Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Mantė @ 2007 01 13, 16:26)
as cia forume uzmaciau vienos mamytes buto nuotraukas ir pradejau galvoti apie tokia spalva user posted image kaip jums ji?  bigsmile.gif

purvina kazkokia
Atsakyti
QUOTE(SUNO @ 2007 01 13, 17:07)
Man grazi spalva,mes ir galvojam vieno kambario dvi sienas daryt tokia spalva o kitas drizuotas.

Pas mus buvo svetainės viena siena šiek tiek šviesesnė, bet irgi žalia. Man schmoll.gif , jaukumo ir šilumos nebuvo.
Atsakyti
pas mus dabar tokia vienam kambarį schmoll.gif ruošiames perdažyt schmoll.gif
Atsakyti
MB kai parodziau irgi isbrokavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2007 01 13, 21:23)
MB kai parodziau irgi isbrokavo  doh.gif

Užjaučiu, bet žinok nesirink biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 13, 17:17)
O tu Dieve  doh.gif  biggrin.gif  Nu ir suskėlei. Galima pagalvot, kad namuose nebus daugiau spalvų, tik balta.
Ir prie ko čia tie gyvūnai ir jų kailio spalva?  g.gif
Ir ką man daryt, kad nepatinka man ryškios papūginės spalvos absoliučiai visur? A? Jau miegamąjį turim su ryškia oranžine siena biggrin.gif
O be to, gi nesakau, kad gyvensiu tokiuose namuose visą gyvenimą. Atsibos, praeis metai ir gal sugalvosim viską pakeist  bigsmile.gif

prie to, kad tai yra gamtos desniai, ne man nurodineti, kam ju paisyti, o kam ne smile.gif Balta spalva dar nieko, bet va "mada" atejo viska juodai balta daryt- minimalistiniai baldai, sienos, tapetai, kilimai... doh.gif spalvos veikia zmogaus elektromagnetini lauka, jei nezinojot, kitaip sakant- rausva atpalaiduoja, raudona "uzverda krauja" ir pan, tai cia tas pats.

ar ir nesakau, kad Tu taip darysi blush2.gif bigsmile.gif tik sakau, kad mada labai ne i tema ateina, niuriom bespalvem spalvom viska is eiles dazyt, ir sakau, kad tai ne i gera biggrin.gif
Atsakyti
Aš pvz labai norejau vonioj sachmatu lentos, arba zebro (bet su abonentu situo klausimu nesutariam doh.gif ), ir man tiesiog yra grazu, nesivaikau madu, darau kas man patinka
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 01 13, 22:27)
[...]  tik sakau, kad mada labai ne i tema ateina, niuriom bespalvem spalvom viska is eiles dazyt, ir sakau, kad tai ne i gera biggrin.gif
Na, balta spalva visada buvo ir bus madoj, manau mirksiukas.gif
Antra, namus remontuojamės ne amžiams. Praeis mados, pasikeis skonis, norai, pajamos ir t.t. ir t.t., persidažysim kitaip. Nematau tame išvis diskusijos prasmės.
O, beje, ar girdėjai, kad skoniai gali skirtis? bigsmile.gif taigi va, akivaizdu, kad taviškis kitoks ir tu savo namus darytum kitaip. Anyway, man tikrai neįdomu. Parodžiau, kaip bus pas mane ir vsio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 13, 23:48)
Na, balta spalva visada buvo ir bus madoj, manau  mirksiukas.gif
Antra, namus remontuojamės ne amžiams. Praeis mados, pasikeis skonis, norai, pajamos ir t.t. ir t.t., persidažysim kitaip. Nematau tame išvis diskusijos prasmės.
O, beje, ar girdėjai, kad skoniai gali skirtis?  bigsmile.gif  taigi va, akivaizdu, kad taviškis kitoks ir tu savo namus darytum kitaip. Anyway, man tikrai neįdomu. Parodžiau, kaip bus pas mane ir vsio wink.gif

