QUOTE(dygle @ 2006 09 15, 09:18)
Gal kas patartumėte, kokią sienų spalvą pasirinkti? Mūsų svetainės grindys gelsvos, o židinys geltono marmuro su raudonmedžio apdaila. Daug langų, šviesu, nes langai į pietus. Beje, svetainė su virtuve, o virtuvės baldai baltai rudi (daugiau baltos)...
įdėk nuotraukų, bus lengviau patarti
Patarkit man Išdažėm sūnaus kambario dvi sienas gana ryšia žydra spalva, o kitas dvi žydrai beveik baltai.Ta spalva atrodė visai ir nieko , o dabar jau man atrodo , kad labai šalta , net lūpos pamėlynuoja į tą kambarį užėjus.Norėčiau kažkokiu bždu ją sušvelninti, nes kai pasakėm, kad teks perdažyti sūnus nusiminė baisiai ir priminė, kad žadėjom leisti patiems išsirinkti spalvą... Ką manot
QUOTE(mergina @ 2006 09 15, 21:50)
Patarkit man Išdažėm sūnaus kambario dvi sienas gana ryšia žydra spalva, o kitas dvi žydrai beveik baltai.Ta spalva atrodė visai ir nieko , o dabar jau man atrodo , kad labai šalta , net lūpos pamėlynuoja į tą kambarį užėjus.Norėčiau kažkokiu bždu ją sušvelninti, nes kai pasakėm, kad teks perdažyti sūnus nusiminė baisiai ir priminė, kad žadėjom leisti patiems išsirinkti spalvą... Ką manot
gal imanoma kazka sugalvoti ant tos sienos su siltais atspalviais,gal paveiksleliai, ar nuotraukos kurios patinka vaikam, su siltu spalvu remeliais pataisytu situacija,manau reiktu ant sienu kabinti kazka kitos spalvos, kad atitrauktu demesi nuo jum nepatinkancios zydros, dar gali situacija pataisyti kitokios spalvos kilimas
QUOTE(mergina @ 2006 09 15, 21:50)
nieko neperdažykit - pora paveikslų geltonais rėmeliais, pagalvėlė, vazonas su kaktusu, dėžutės daiktams susidėti, ir kambarys sušils
Prie ryskiai zydros spalvos tiks sviesaus medzio baldai, smelio spalva, oranzines ir salotu lapo ar garstyciu atspalvio zalios tonai. Ant ryskiosios sienos pakabink dideli oranziniu, molio, persiko atspalviu plakata ar paveiksla, jei dar neturit baldu, galima paieskoti spalvotu atviru lentynu. Ryskiai zydra ir salta spalva nugesintu smelio atspalviai, o pagyvintu silti salotiniai ir oranziniai. Tik nedeciau nieko ryskiai raudono ir zalio, nes gali gautis priesingas efektas.
ievapieva, nepyk, nesusilaikiau...
QUOTE(NY usa @ 2006 09 14, 16:06)
žaismingas šviestuvas
QUOTE(kralikas @ 2006 09 18, 09:18)
Prie ryskiai zydros spalvos tiks sviesaus medzio baldai, smelio spalva, oranzines ir salotu lapo ar garstyciu atspalvio zalios tonai. Ant ryskiosios sienos pakabink dideli oranziniu, molio, persiko atspalviu plakata ar paveiksla, jei dar neturit baldu, galima paieskoti spalvotu atviru lentynu. Ryskiai zydra ir salta spalva nugesintu smelio atspalviai, o pagyvintu silti salotiniai ir oranziniai. Tik nedeciau nieko ryskiai raudono ir zalio, nes gali gautis priesingas efektas.
Kaip tik baldai šviesaus medžio Ačiū visom už patarimus, kuo toliau žiūriu tuo gražesnė man ta spalva, o sūnus, tai išvis rankom ploja...
QUOTE(melana @ 2006 09 20, 15:16)
gal galit patartii dėl spalvų?
Galvoju saloną dažyt vieną sieną oranžinę (tamsesne) visos kitos smėlio, perlo, vanilės žodžiu labai šviesi. Kadangi koridorius bus matomas iš kambario tai kokią spalvą koridoriui pasirinkti kaip manote?
Galvoju saloną dažyt vieną sieną oranžinę (tamsesne) visos kitos smėlio, perlo, vanilės žodžiu labai šviesi. Kadangi koridorius bus matomas iš kambario tai kokią spalvą koridoriui pasirinkti kaip manote?
vieną iš minėtų
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 09 20, 16:39)
vieną iš minėtų
turbūt taip ir reiks dayti, kad nepadaryt spalvų makalynės