o as esu turejusi svelniai zalia, kaip salotine, bet ne ryskia, spalva miegamajame, ziauriai ramino ir gera buvo, nenoredavau iseiti is kambario...beje baldai buvo balti (tik komoda ir mazyte spintele prie lovos)
labukas, nezinau ar cia kreipiuosi, bet gal kuri turit kokiu nuorodu kaip derint spalvas, kokia prie kokios tinka ir taip toliau...Pas mus kompo kambariukas svelniai persikinis...Neismastau kokia spalva langus papuost ir kampo minksto?ten stovi kolkas tik senovinis darbo stalas toks nei tamsus nei sviesus,,,
sos
sos
ARasytee, va čia pažiūrėk. Spalvų derinimo interjere puslapis.
na prasau pagalbos na nuotraukos irgi ne per geraiausios kokybes
neturiu supratimo kaip reikia zidini apipavidalinti ir kokias spalvas pasirinkti tam paciam kambary ir plyteles kokios spalvos reikia pasirinkti nes grindys bus sildomos tai desim plyteles
prasau patarimo
http://public.fotki....tagrat/spalvos/
neturiu supratimo kaip reikia zidini apipavidalinti ir kokias spalvas pasirinkti tam paciam kambary ir plyteles kokios spalvos reikia pasirinkti nes grindys bus sildomos tai desim plyteles
prasau patarimo
http://public.fotki....tagrat/spalvos/
Sveikutės Na, ir aš užsukau į šį skyrelį, nes daba pas mus namuose vyksta remontas nuo "A" iki "Z". Virtuvę jau, galima sakyt, baigiame įrenginėti, beliko tik naujus baldus išsirinkti . Va, o spalvų gama buvo Maniškis šiaip labai konservatyvus visais gyvenimo atvejais, tai maniau, kad jo nuomonė bus konkreti - "magnolija" ir taškas (ypatingai Airijoje interjerui būdinga spalva-tokia kreminė), o man patinka ryškios, gyvos spalvos Laimei, virtuvės dizaino subtilybes jis patikėjo man, tai . Lubas ir sienas dažėme plaunamais, matiniais Sadolin'o dažais: plokštę su halogenais nudažėme ryškia citrinine spalva, likusią lubų dalį - ryškiai žydra, o sienas - oranžine spalvomis. Iš pradžių išsirinkusi tokį spalvų trejetuką, ėmiau abejoti, ar vis dėlto teisingai nusprendžiau , bet, kai patalpa buvo išdažyta, abejonių neliko Tikiu, kad su didžiausiu malonumu sukiosiuosi savo svajonių virtuvėje ...
"Nutrauksiu", kai pasistatysime baldus, ir galėsite įvertinti Man asmeniškai labai patinka
QUOTE(Valeri @ 2007 02 17, 13:42)
"Nutrauksiu", kai pasistatysime baldus, ir galėsite įvertinti Man asmeniškai labai patinka
Tai cia ir svarbiausia, kai as gavaui ko noriu, neisivaizduoji kokia laiminga buvau kazkokia net isterija juoko kazkokio nevalingo uzejus buvo o paskui isisiepus vaikstau aplink ir darbu jokiu daryt negaliu
Ir visai dera, rodos, tarpusavyje nederančios spalvos Šaunu, tikrai toks kambarys turėtų pakelti nuotaikytę Man irgi patiktų tokie tapetai
QUOTE(Valeri @ 2007 02 17, 13:19)
Lubas ir sienas dažėme plaunamais, matiniais Sadolin'o dažais: plokštę su halogenais nudažėme ryškia citrinine spalva, likusią lubų dalį - ryškiai žydra, o sienas - oranžine spalvomis. Iš pradžių išsirinkusi tokį spalvų trejetuką, ėmiau abejoti, ar vis dėlto teisingai nusprendžiau , bet, kai patalpa buvo išdažyta, abejonių neliko
butu labai idomu paziureti dabar kaip atrodo visos tos spalvos kartu....gal labai ilgai teks laukti tavo baldu,,,,,nenori dabar inmest, cia mus tik "suerzinai", smalsuma dideli iziebei
QUOTE(Supergirl @ 2007 02 17, 14:40)
labai idomus ir spalvingi tapetai, didele spalvu gama, pagal ji derinciau visa kita kambario spalvyna...