kaip jums malonu pyktis su visais is eiles...
Juk ir pabreziau, kad del skonio nesigincyjama, dar priduriau, kad netaikau to JUMs, ar TAu ar dar kazkam, sakau kad parduotuvese ir kataloguose vyrauja tokios tendencijos, ir sakau, kad fiziskai ir emociskai jos nera sveikos.
Man pvz grazu balta + kokia nors spalva, as nesu pries balta. smile.gif as tik pries juoda. Gerai, jeigu jusu remontai trunka savaite ir vienas du ir vsiaks vel nauja, sviezia... deja paprastai remontui susiruosti reikia nemazai laiko, o kad kasmet namai po 2 menesius butu apversti remontais- nemanau kad kazkam patiktu. 4u.gif
Atsakyti
taip tikrai kazin ar kam patiktu apsiversti kas met man jau pakanka db ir nelabai noreciau tai patirti vellll man dar sito ilgam sociai bus
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 01 13, 23:31)
... sakau kad parduotuvese ir kataloguose vyrauja tokios tendencijos, ir sakau, kad fiziskai ir emociskai jos nera sveikos.
Man pvz grazu balta + kokia nors spalva, as nesu pries balta. smile.gif as tik pries juoda. Gerai, jeigu jusu remontai trunka savaite ir vienas du ir vsiaks vel nauja, sviezia... deja paprastai remontui susiruosti reikia nemazai laiko, o kad kasmet namai po 2 menesius butu apversti remontais- nemanau kad kazkam patiktu.  4u.gif
O kas, jei man gera tokiose spalvose gyvent? Jei aš jaučiu malonumą grįžusi į tokius namus? Tai kaip tada jos nėra sveikos emociškai? Gal kam ir taip, bet man ne. Daug daug blogiau jausčiausi primargintuose įvairiausiom spalvom namuose rolleyes.gif
Dėkui už rūpestį, bet čia jau kita tema. Mano namai - mano biznis ax.gif Ir kiek noriu, tiek remontuojuosi.

Dėkui už nuomonę ir komentarus. Bet jau tikrai gana 4u.gif Beje, pyktis man tikrai nepatinka. Tamsta, pirma į mano postą atsakėte, kad nenustebtume, jog pasirinkę baltą/juodą spalvas ilgai negyvens ir jei neužsiimsim meditacija, depresija garantuota. Tai kaip čia išeina, a? Kas pyktis nori? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 14, 00:53)
O kas, jei man gera tokiose spalvose gyvent? Jei aš jaučiu malonumą grįžusi į tokius namus? Tai kaip tada jos nėra sveikos emociškai? Gal kam ir taip, bet man ne. Daug daug blogiau jausčiausi primargintuose įvairiausiom spalvom namuose  rolleyes.gif
Dėkui už rūpestį, bet čia jau kita tema. Mano namai - mano biznis  ax.gif Ir kiek noriu, tiek remontuojuosi.

Dėkui už nuomonę ir komentarus. Bet jau tikrai gana  4u.gif  Beje, pyktis man tikrai nepatinka. Tamsta, pirma į mano postą atsakėte, kad nenustebtume, jog pasirinkę baltą/juodą spalvas ilgai negyvens ir jei neužsiimsim meditacija, depresija garantuota. Tai kaip čia išeina, a? Kas pyktis nori?  rolleyes.gif

ajajai, mes moterys ane doh.gif 4u.gif I tavo posta atsakiau tik todel, kad paminejai tas spalvas. Zinoma, jei tu gerai jautiesi- puiku thumbup.gif as tik sakau kaip yra, ko mes nepastebim.

cia ir vel ne tau taikau, bet zmones, kuriem patinka juoda spalva- turi agresijos, depresijos pozymiu. Zinoma jie to niekada nepripazins. As tik draugiskai norejau pasakyti, kad tie, kurie vaikosi madu, butent, vaikosi madu... kad neuzsikabintu ..

ai tiek to, gyvenkime draugiskai, bukim spalvingi smile.gif sekmes. Gana tikrai smile.gif
Atsakyti