Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

Kokios spalvos tiktų 12kv kambaryje ax.gif kambarys į vakarų pusę,tai saulutę matome tik vasarą verysad.gif o žiemą būname be jos verysad.gif norisi kažko šilto ir jaukaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(estrella @ 2006 11 28, 18:10)
Kokios spalvos tiktų 12kv kambaryje  ax.gif kambarys į vakarų pusę,tai saulutę matome tik vasarą  verysad.gif o žiemą būname be jos  verysad.gif norisi kažko šilto ir jaukaus  rolleyes.gif

kokia kambario paskirtis?
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 11 28, 18:17)
kokia kambario paskirtis?

Svetainė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(estrella @ 2006 11 28, 18:18)
Svetainė  ax.gif

tada galima nebijoti ryškesnių spalvų - getonos, oranžinės, raudonos.
kažkur mačiau nuotrauką, nerealiai atrodo horizontaliai dryžuota balta/citrinos geltonumo siena...
Atsakyti
QUOTE(estrella @ 2006 11 28, 20:10)
Kokios spalvos tiktų 12kv kambaryje  ax.gif kambarys į vakarų pusę,tai saulutę matome tik vasarą  verysad.gif o žiemą būname be jos  verysad.gif norisi kažko šilto ir jaukaus  rolleyes.gif

kambarys per mazas stambiems rashtams, ar tai butu horizontalus dryziai ar apskritimai ar geles. o jei rinksites ryskias spalvas, tai juo labiau patartina dazyti lygiai, kad optiskai nemazintu kambario. del spalvu, tai ieva-pieva teisi, tinka geltona, raudona, oranzine (nors pastaroji jau gerokai ikyrejusi), ivairus siu spalvu atspalviai bei rusvi tonai. siulyciau rinktis sviesias spalvas, bet ne pastelines.
Atsakyti
Man patiko http://www.spalvupasaulis.lt/ 4u.gif
Atsakyti
man tai patinka kambaryje ryskios spalvos kokia ruzava,violetine sviesiai,geltona...graziai ziurisi ir jauku buti tokiam kambary biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2006 11 28, 19:01)
ne fotkeje... ten kompiuterine vizualizacija. asmeniskai man ta spalva klaikiai atrodo ax.gif

aš šiaip tai realybėje tokios spalvos kambarį mačiau, tai labai thumbup.gif atrodė,
jei nebūčiau pati mačius, tai irgi sakyčiau, kad klaiku, bet....
Atsakyti
na, jau namo greitai, tai reiks ikelti savo virtuve pasirodyt.mama juokauja, kad tetei pas mane, kaip medum patepta. kur sukes, kur nesukes vis pas mane ir pas mane.virtuvej pakabinom pora erotiniu nuotrauku. patalpa ne maza, tai reikejo kazka ant sienu pakabinti.paveiksluose nenusimanau, o cia visai nieko variantas pasirode. zinau, kad daugeliui tai netinka, bet man visvien tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2006 11 23, 13:37)

pas mane tokios spalvos virtuvinis komplektas bigsmile.gif
niekada nebuciau pati tokio uzsakiusi (pirkom buta su virtuviniu komplektu), tikrai fainai atrodo, sienos pilkos.....man grazu. spalva siek tiek sviesesne nei sioje nuotraukoje....
Atsakyti
QUOTE(ievux @ 2006 11 23, 13:00)
O ka manote apie luba spalva? darote baltas? ar derinate prie sienu?

Lubos dažyt kuo šviesiau man tai baltai, nes buvęs buvo šeiminkas derino prie tapetų doh.gif svetainėj buvo gelsvos miegamajam persikinės. Tai jos slėgė. O kaip perdažėm baltai atrodo ir kambarys aukštesnis pasidarė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2006 12 14, 23:18)
Lubos dažyt kuo šviesiau man tai baltai, nes buvęs buvo šeiminkas derino prie tapetų  doh.gif  svetainėj buvo gelsvos miegamajam persikinės. Tai jos slėgė. O kaip perdažėm baltai atrodo ir kambarys aukštesnis pasidarė  bigsmile.gif

tai beabejo, kad balta didina kambari....mes tai pagrinde baltai dazom, bet siaip esu maciusi dauguma, kad derina prie sienu, bet ima ta pacia sveisiausia kaip balta.
Atsakyti