Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Tynka @ 2007 02 27, 11:15)
2. Miegamasis mūsų toks maždaug :
user posted image

Lova bus tamsiai tamsiai ruda, spinta kampe šviesi. Noriu kad miegojimo zona būtų akcentas, o spinta "ištirptų"

Tą raudonai pažymėtą sieną norėčiau nudažyti ryškesne spalva. Bet abejoju dėl kambario formos - jis pailgas šiek tiek, ir lova prie ilgesnės sienos, ar neatrodys ją nudažius sodresne spalva, kambarys dar siauresnis  g.gif

Apie pastovu skersveji per galva negalvojote?Seip lovai labai prasta vieta,kitas dalykas gerai issimiegoti turi saugiai jaustis,o saugumo jausmas yra kai zmogus mato duris.Gal ne i tema tik pastebejimai 4u.gif
P.S.negraziu spalvu nera,jos patinka arba ne.
Atsakyti
QUOTE(furcux @ 2007 03 05, 18:27)
Apie pastovu skersveji per galva negalvojote?Seip lovai labai prasta vieta,kitas dalykas gerai issimiegoti turi saugiai jaustis,o saugumo jausmas yra kai zmogus mato duris.Gal ne i tema  tik pastebejimai  4u.gif
P.S.negraziu spalvu nera,jos patinka arba ne.

I tema tie pastebejimai i tema, bet kad nera kaip kitaip tos lovos padeti... Radijatoriai eina en tik po langu bet ir per dali gretimo sienos (t.y pries lova). Todel lovai lieka tik ta vieta. Nors gal kas turi kitu minciu - mielai isklausysiu
Atsakyti
Na, o aš miegamajį noriu dažuti, kokia nors sodriai bordo spalva. Kiek pas pažįstamų žiurėjom, tai visi tokias švelnias pastelines spalvas pasirinkę, o aš noriu kokios nors aistringos spalvikės wub.gif .
Atsakyti
sveiki, turiu ir as dilema... kai darem remonta norejom neutraliu spalvu ir gavosi derinys tamsios grindys ir dramblio kaulo sienos. ... ale va metai keli prabego ir kazkaip spalvu uzsimanem, tuo labiau kad siaurine puse ir miskas uz lango - tai tamsu, niuru nerealiai. taip atsirado oranzine su tamsiai pilku sofke ir visai ismuse viska is veziu.... niekaip nepriprantu. Nesuprantu - namie nei stiliaus nei "kazko" nebeliko - makalyne kazkokia. Esme ta, kad atvira virtuve - o baldai joje grieztu aiskiu formu, spalvos ant tamsiai rudo pagrindo baltos spinteles, stalvirsiai metalo pilkumo, stalas ir indauja matinio stiklo. Gaunasi kad jei idedi kokia spalva, ar forma kokia uzapvalini tai jokio vientisumo nebelieka, ka daryt kad namie silciau ir sviesiau pataptu.... Siaip "sergu" dabar ruda/melyna deriniu - bet saltas jis. gal kokia pistacijos spalva isgelbetu?
Atsakyti
Megink spalvingom smulkmenom - pagalveles, kilimeliai, zvakes, vaisiu lekste, paveikslai ir t.t. Tik jau pasistenk siltesniu ryskiu spalvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2007 02 03, 18:26)

na jau negražu man, kažkaip ta žalia tokia baisi blink.gif
Atsakyti
staraipsnis apie spalvas
Atsakyti
QUOTE(Mameluke @ 2007 03 05, 23:29)
Na, o aš miegamajį noriu dažuti, kokia nors sodriai bordo spalva. Kiek pas pažįstamų žiurėjom, tai visi tokias švelnias pastelines spalvas pasirinkę, o aš noriu kokios nors aistringos spalvikės wub.gif .

Aš iš pradžių galvojau vieną sieną radonai arba bordo dažyt, bet paskui apsigalvojau blush2.gif Dabar galvoju, kad geriau jau raudonas užuolaidas ir lovatiesę uždėsiu hihihi.gif tuos bent pakeist lengviau jei erzins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mameluke @ 2007 03 05, 23:29)

thumbup.gif pritariu visada sakiau kad mano miegamasis bus bordo spalvos........man tai atrodo l thumbup.gif .o kitam gal atrodys baisu. žinai kaip žmogus taip nuomonė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2007 03 06, 22:03)

aciu 4u.gif geras straipsnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(upytele @ 2007 03 06, 08:57)
Megink spalvingom smulkmenom - pagalveles, kilimeliai, zvakes, vaisiu lekste, paveikslai ir t.t. Tik jau pasistenk siltesniu ryskiu spalvu smile.gif

tai va ir bandau viska prie tos oranzines "pritemti" ...ale matyt nemano tai spalva...tikiuosi katinas greit "sutvarkys" ir vel teks pervilkti ;-)
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 03 07, 11:07)
thumbup.gif pritariu visada sakiau kad mano miegamasis bus bordo spalvos........man tai atrodo l thumbup.gif .o kitam gal atrodys baisu. žinai kaip žmogus taip nuomonė tongue.gif

nu jo, vienas pakomentavo mano bordo miegamaji, kad jam Tarybinę Lietuvą primena biggrin.gif
Atsakyti