Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Aikutė @ 2007 03 20, 16:08)
Na, iš dalies, tai ir pliusas kad matosi trupiniai, greičiau išsivalysi  tongue.gif Pas mus dabar raudonmedžio sp. grindys, bet naujam bute planuoju ąžuolo sp. dėti, gal jau atsibodo tos tamsios. Nors, jei sienos šviesios, tai tamsesnės grindys priduoda gyvumo.

Bet tuos trupinius reiks kiekvieną dieną valyti, nes jie matosi ax.gif

O tamsios manau tikrai greit atsibos arba praeis mada rolleyes.gif
Atsakyti
Na, mutti, tikrai ne kasdien valausi grindis, o jos pas mane tamsios ir miegamajam, ir kolidoriuj - naudojamose patalpose. Aišku, daugiau reikalauja priežiūros, nei šviesios, bet viskas proto ribose.
Ir dėjau tokias tikrai ne dėl mados, kaip bandai įpiršti mintį. Manau, visai laikais tiek šviesios, tiek tamsios buvo madingos. O kas kokias renkasi- skonio dalykas. Bet jei tau pačiai tamsios nepatinka - kitas reikalas.. Yra žmonių, kam gražu ir tikrai nemanau, kad tai laikina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 03 20, 22:47)
Na, mutti,  tikrai ne kasdien valausi grindis, o jos pas mane tamsios ir miegamajam, ir kolidoriuj - naudojamose patalpose. Aišku, daugiau reikalauja priežiūros, nei šviesios, bet viskas proto ribose.
Ir dėjau tokias tikrai ne dėl mados, kaip bandai įpiršti mintį. Manau, visai laikais tiek šviesios, tiek tamsios buvo madingos. O kas kokias renkasi- skonio dalykas. Bet jei tau pačiai tamsios nepatinka - kitas reikalas.. Yra žmonių, kam gražu ir tikrai nemanau, kad tai laikina  mirksiukas.gif

Anksčiau tamsios tai nebuvo kažkaip interjeruose, daugiau uosinės, ąžuolinės grindys.O dabar tai labai populiaru ir labai daug butų, namų mačiau tamsiomis grindimis. Tai ir sakau, gal mada tokia ax.gif
O beje, man tai visai gražu tos tamsios grindys mirksiukas.gif Tik norėjau dėl priežiūros pasisakyti, bet tiek to, išsiplėčiau į "lankas" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 03 21, 00:29)
Anksčiau tamsios tai nebuvo kažkaip interjeruose, daugiau uosinės, ąžuolinės grindys.O dabar tai labai populiaru ir labai daug butų, namų mačiau tamsiomis grindimis. Tai ir sakau, gal mada tokia  ax.gif
O beje, man tai visai gražu tos tamsios grindys  mirksiukas.gif Tik norėjau dėl priežiūros pasisakyti, bet tiek to, išsiplėčiau į "lankas" rolleyes.gif

Del prieziuros-tai vargas, bet del grozio galima pasiaukoti.As jau antrame bute dejau tamsias grindis- tai kaifuoju ax.gif nepatinka man sviesios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Canet @ 2007 03 20, 23:32)
Del prieziuros-tai vargas, bet del grozio galima pasiaukoti.As jau antrame bute dejau tamsias grindis- tai kaifuoju  ax.gif  nepatinka man sviesios  schmoll.gif

Pritariu. Dėl grožio ir estetikos ir aš dažnai esu linkusi aukotis.. ax.gif
Atsakyti
Dar vienas pavyzdys realaus interjero su tamsiomis grindimis. Man cia labai grazios spalvos smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 03 21, 11:37)
Dar vienas pavyzdys realaus interjero su tamsiomis grindimis. Man cia labai grazios spalvos smile.gif

user posted image

bigsmile.gif tikrai labai gražios spalvos wub.gif kažkaip čia man jauku atrodo viskas
Atsakyti
QUOTE(Tūtė @ 2007 03 21, 10:11)
bigsmile.gif  tikrai labai gražios spalvos  wub.gif  kažkaip čia man jauku atrodo viskas

aha drinks_cheers.gif o dar pridejus visokiu jaukiu interjero detaliu visai super butu smile.gif
Atsakyti
Pas mūsų draugus tokios spalos grindys. Atrodo tikrai thumbup.gif Prie šviesesnių sienų ir spalvingų baldu gerai dera, nerėžia akių. Aš irgi svarstau jau apie tamsesnį parketą namuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(samaria @ 2007 03 20, 15:14)
net nzn kazkaip pasiklydau spalvy labirintuose g.gif  grindys bus tamsios, tamsaus klevo ar riesuto, na tikrai tamsios ax.gif  baldai odiniai sviesus, miegamojo lova derybu obejktas doh.gif yra raudona ir bezine, tai kokia rinktis nzn doh.gif  gal bezine, kavos balintos tokia, esme kad ji traukta ale aksomu biggrin.gif  cia is padvaisko preila tachta. taiva o i kokia puse su sienom krypti net nzn doh.gif  kad sviesiu norisi tai faktas, bet koki atspalvi tai nzn unsure.gif

na jei pasirinksi bezine lova, tai prie jos gali derinti kaip dabar madinga raudona spalva,,,,arba bet kuria kita, kaip zalius tonus, melsvus, oranzinius....na prie tokio spalvyno tikrai tiks kitos spalvos...bet va jei rinksies raudona lova, tada jau raudonai nesidazysi, per daug bus...tada rinkis kazka ramesnio sienoms, gal netgi ta balintos kavos ar kakavos sviesios spalvas, nu tokias rusvas naturalias mirksiukas.gif tad cia priklauso link ko tu pati labiau linksti....
Atsakyti
aš savo svetainę noriu dažyti kakavos maišytos su haki spalva, tokia nei ruda nei žalia, alia man labai patiko, mačiau kaip gyvai atrodo nudažytos sienos, ir su tokiu pat sieniniu apšvietimu kaip pas mus namie bus, tai turėtų šiltai atrodyti wub.gif o miegamuosius dažysiu šviesiai biggrin.gif nes abu maži kambariukai, tai nesinori dar labiau erdvės sumažinti tamsiom spalvom rolleyes.gif
Atsakyti
o ka reiskia dazyti sveisiai? 4u.gif juk yra galybe atspalviu tos sviesios spalvos doh.gif kokia geriausia butu rinktis ribotoje erdveje, kai grindys tamsios o baldai balti? g.gif ax.gif
Atsakyti