Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Kažkaip man norisi vieną sieną daryt ryškesnę ax.gif Bet reik gerai pagalvot, nes ne vieniems metams remontas biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ivetaa @ 2007 02 02, 17:36)

na bent jau virtuve tai man tikrai super ultra turbo sexy biggrin.gif
o svetaines ta spalvota siena per arti gal kiek. ten ~3m plotis kazkur, uztai ir demesi blasko g.gif
Papildyta:
na cia truputi ne visai i tema, bet jau kiek spalvu pas J.Zileniene, tai net ir man per daug...nors as visa gyvenima uz spalvas ir UZ SPALVAS!!! gaila, berandu dabar normalesnes foto ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 02 vasario 2007 - 16:54
aciu komplimentus mirksiukas.gif
gal jo buvo per daug, ar per arti, bet mum ji zeuriai nepatiko po 3men gyvenimo tam bute. doh.gif
Atsakyti
Ivetaa, bet labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetaa @ 2007 02 02, 16:43)
aciu komplimentus  mirksiukas.gif
gal jo buvo per daug, ar per arti, bet mum ji zeuriai nepatiko po 3men gyvenimo tam bute. doh.gif

Na man tai irgi Jusu virtuve ir svetaine superine thumbup.gif wub.gif ... as tokia panasia spalva zadu miegamaji dazyti, na nebus jis oranzinis, bet kazkoks sendintas persikas...., tik dabar kai paskaiciau tavo toki komentara truputi issigandau ar gerai busiu apsisprendusi g.gif del to ryskumo esu ne viena nuomone girdejusi, kad vargina, siaip valgomajame viena siena noretusi iskirti ir dazyti ryskiai, manau kad viena siena tai nieko...? ka manote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saiva @ 2007 02 02, 21:43)
Na man tai irgi Jusu virtuve ir svetaine superine  thumbup.gif  wub.gif ... as tokia panasia spalva zadu miegamaji dazyti, na nebus jis oranzinis,  bet kazkoks sendintas persikas...., tik dabar kai paskaiciau tavo toki komentara truputi issigandau ar gerai busiu apsisprendusi  g.gif del to ryskumo esu ne viena nuomone girdejusi, kad vargina, siaip valgomajame viena siena noretusi iskirti ir dazyti ryskiai, manau kad viena siena tai nieko...? ka manote  ax.gif

viena siena tikrai nieko wink.gif
as dabartiniame bute taip darysiu, nes turiu jau patirties, tik ne ta kuri yra pagrindine ir i kuria pastoviai ziurima mirksiukas.gif
o miegamas panasia spava gal ir nieko wink.gif nes sitam bute turejom miegama oranzini, tik ne rysku, o sodru. taj dabar manau dazysim taip pat, nes sita spalva patiko nerealiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ikeliu foto:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sito miegamojo jau buvai kazkur nuotraukas idejus, nes as tiesa pasakius, dar anksciau i savo kompa jas traukiau blush2.gif
Man tai labai patinka, bet turbut labai jau dulkes matosi ant tokiu tamsiu baldu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabegusi nuotaka: 03 vasario 2007 - 00:58
thumbup.gif Ivetaa,labai grazu pas jus,patinka man tokia spalvyte vaiku kambario sienas zadam tokias daryt,man labai grazu tokia spalva .
Atsakyti
QUOTE(SUNO @ 2007 02 03, 13:24)
thumbup.gif Ivetaa,labai grazu pas jus,patinka man tokia spalvyte vaiku kambario sienas zadam tokias daryt,man labai grazu tokia spalva .

O tu prieš tai neskaitei blink.gif blink.gif nedarykit klaidos...ka padarem mes, issidazem visa svetaine ryskia spalva, taj tikrai pavargsti. Taip budavo, kad nesinoredavo joje but vaikai taps izlūs ir nesukalbami tokiam kambary doh.gif doh.gif patariu ramesnėj spalvom dažyti 4u.gif
Atsakyti
butu skelbimus ziurineju smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
wub.gif grindys
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvandene: 03 vasario 2007 - 16:58
Kokia tragiška ta žalia spalva paskutinės nuotraukos unsure.gif Ir antroje nuotraukoje labai negražus atspalvis, kaip murzina siena atrodo...
Atsakyti