QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 02 03, 00:56)
Sito miegamojo jau buvai kazkur nuotraukas idejus, nes as tiesa pasakius, dar anksciau i savo kompa jas traukiau
Man tai labai patinka, bet turbut labai jau dulkes matosi ant tokiu tamsiu baldu
Man tai labai patinka, bet turbut labai jau dulkes matosi ant tokiu tamsiu baldu
jo, as jau ji cia kazkur buvau imetus.
o del dulkiu ant baldu, taj nieko dar, nors tikrai matosi...bet turejau beda su ta juoda spalva, va ant jos taj sakes
QUOTE(SUNO @ 2007 02 03, 13:24)
Ivetaa,labai grazu pas jus,patinka man tokia spalvyte vaiku kambario sienas zadam tokias daryt,man labai grazu tokia spalva .
nu vaiku kambariui dazyciau visai pasteline spalva, nes vaika gali erzinti bet kokia intensyvesne spalvyte.
Sveikos,
Mergaites, o ka jus manote apie "a la plytine" siena dvieju kambariu bute? pas mane jis gana erdvus, o siena, kuria noriu daryti butent su tokia apdaila, prasideda koridoriuje ir baigiasi virtuveje. mano nuomone, ji puikiai padetu pereiti nuo vienos spalvos prie kitos - nuo koridoriaus pire virtuves, tik ar plytine siena neslegs buto? labai reiketu pasalines nuomones....
aciu!
Mergaites, o ka jus manote apie "a la plytine" siena dvieju kambariu bute? pas mane jis gana erdvus, o siena, kuria noriu daryti butent su tokia apdaila, prasideda koridoriuje ir baigiasi virtuveje. mano nuomone, ji puikiai padetu pereiti nuo vienos spalvos prie kitos - nuo koridoriaus pire virtuves, tik ar plytine siena neslegs buto? labai reiketu pasalines nuomones....
aciu!
Na, o aš labai džiaugiuosi pasirinkusi savo namuose tokias spalvas. Tiesa, dar nebaigta galutinai viskas, truksta daug detaliu, baldu ir t. t., taciau bendra vaizda galima pamatyti, tik labai gaila, kad nuotrukose nesimato tikruju spalvu, jos daug grazesnes is tikro.
http://public.fotki.com/editasas/
Slaptažodis: lambada
QUOTE(Ivetaa @ 2007 02 03, 19:50)
nu vaiku kambariui dazyciau visai pasteline spalva, nes vaika gali erzinti bet kokia intensyvesne spalvyte.
Aisku pataret ,paskelinem spalvom dazyt.o kazin jei dvi sienas ryskesnes ,o dvi maciau Dubingiuose(Kaune) tokiu fainu tapetu gelem tokiom didelem ir jie nera ryskus ,ir baltos spalvos yra.
QUOTE(SUNO @ 2007 02 04, 12:29)
Aisku pataret ,paskelinem spalvom dazyt.o kazin jei dvi sienas ryskesnes ,o dvi maciau Dubingiuose(Kaune) tokiu fainu tapetu gelem tokiom didelem ir jie nera ryskus ,ir baltos spalvos yra.
nu as vaikam (is patirties) netapetuociau, nes dazyta siena gali lengvai atkurti, perdazyti. Vat o tapetas yra brangu ir kai vaikas pripaisys ar sugadins, ji atkurti sudetinga ir brangu. Jei vaikai mazi praktiskiausia dazyti
Sekmes
Papildyta:
QUOTE(edita.s78 @ 2007 02 04, 11:53)
Na, o aš labai džiaugiuosi pasirinkusi savo namuose tokias spalvas. Tiesa, dar nebaigta galutinai viskas, truksta daug detaliu, baldu ir t. t., taciau bendra vaizda galima pamatyti, tik labai gaila, kad nuotrukose nesimato tikruju spalvu, jos daug grazesnes is tikro.
labai patiko interjeras...
viskas labai praktiskai padaryta
o spalva svetaines labai miela, ir silta. Manau tikrai busit ja patenkinti
QUOTE(Ivetaa @ 2007 02 04, 15:59)
nu as vaikam (is patirties) netapetuociau, nes dazyta siena gali lengvai atkurti, perdazyti. Vat o tapetas yra brangu ir kai vaikas pripaisys ar sugadins, ji atkurti sudetinga ir brangu. Jei vaikai mazi praktiskiausia dazyti
Vaikai jau ne mazi,tikrai nepripaisys,tik va katinuka turim na jis tai gali nudraskyti. Na dar ziuresim kaip daryt.
Aš tai visom keturiom už tapetavima , nes kazkaip man jaukiau daug kai tapetuota, o ne dazyta, o kas liečia praktiškuma tai ir praktiškiau man rodos, nes tapetas (na, gal ne visi) labai gerai valosi ir plaunasi ir ant tapeto ne taip matosi ryškiai dėmės. Aš už tapetus
Merginos, o kaip manote, jei viena siena būtų dažyta ryškiau, o kitos tapetuotos (aš kalbu apie vaikų kambarį), ar derinsis?
QUOTE(Gugute* @ 2007 02 04, 21:04)
Merginos, o kaip manote, jei viena siena būtų dažyta ryškiau, o kitos tapetuotos (aš kalbu apie vaikų kambarį), ar derinsis?
As manau derinsis, jei spalvos derinsis.
QUOTE(Gugute* @ 2007 02 04, 21:04)
as akcentine siena tapetuociau ryskesniais tapetais,o kitas sienas dazyciau..
derinsis, bet as irgi taip kaip happy daryciau