QUOTE(friculis @ 2007 03 07, 18:27)
tai va ir bandau viska prie tos oranzines "pritemti" ...ale matyt nemano tai spalva...tikiuosi katinas greit "sutvarkys" ir vel teks pervilkti ;-)
O kas ten tas oranzinis pas tave yra, prie ko megini pritempti kitas spalvas ??? Kartais reikia tiesiog ramiom spalvom prigesinti aitresniaja, kuri pretenduoja dominuoti ir savo ryskumu iaudrinti aplinka
QUOTE(upytele @ 2007 03 08, 18:12)
O kas ten tas oranzinis pas tave yra, prie ko megini pritempti kitas spalvas ??? Kartais reikia tiesiog ramiom spalvom prigesinti aitresniaja, kuri pretenduoja dominuoti ir savo ryskumu iaudrinti aplinka
norejom neutraliu spalvu ir gavosi derinys tamsios grindys ir dramblio kaulo sienos. ... ale va metai keli prabego ir kazkaip spalvu uzsimanem, tuo labiau kad siaurine puse ir miskas uz lango - tai tamsu, niuru nerealiai. taip atsirado oranzine su tamsiai pilku sofke ir visai ismuse viska is veziu.... niekaip nepriprantu. Nesuprantu - namie nei stiliaus nei "kazko" nebeliko - makalyne kazkokia. Esme ta, kad atvira virtuve - o baldai joje grieztu aiskiu formu, spalvos ant tamsiai rudo pagrindo baltos spinteles, stalvirsiai metalo pilkumo, stalas ir indauja matinio stiklo. Gaunasi kad jei idedi kokia spalva, ar forma kokia uzapvalini tai jokio vientisumo nebelieka, ka daryt kad namie silciau ir sviesiau pataptu.... Siaip "sergu" dabar ruda/melyna deriniu - bet saltas jis. gal kokia pistacijos spalva isgelbetu?
QUOTE(mallena @ 2006 10 02, 11:59)
Musu svetaines siena, tik dar truksta apacioj lentynos storos
Su ijungta sviesa, kuri tarnauja vakarais akims
Su ijungta sviesa, kuri tarnauja vakarais akims
Super!! labai grazu!! kaip is zurnalo- ir as panasiai planavau ir dabar pamaciau, kad realiai labai graziai atrodo.
QUOTE(Irmia @ 2007 03 09, 17:51)
Super!! labai grazu!! kaip is zurnalo- ir as panasiai planavau ir dabar pamaciau, kad realiai labai graziai atrodo.
man ir taip siena labai jaukiai atrodo.Tikrai gera mintis super
Žadėjau savo virtuvę parodyti tai va rodau...
Papildyta:
Čia svetainė matosi
Papildyta:
Čia svetainė matosi
Kad mažai kas matosi Aš matau tik gražią mergytę
QUOTE(mutti @ 2007 03 16, 13:46)
Kad mažai kas matosi Aš matau tik gražią mergytę
pasistengsiu kada daugiau įdėti.
Sveikutės, prašysiu jūsų patarimo . Nelabai žinau kokias virtuvėj grindų plyteles dėti. Užsakėm šviesaus zebrano spalvos baldus (tokie gelsvai rudai dryžuoti), sienos bus kreminės tokios į gelsvumą, tai kokios spalvos grindų plytelės tiktų, galvoju, kad praktiškiau būtų margos, bet baldai jau margi, tai lieka tik vienspalvės, bet kokios jos turėtų būti sviesesnės spalvos ar tamsesnės už baldus, gal kokios rudos tiktų? Ir dar noėjau paklaust, kaip jums atrodo gražiau, kai koridoriuj ir virtuvėj skirtingos grindų plytelės ar vienodos, durys virtuvėj bus stumdomos, taigi dažniausiai atidarytos, žmogus, kuris klijjuos plyteles siūlo dėti vienodas, bet aš niekaip apsispręst negaliu .
QUOTE(anaid79 @ 2007 03 17, 16:57)
Sveikutės, prašysiu jūsų patarimo . Nelabai žinau kokias virtuvėj grindų plyteles dėti. Užsakėm šviesaus zebrano spalvos baldus (tokie gelsvai rudai dryžuoti), sienos bus kreminės tokios į gelsvumą, tai kokios spalvos grindų plytelės tiktų, galvoju, kad praktiškiau būtų margos, bet baldai jau margi, tai lieka tik vienspalvės, bet kokios jos turėtų būti sviesesnės spalvos ar tamsesnės už baldus, gal kokios rudos tiktų? Ir dar noėjau paklaust, kaip jums atrodo gražiau, kai koridoriuj ir virtuvėj skirtingos grindų plytelės ar vienodos, durys virtuvėj bus stumdomos, taigi dažniausiai atidarytos, žmogus, kuris klijjuos plyteles siūlo dėti vienodas, bet aš niekaip apsispręst negaliu .
Na jei baldai labai šviesūs aš tai dėčiau truouti tamsesnes,kad atsimuštų ir nesusilietų vaizdas.
Aš taip pat daryčiau vienodas,kad nebūtų per daug marga,arba kitoks raštas ,o spalva tapati.
QUOTE(anaid79 @ 2007 03 17, 16:57)
aisku butu gerai pamatyti jau esamas spalvas ir tada butu lengviau patarti....yra grazu ir tamsiai rudos plyteles ir sviesios, cia ziurint ko tu nori....o del skirtingu plyteliu, tai jos buna dedamos kartais tam, kad atskirt zonas......bet aisku grazu kaip buna ir vientisumas....
Ligiukss ir rutellee, labai ačiū jums už patarimus, būtinai jais pasinaudosiu . Tai jei dėsiu vienodas plyteles virtuvėj ir koridoriuj, tai sienas koridoriuj turiu irgi ta pačia spalva dažyt, o gal galiu jas tamsesnes daryt tik panašaus atspalvio į virtuvės sienas?