Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(mijaka @ 2007 01 03, 19:40)
O dar ar yra kokios taisyklės dažant horizontaliais dryžiais? labai idomus variantas man atrodo, tik baisu sugadint kambarį

horizontalus dryziai prailgins ir sumazins (kalbant apie auksti) kambari, o vertikalus dryziai padidina optimaliai i virsu kambari.
Atsakyti
Jei labai tamsus kambarys, dažyčiau šviesia, skaidria spalva pvz. kremine, persikine, šilta gelsva splava. Grindis taip pat šviesias dečiau, o lubas klasikine balta spalva, nes lubos atspindi sienu spalva, todel jos niekada neatrodys visiskai baltos, o tures šioki toki atspalvį.
Jei ir dryžuočiau siena, tai tik viena, ar net kažkurią dalį kaip sienos akcentą.
Atsakyti
as nebezinau ka daryti, reikia sugalvoti tris spalvas, ale niekaip neissirenku.. visa gyvenima svajojau apie melynas sienas, taigi miegamaji toki ir isdazem, dar patinka pilka, nu tokia sviesaus metalo spaltva, tai nusprendziau kolidoriu ir deali virtuves (nes i virtuve kazkokio tipo iejimo nera, baigiasi kolidorius prasideda virtuve) isdazyti ta pilka spalva o kita virtuves dali kazkokiom prie to deranciom plytelem isklijuoti, nu ale irgi kakzas i pilkuma.. dabar didziausias galvos skausmas svetaine, nu jau lyg ir apsisprendus buvau persikine dazyti, ale pagalvojau kad daba ta persikine ciut ne kiekvienuose namuose, greit nuo jos vemt noresis, geltona man primena mano vaikystes namus, jau taip igrise, vaikystej net galvojau kad ten toks standartas kazkodel ir kad mano namu sienos aplamai nedazytos o tokios jau pagamintos buvo doh.gif MB sako zalia gal, ta irgi man vezi jau varo doh.gif nuo 10 metu gal mano kambarys ligi siol buvo zalias doh.gif gana jau kazkaip lotuliukas.gif ryskiu spalvu irgi nenoriu.. tokiu kaip rozine ar bordine ar i jas panasiu irgi nemegstu..
visai noreciau isdazyti kambari dviem spalvom, puse tokio tamsaus, ciut ne juodo, kazkur cia maciau faina visai varianta, o kita puse ciut ne balta, nu tikrai lb grazu, tuoj pacituosiu zinute kur ta siena yra, ale cia tik man vienai grazu, o juk ne nuo manes vienos priklauso, tai ir vel atkrinta doh.gif nebezinau, apie toleta su vonie isvis nebegalvoju jau doh.gif nu neisivaizduoju ka daryti, ir laiko ne be tiek daug beliko iki to dazymo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 09 13, 08:21)

va, mano svajone bigsmile.gif deja, tik mano, bet ne mano namiskiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2007 01 06, 19:33)
as nebezinau ka daryti, reikia sugalvoti tris spalvas, ale niekaip neissirenku.. visa gyvenima svajojau apie melynas sienas, taigi miegamaji toki ir isdazem, dar patinka pilka, nu tokia sviesaus metalo spaltva, tai nusprendziau kolidoriu ir deali virtuves (nes i virtuve kazkokio tipo iejimo nera, baigiasi kolidorius prasideda virtuve) isdazyti ta pilka spalva o kita virtuves dali kazkokiom prie to deranciom plytelem isklijuoti, nu ale irgi kakzas i pilkuma.. dabar didziausias galvos skausmas svetaine, nu jau lyg ir apsisprendus buvau persikine dazyti, ale pagalvojau kad daba ta persikine ciut ne kiekvienuose namuose, greit nuo jos vemt noresis, geltona man primena mano vaikystes namus, jau taip igrise, vaikystej net galvojau kad ten toks standartas kazkodel ir kad mano namu sienos aplamai nedazytos o tokios jau pagamintos buvo  doh.gif  MB sako zalia gal, ta irgi man vezi jau varo  doh.gif  nuo 10 metu gal mano kambarys ligi siol buvo zalias  doh.gif  gana jau kazkaip  lotuliukas.gif  ryskiu spalvu irgi nenoriu.. tokiu kaip rozine ar bordine ar i jas panasiu irgi nemegstu..
visai noreciau isdazyti kambari dviem spalvom, puse tokio tamsaus, ciut ne juodo, kazkur cia maciau faina visai varianta, o kita puse ciut ne balta, nu tikrai lb grazu, tuoj pacituosiu zinute kur ta siena yra, ale cia tik man vienai grazu, o juk ne nuo manes vienos priklauso, tai ir vel atkrinta  doh.gif  nebezinau, apie toleta su vonie isvis nebegalvoju jau  doh.gif  nu neisivaizduoju ka daryti, ir laiko ne be tiek daug beliko iki to dazymo  doh.gif
Papildyta:

