo thumbup.gif Mes viena kart nuomavomės butą, tai buvo viskas tokiom švelniom oranžinėm plytelėm, niekad nebūčiau pagalvojus, kad gali būti taip jauku.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 04 03, 15:09)
user posted image

Cia man nepalyginamai graziau - jei visi priedai bus sviesus, tai ir tos oranzines visai neperdaug... Grindys gali buti kitos spalvos
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 04 03, 16:09)
Na o jeigu kažkaip taip derinti su gelsva (čia keturių sienų išklotinė; atsiprašau, kad veidrodis nuvažiavo  blush2.gif):
user posted image

šiaip visai gerai smile.gif dar galetum pabandyt kur nors pvz oranziniu pliteliu vertikalia dviguba eile padaryt vietoj tu pametytu žalių -oranžinių,aišku jei pati nori.

bent jau man tikrai graziau nei antras (oranzinis) variantas, bet pasirinkimas tai jau nuo tavo budo priklauso - nori ramios ir jaukios vonios-tai šis variantas, nori gaivumo-tai reik baltos spalvos fono ir ryskių atspalvių plitelių, o jei rekia šilumos stipriai-tai oranzinis variantas.

sekmės renkantis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dekor: 03 balandžio 2007 - 17:16
QUOTE(mamuke68 @ 2007 04 03, 12:36)

Pabandyk pažiūrėti NIC'e (Pramonės pr. , Kaune) . Čia gali rasti pavyzdžių . Nu tik, kad kainos tai ten didokos g.gif
Atsakyti
wilike, reg, dekor, dėkui už komentarus! Mes vis dar apmąstymuose mastau.gif. Vyrui atrodo, kad žalia su oranžine nesiderina; nors jis pasiryžęs su tuo susitaikyti, bet man jo gaila doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 04 04, 13:53)
wilike, reg, dekor, dėkui už komentarus! Mes vis dar apmąstymuose  mastau.gif. Vyrui atrodo, kad žalia su oranžine nesiderina; nors jis pasiryžęs su tuo susitaikyti, bet man jo gaila doh.gif.

nėr už ką, o jis teisus jos dera tik vienu aspektu (tavo pavizdy) kad abidvi yra "pridususios" smile.gif
bet tai nei vienam tavo pvz nebuvo dermės. baltai gelsvas -zaidzia ant efekto o oranzinis tai gimingų spalvų grupė.
Atsakyti