Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Supergirl @ 2007 01 14, 21:46)
Tai kad ten Ermitažo ta parduotuvė yra. Nėra jokio kito pavadinimo. Ten prie Renlenos, Elektromarkt ta parduotuvė randasi. Na, nežinau, kaip aiškiau paaiškinus  g.gif
O Klaipėdos akropoly yr Ermitažas? Nes jei ne, tai gal ir tos parduotuvės nebus.

Kolkas nera... Bet gal bus. ax.gif O jei ir ne, tai bus proga nuvaziuot i Vilniu. thumbup.gif
Aciuks! 4u.gif
Atsakyti
as savo kambari kai ruosiausi dazyti, ziauriai norejau zydros spalvos, ale mama labai priestaravo.. tai pasirinkau tokia pilka, ciut ciut i melynuma, nu tokia sviesia gelezies spalva.. gaovis zydra lotuliukas.gif tai buvau labai patenkinta, o ir mamai patiko kai isdazem bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunata @ 2007 01 14, 21:29)
Sveikute!
Kur gavai tokius tapetus? Labai labai  wub.gif  thumbup.gif
Gal zinai kur yra pirkti? Buciau dekinga...  blush2.gif

Tokių ir dar daug gražių visokiausių tapetų yra ir Klaipėdoje Deco salone pirmame aušte. Galima užsisakyti ir iš katalogų.
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 01 14, 23:49)
Tokių ir dar daug gražių visokiausių tapetų yra ir Klaipėdoje Deco salone pirmame aušte. Galima užsisakyti ir iš katalogų.

Toks pazystamas pavadinimas... Kur tas yra?
Beje, aciu labai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu paklausti jusu nuomones, kokius jus detumet akcentus miegamajame, kur sienos lengvai persikines, o patys baldai sviesus, va kaip cia, tik su ryza juostele virsuj ir apacioj?

user posted image

Ypac galva suku del lovatieses ir galvoju apie tamsiai ruda spalva g.gif kokiu turetumet kurybiniu pasiulymu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunata @ 2007 01 15, 00:25)
Toks pazystamas pavadinimas... Kur tas yra?
Beje, aciu labai.  mirksiukas.gif

Dubysos gatvėj, už Šilo link Minijos gatvės mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai kaip visada- lovatiese imciau svelniai zalsva, i salotinuma gal net, arba jei kambarys persikinis, priesinga spalva oranzinei yra melyna. Vis delto melynos miegamajame nerekomenduociau, tai sastingis. Taigi rinkciausi tarp sviesiai zalios, raudonu atspalviu, (paveiksla nupiesciau), kilimeli patiesciau prie lovos.
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 01 15, 14:01)
as tai kaip visada- lovatiese imciau svelniai zalsva, i salotinuma gal net, arba jei kambarys persikinis, priesinga spalva oranzinei yra melyna. Vis delto melynos miegamajame nerekomenduociau, tai sastingis. Taigi rinkciausi tarp sviesiai zalios, raudonu atspalviu, (paveiksla nupiesciau), kilimeli patiesciau prie lovos.

Neisivaizduoju persikiniu sienu+zalia lovatiese schmoll.gif Aisku, jei kam patinka kontrastai, tai valio, sprendimas geras. Bet kitaip tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 15, 14:54)
Neisivaizduoju persikiniu sienu+zalia lovatiese schmoll.gif Aisku, jei kam patinka kontrastai, tai valio, sprendimas geras. Bet kitaip tai  schmoll.gif

na va man irgi toks derinys nelabai, jei sienos butu ne persikas, o tiesiog rusvos, tada zalsva laaabai gerai atrodytu, o dabar kazkaip man ne.
Galvojau apie violetine, bet vakar ant lovos padeliojau violetiniu megztuku, tai irgi kazko truksta. Kadangi viskas (grindys, baldai ir sienos) gaunasi labai sviesu ir svelnu, tai man norisi kontrasto, kazko tokio tamsaus sokolado spalvos, gal su ryzais akcentais... g.gif
Atsakyti
norisi tai norisi, as sviesiu pasteliniu spalvu megeja, tad visokios rudos juodos ir pilkos... schmoll.gif
o tai sienos persikines, ar svelniai vos vos? jei ryskios oranzines, tai visai kitaip viskas. Nufotkink galu gale..
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 01 15, 15:36)
norisi tai norisi, as sviesiu pasteliniu spalvu megeja, tad visokios rudos juodos ir pilkos...  schmoll.gif
o tai sienos persikines, ar svelniai vos vos? jei ryskios oranzines, tai visai kitaip viskas. Nufotkink galu gale..

gerai, pabandysiu nufotkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geliuke @ 2007 01 15, 09:16)
Noriu paklausti jusu nuomones, kokius jus detumet akcentus miegamajame, kur sienos lengvai persikines, o patys baldai sviesus, va kaip cia, tik su ryza juostele virsuj ir apacioj?

user posted image

Ypac galva suku del lovatieses ir galvoju apie tamsiai ruda spalva  g.gif  kokiu turetumet kurybiniu pasiulymu?  4u.gif

Ir aš taip manau kad tinka tokia tamsiai ruda-ryža (jei kambarys šviesus), kai mažius atsikels pafotkinsiu savąją parodysiu mirksiukas.gif mano kambarys gelsvas, baldai tamsoki,o lovatiesė ruda-ryža ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 15 sausio 2007 - 14:52