va, mano svajone  bigsmile.gif  deja, tik mano, bet ne mano namiskiu  doh.gif

man atrodo visai puikus variantas dazyti sienas taip, kaip sugalvojai. Juk neprivaloma dazyti sienas spalvotai mirksiukas.gif ir toks pusiau achromatinis sprendimas TIKRAI butu geriau uz igrisusia persikine, kuri jau tampa standartu. Jeigu tavo namiskiams truks spalvu, visada galite pagyvinti namus aksesuarais (pagalveles, paveikslai,kilimeliai ir pan), kuriuos nesekmes atveju lengviau keisti, nei paties interjero spalvas.
As pati savo diplominiam darbui dariau juodai balto buto projekta, ir patyre architektai ir interjeristai ivertino ji kaip elegantiska ir modernu. Nors mano mama sake, kad tokiam bute nei uz ka negyventu lotuliukas.gif taigi, del spalvu nera universaliu receptu...
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 01 06, 21:04)
man atrodo visai puikus variantas dazyti sienas taip, kaip sugalvojai. Juk neprivaloma dazyti sienas spalvotai  mirksiukas.gif  ir toks pusiau achromatinis sprendimas TIKRAI butu geriau uz igrisusia persikine, kuri jau tampa standartu. Jeigu tavo namiskiams truks spalvu, visada galite pagyvinti namus aksesuarais (pagalveles, paveikslai,kilimeliai ir pan), kuriuos nesekmes atveju lengviau keisti, nei paties interjero spalvas.
As pati savo diplominiam darbui dariau juodai balto buto projekta, ir patyre architektai ir interjeristai ivertino ji kaip elegantiska ir modernu. Nors mano mama sake, kad tokiam bute nei uz ka negyventu  lotuliukas.gif  taigi, del spalvu nera universaliu receptu...

kai pamate ta nuotrauka MB tai paklause ar man visi namie blink.gif ir seip, sako reik didelio kabario.. apsvietimas turi buti geras, ko pas mus nera, o ir seip idejos neivertino.. teks leisti jam priimti sprendima, tai bus kokia zalia ar geltona spalva verysad.gif
Atsakyti
Kas gali padeti tokiu klausimu g.gif ar imanoma i sumaisyta spalva, kuri susideda is baltos 80% ir geltonos 10%, imaisyti rudos 10% ,noriu isgauti "beige" spalva,kazin ar gautusi?
Parduotuveje perkant dazus nemokejau paaiskinti kokios spavos reikia (sakiau dramblio kaulo ar prigesinta balta) ir visos sviesios spalvos is katalogo,kurias rinkausi buvo maisomos su geltonais ar oranziniais tonais,kazkaip neisiziojau paklausti ar su ruda nemaisoma,kad gautusi vadinama bezine unsure.gif tai va galiausiai,pavargau rinktis ir man sumakalavo balta su geltona,dabar labai nervinuosi,norejau, kad butu bezine,o bijau,kad bus i geltonuma verysad.gifO dazai jau nupirkti visam butui dazyti (ta pacia spalva)
Zodziu, gal imanoma ka nors padaryti,kol dar dazai kibiruose...ir ar rankiniu budu issimaisytu ar reikia butinai aparato g.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 01 06, 21:04)
man atrodo visai puikus variantas dazyti sienas taip, kaip sugalvojai. Juk neprivaloma dazyti sienas spalvotai  mirksiukas.gif  ir toks pusiau achromatinis sprendimas TIKRAI butu geriau uz igrisusia persikine, kuri jau tampa standartu. Jeigu tavo namiskiams truks spalvu, visada galite pagyvinti namus aksesuarais (pagalveles, paveikslai,kilimeliai ir pan), kuriuos nesekmes atveju lengviau keisti, nei paties interjero spalvas.
As pati savo diplominiam darbui dariau juodai balto buto projekta, ir patyre architektai ir interjeristai ivertino ji kaip elegantiska ir modernu. Nors mano mama sake, kad tokiam bute nei uz ka negyventu  lotuliukas.gif  taigi, del spalvu nera universaliu receptu...

