Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(mikepodukofke @ 2007 01 21, 17:41)
busiu, keliais alkunem medziu virsunem... smile.gif o kampo popierus tvarkom, bijau kad nebutu kaip vilkui su popieriais, tai tfu tfu per kairi peti smile.gif

thumbup.gif

laikysim kumstukus, kad tik viskas pasisektu unsure.gif
Atsakyti
O kokia spalvos tapetais patartumet tapetuoti 10-mecio berniuko kambari?
Pats kambarys mazas - tik 9 kvadratiniai metrai, tad nenoreciau, kad jis dar labiau sumazetu g.gif mastau apie alyvine spalva, tik nzn ar tiktu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2007 01 27, 14:52)
Pats kambarys mazas - tik 9 kvadratiniai metrai, tad nenoreciau, kad jis dar labiau sumazetu  g.gif  mastau apie alyvine spalva, tik nzn ar tiktu.  g.gif

o kokios spalvos norėtų tas dešimtmetis berniukas ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Pats kambarys mazas - tik 9 kvadratiniai metrai, tad nenoreciau, kad jis dar labiau sumazetu  g.gif  mastau apie alyvine spalva, tik nzn ar tiktu.  g.gif

nebloga spalva, tik sviesia rinkis, nes kitaip tai tamsios mazina sakyciau. dar gali pasidaryt dryzuotuma. arba iki puses dryzuota, o po to vientisa spalva.....
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2007 01 27, 19:02)
o kokios spalvos norėtų tas dešimtmetis berniukas ?  mirksiukas.gif

as irgi manau kad reiktu leisti vaikui paciam issirinkti, aisku ne pirma pasitaikiusi, pasitarti su juo kazkiek, ale vaiko juk kambarys bus ir jam ten reikes gyventi.. mano motina pvz buvo labai pries melyna spalva, o dabar abiem tinka ir patinka, labai norejau ir issireikalavau, reikes perdazyti per naujo kambari, nes elektra nauja vedziosim, tai jau nebesigincija del tos spalvos, marods vaikas pats geriau zino ko jis nori wink.gif

o as vis dar neapsisprendziu del saliono doh.gif jau kita savaitgali reikes eiti pirkti, o as nei neisivaizduoju kaip dazyti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Priminkit man kaip reikia darzyti prie langu. Lyg ir skaiciau, kad tamsesne spalva galima deti, nu bet nepamenu ax.gif skleroznike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ros @ 2007 01 29, 23:30)
Priminkit man kaip reikia darzyti prie langu. Lyg ir skaiciau, kad tamsesne spalva galima deti, nu bet nepamenu  ax.gif  skleroznike biggrin.gif

Visur buvo rasoma , kad siena, kurioje yra langai, dazyti kuo sviesiau, nes ji (i langa ziurint) jau savaime atrodo tamsesne.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 01 30, 00:19)
Visur buvo rasoma , kad siena, kurioje yra langai, dazyti kuo sviesiau, nes ji (i langa ziurint) jau savaime atrodo tamsesne.

o čia gal turėjo omeny aplink langą? g.gif mes tai kaip tik dažėm aplink langą ryškiai purpurine spalva, nes grindų plytelės irgi ryškios raudonos-purpurinės spalvos. ir visai gražiai gavosi, man labai patinka ta spalva aplink langą thumbup.gif o siena yra žalios spalvos, tai kontrastuoja. gana drąsios spalvos pas mus virtuvėj blush2.gif na, nemėgstam pilkų spalvų ax.gif
Atsakyti

Mano vaikai anksšiau turėjo irgi mažą 9 kvadr.m. kambarėlį. Iš pradžių jis buvo kažkokiais labai šviesiais beveik baltais tapetais ištapetuotas, poto pertapetavome persikinės spalvos, tai tikrai vizualiai sumažėjo erdvė unsure.gif Taip kad ir alyvinė turbūt sumažintų kambarėlį, patarčiau tapetuoti kuo šviesiau.
Atsakyti
Tikrai visos temos nepeskaičiau, bet norėčiau šį tą sužinot ax.gif
Ar ištikrųjų greitai pavargstama namuose nuo ryškesnių spalvų? pvz. ciklameno spalvos sienos svetainėje, na sakykim vienos sienos tik tokia spalva, kitos daugiau į gelsvumą.
Kas gyvenate raudonos arba mėlynos splavos miegamajame - ar neslegia šios splavos?
Ar tinka oranžinė spalva (baldai ryškesnės oranžinės)virtuvei?
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2007 02 02, 16:13)
Tikrai visos temos nepeskaičiau, bet norėčiau šį tą sužinot  ax.gif
Ar ištikrųjų greitai pavargstama namuose nuo ryškesnių spalvų? pvz. ciklameno spalvos sienos svetainėje, na sakykim vienos sienos tik tokia spalva, kitos daugiau į gelsvumą.
Kas gyvenate raudonos arba mėlynos splavos miegamajame - ar neslegia šios splavos?
4u.gif  4u.gif  4u.gif

nedarykit klaidos...ka padarem mes, issidazem visa svetaine ryskia spalva, taj tikrai pavargsti. Taip budavo, kad nesinoredavo joje buti doh.gif
dazykit ryskiai tas sienas kurio nelabai matosi, t.y. tas kurios atsisedus nesimato ir neerzina.
jei domins parasyk man AZ savo meila imesiu foto buto, nuo kurio mes pavargom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivetaa: 02 vasario 2007 - 16:25

i situos klausimus gali sau atsakyti tik tu pati. cia nuo zmogaus priklauso. energingas, drasus, aktyvus zmogus jaustusi nejaukiai tarp sviesiu sienu, lygiai taip pat, kaip ramus zmogus ramybes nerastu tarp raudonu. oranzine spalva zadina apetita, tai jei neturite proglemu su virssvoriu, drasiai galite rinktis virtuvej oranzine spalva biggrin.gif

QUOTE(Burtininke @ 2007 02 02, 17:13)
Tikrai visos temos nepeskaičiau, bet norėčiau šį tą sužinot  ax.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Ivetaa @ 2007 02 02, 17:25)
nedarykit klaidos...ka padarem mes, issidazem visa svetaine ryskia spalva, taj tikrai pavargsti. Taip budavo, kad nesinoredavo joje buti  doh.gif
dazykit ryskiai tas sienas kurio nelabai matosi, t.y. tas kurios atsisedus nesimato ir neerzina.
jei domins parasyk man AZ savo meila imesiu foto buto, nuo kurio mes pavargom drinks_cheers.gif

cia imesk. man irgi idomu wink.gif
Atsakyti