as nebezinau ka daryti, reikia sugalvoti tris spalvas, ale niekaip neissirenku.. visa gyvenima svajojau apie melynas sienas, taigi miegamaji toki ir isdazem, dar patinka pilka, nu tokia sviesaus metalo spaltva, tai nusprendziau kolidoriu ir deali virtuves (nes i virtuve kazkokio tipo iejimo nera, baigiasi kolidorius prasideda virtuve) isdazyti ta pilka spalva o kita virtuves dali kazkokiom prie to deranciom plytelem isklijuoti, nu ale irgi kakzas i pilkuma.. dabar didziausias galvos skausmas svetaine, nu jau lyg ir apsisprendus buvau persikine dazyti, ale pagalvojau kad daba ta persikine ciut ne kiekvienuose namuose, greit nuo jos vemt noresis, geltona man primena mano vaikystes namus, jau taip igrise, vaikystej net galvojau kad ten toks standartas kazkodel ir kad mano namu sienos aplamai nedazytos o tokios jau pagamintos buvo
MB sako zalia gal, ta irgi man vezi jau varo
nuo 10 metu gal mano kambarys ligi siol buvo zalias
gana jau kazkaip
ryskiu spalvu irgi nenoriu.. tokiu kaip rozine ar bordine ar i jas panasiu irgi nemegstu..
visai noreciau isdazyti kambari dviem spalvom, puse tokio tamsaus, ciut ne juodo, kazkur cia maciau faina visai varianta, o kita puse ciut ne balta, nu tikrai lb grazu, tuoj pacituosiu zinute kur ta siena yra, ale cia tik man vienai grazu, o juk ne nuo manes vienos priklauso, tai ir vel atkrinta
nebezinau, apie toleta su vonie isvis nebegalvoju jau
nu neisivaizduoju ka daryti, ir laiko ne be tiek daug beliko iki to dazymo
Papildyta:
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 09 13, 08:21)
va, mano svajone
deja, tik mano, bet ne mano namiskiu
Life is a shit sandwich. But if youve got enough bread, you dont taste the shit.