Pas mane viso namo sienos (isskyrus vonios k. ir WC) - baltos kaip popierius - man pacios graziausios thumbup.gif . Dabar ruosiames statyboms, as ir vel svajoju tik apie baltas sienas. Kusachius, jeigu kartais atsitiktu kitaip, noriu patarimo, kokia dar spalva galeciau derint prie baltos? Labai nemegstu saltu spalvu, bet nesuprantu kodel man ta balta taip patinka. Taip pat noriu suzinot, koks geriausias siltas derinys tiktu sviesiai violetinei ar alyvinei spalvai? Ir svarbiausia - kaip derint spalvas nedidelese sienu nishose? Kokios spalvos turetu buti galine nishos sienele (pagrindines sienos atzvilgiu) ir kokios spalvos tos, kur eina i aplinkui i gyli?
Atsakyti
O pas mus nevalingai gaunasi bordo biggrin.gif visur blyn, isskyrus darbini kambari, ten belekokius ryzus issirinkom, bet kai padarysim, ir miegamasis bus bordo, ir virtuve bordo, ir odini skampas bus bordo, ir vonia ir ta norim bordo i(bet itariu susilaikysim doh.gif ) kas svarbiausia planavom visai kitas spalvas, bet pamatom, ir iskart norim biggrin.gif
Aisku tik akcentukai, jei tapetai, tai su rastais, jei virtuve, tai su sidabru pilksvesniu, jei vonia, tai dryzuota norim su balta. Ziuresim kas cia gausis finale biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 09, 00:10)
O pas mus nevalingai gaunasi bordo biggrin.gif visur blyn, isskyrus darbini kambari, ten belekokius ryzus issirinkom, bet kai padarysim, ir miegamasis bus bordo, ir virtuve bordo, ir odini skampas bus bordo, ir vonia ir ta norim bordo  i(bet itariu susilaikysim  doh.gif  ) kas svarbiausia planavom visai kitas spalvas, bet pamatom, ir iskart norim biggrin.gif
Aisku tik akcentukai, jei tapetai, tai su rastais, jei virtuve, tai su sidabru pilksvesniu, jei vonia, tai dryzuota norim su balta. Ziuresim kas cia gausis finale biggrin.gif

Mano tėvų vonia bordo su baltu, tai visai gražu ir gana praktiška mirksiukas.gif

Mano virtuvė bordo, tiksliau raudonmedis, o stalviršis sidabro spalvos, nu neblogai atrodo rolleyes.gif

O bordo odinis kampas pas tave įtariu gražiai žiūrisi, tik jau sienos manau turėtų būt kokios šviesios spalvos mirksiukas.gif
Prajuokinai su pasakymu belekokius ryžus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 01 09, 12:37)
Mano virtuvė bordo, tiksliau raudonmedis, o stalviršis sidabro spalvos, nu neblogai atrodo  rolleyes.gif

Papildyta:
Mano virtuvė bordo, tiksliau raudonmedis, o stalviršis sidabro spalvos, nu neblogai atrodo  rolleyes.gif

O gal tu gali savo virtuves foto i virtuviu tema ideti. Idomu kaip atrodo toks derinys, ar bent jau koks yra pas tave stalvirsis bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 01 09, 15:58)
Papildyta:

O gal tu gali savo virtuves foto i virtuviu tema ideti. Idomu kaip atrodo toks derinys, ar bent jau koks yra pas tave stalvirsis bigsmile.gif ?

Šiuo metu neturiu fotiko prie savęs, o beto ir nemoku įdėt nuotraukų blush2.gif
Stalviršis termopalo šlifuotas aliuminis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutti: 09 sausio 2007 - 16:13
Mano tėvų vonia bordo su baltu, tai visai gražu ir gana praktiška  mirksiukas.gif

O bordo odinis kampas pas tave įtariu gražiai žiūrisi, tik jau sienos manau turėtų būt kokios šviesios spalvos  mirksiukas.gif
Prajuokinai su pasakymu belekokius ryžus  lotuliukas.gif

Mūsų virtuvę tai dar tik gamina, tai nežinau kaip atrodys, bet matėm prtieš kelias dienas tokį derinį, uch kaip patiko thumbup.gif thumbup.gif (bet zinai, kartais ir nuo medziagų ir nuo darbo priklauso, tai baisu).

O odinį komplektą mes nusprendėm kokį pirksim, bet dar nmeturim, nes namai nepabaigti biggrin.gif u zporos menesiu gal uzbaigsim, o gal ir ne, patys daromės viska smile.gif

Tai ryži, belekokie ir yra, nors mums patiko, lengvas "dryžius" į viršų yra, ir švelnūs labai, nors viniliniai. Nors darbiniam beleką beveik renkam, kišim dabartinius baldus, kompus, spinta biggrin.gif nes kai vaikai bus reiks vaikiškai daryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 09 sausio 2007 - 22:04