Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

noriu paprašyti pasidalinti mintimis kaip dažytumėt sienas, jei svetainė, virtuvė ir koridorius viena erdvė, tik viena sienelė per vidurį patalpos.
Nu nežinau niekaip kaip man tas erdves atskirti, kažkaip viena spalva visų sienų nesinori dažyti.
Atsakyti
QUOTE(Gilvydomama @ 2006 12 16, 13:16)
noriu paprašyti pasidalinti mintimis kaip dažytumėt sienas, jei svetainė, virtuvė ir koridorius viena erdvė, tik viena sienelė per vidurį patalpos.
Nu nežinau niekaip kaip man tas erdves atskirti, kažkaip viena spalva visų sienų nesinori dažyti.

Pas mus panašiai svetainė ir kolidorius viena patalpa. Pas mus tapetai, spalva ta pati bet tonas kitoks kolidoriaus tamsesnis. Manau bus košė jei pridažysi skirtingom spalvom g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 16 gruodžio 2006 - 14:11
QUOTE(Dalbara @ 2006 12 16, 14:52)
Pas mus panašiai svetainė ir kolidorius viena patalpa. Pas mus tapetai, spalva ta pati bet tonas kitoks kolidoriaus tamsesnis. Manau bus košė jei pridažysi skirtingom spalvom  g.gif

Pas mus svetaine,virtuve ir prieskambaris ta pati erdve.Is pradziu dazeme visas sienas gelsva,o viena oranzine.Bet paskui vaizdas buvo per nuobodus,tad virtuve perdazem dramblio kaulo spalva.Tai atrodo puikiai.Grazus perejimas.Manau reikia nebijoti eksperimentuoti.Mes kelis kartus keitem(kol baldu dar nera)ir dabar patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus taip pat koridoriaus virtuves ir svetaines viena erdve-tai mes idejome kelias spalvas. Virtuve isdazeme laimo spalva, koridorius isklijuotas pilksvais, daugiaus i tamsesne puse tapetais, o svetaine isklijuota tapetais su tokiais kaip tusciaviduriais burbulais, kuriu juostas sudaro trys spalvos ir viena is ju -tai virtuves spalva. (Sunku nupasakoti)Man labai patinka!!!!!Gal daug kas bijo tamsios spalvos, bet pas mus kazkaip netycia bute jos gavosi nemazai, miegamojo viena siena taip pat juoda su tokiasi pilksvais rastais OT!
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2006 12 24, 22:55)
Pas mus taip pat koridoriaus virtuves ir svetaines viena erdve-tai mes idejome kelias spalvas. Virtuve isdazeme laimo spalva, koridorius isklijuotas pilksvais, daugiaus i tamsesne puse tapetais, o svetaine isklijuota tapetais su tokiais kaip tusciaviduriais burbulais, kuriu juostas sudaro trys spalvos ir viena is ju -tai virtuves spalva. (Sunku nupasakoti)Man labai patinka!!!!!Gal daug kas bijo tamsios spalvos, bet pas mus kazkaip netycia bute jos gavosi nemazai, miegamojo viena siena taip pat juoda su tokiasi pilksvais rastais OT!

Gal nuotraukas galima kur paziureti tavo grozio? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2006 12 25, 22:03)
Gal nuotraukas galima kur paziureti tavo grozio?  ax.gif  bigsmile.gif

Kai truputi apsitvarkysime, tada nufotografuosiu ir idesiu.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2006 12 25, 23:08)
Kai truputi apsitvarkysime, tada nufotografuosiu ir idesiu.

butinai ikelk, labai idomu paziuret, manau tikrai thumbup.gif , is tavo pasakojimu isivaizduoju.....labai gerai ir profesionaliai sugalvojot thumbup.gif
Atsakyti
o kaip spalvos pagalba "pašviesint" kambarį ? saulė į ji niekada nepatenka tiesiogiai, 20 kv.m. ir tik vienas langas maždaug 1,2m x 1,2m. Net dieną tas kambarys atrodo kaip urvas doh.gif dabar dažytas labai šviesia žalsva spalva, beveik balta...ir vistiek tamsu ir niuru. Gal yra kokių dažų, kurie "spinduliauja" šviesa biggrin.gif biggrin.gif
O dar ar yra kokios taisyklės dažant horizontaliais dryžiais? labai idomus variantas man atrodo, tik baisu sugadint kambarį
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 01 03, 20:40)
Gal yra kokių dažų, kurie "spinduliauja" šviesa biggrin.gif biggrin.gif

Aš dažyčiau labai šiltais geltonais atspalviais...Plius labai šviesios grindys, baltos lubos...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 01 03, 22:38)
Aš dažyčiau labai šiltais geltonais atspalviais...Plius labai šviesios grindys, baltos lubos...

baltos lubos atrodys pilksvos, as galbut ideciau kokios siltos gelsvos, oranzines spalvos
Atsakyti
na lubos jau kaip ir sutvarkytos ir mes jų nebeliesim (baltos), grindys šviesus parketas...be to į tą kambarį veda net ketverios durys doh.gif tai jos irgi šviesos nepriduoda, galvoju apie geltoną, bet norėčiau kažko ypatingo, nes pvz. geltonai nudažyta mūsų virtuvė nepasakyčiau, kad labai "spinduliuoja" šviesa biggrin.gif
Atsakyti