QUOTE(estrella @ 2006 11 28, 18:10)
Kokios spalvos tiktų 12kv kambaryje kambarys į vakarų pusę,tai saulutę matome tik vasarą o žiemą būname be jos norisi kažko šilto ir jaukaus
kokia kambario paskirtis?
QUOTE(estrella @ 2006 11 28, 18:18)
Svetainė
tada galima nebijoti ryškesnių spalvų - getonos, oranžinės, raudonos.
kažkur mačiau nuotrauką, nerealiai atrodo horizontaliai dryžuota balta/citrinos geltonumo siena...
QUOTE(estrella @ 2006 11 28, 20:10)
Kokios spalvos tiktų 12kv kambaryje kambarys į vakarų pusę,tai saulutę matome tik vasarą o žiemą būname be jos norisi kažko šilto ir jaukaus
kambarys per mazas stambiems rashtams, ar tai butu horizontalus dryziai ar apskritimai ar geles. o jei rinksites ryskias spalvas, tai juo labiau patartina dazyti lygiai, kad optiskai nemazintu kambario. del spalvu, tai ieva-pieva teisi, tinka geltona, raudona, oranzine (nors pastaroji jau gerokai ikyrejusi), ivairus siu spalvu atspalviai bei rusvi tonai. siulyciau rinktis sviesias spalvas, bet ne pastelines.
Man patiko http://www.spalvupasaulis.lt/
man tai patinka kambaryje ryskios spalvos kokia ruzava,violetine sviesiai,geltona...graziai ziurisi ir jauku buti tokiam kambary
QUOTE(kusachius @ 2006 11 28, 19:01)
ne fotkeje... ten kompiuterine vizualizacija. asmeniskai man ta spalva klaikiai atrodo
aš šiaip tai realybėje tokios spalvos kambarį mačiau, tai labai atrodė,
jei nebūčiau pati mačius, tai irgi sakyčiau, kad klaiku, bet....
na, jau namo greitai, tai reiks ikelti savo virtuve pasirodyt.mama juokauja, kad tetei pas mane, kaip medum patepta. kur sukes, kur nesukes vis pas mane ir pas mane.virtuvej pakabinom pora erotiniu nuotrauku. patalpa ne maza, tai reikejo kazka ant sienu pakabinti.paveiksluose nenusimanau, o cia visai nieko variantas pasirode. zinau, kad daugeliui tai netinka, bet man visvien
QUOTE(Gardenija @ 2006 11 23, 13:37)
pas mane tokios spalvos virtuvinis komplektas
niekada nebuciau pati tokio uzsakiusi (pirkom buta su virtuviniu komplektu), tikrai fainai atrodo, sienos pilkos.....man grazu. spalva siek tiek sviesesne nei sioje nuotraukoje....
QUOTE(ievux @ 2006 11 23, 13:00)
O ka manote apie luba spalva? darote baltas? ar derinate prie sienu?
Lubos dažyt kuo šviesiau man tai baltai, nes buvęs buvo šeiminkas derino prie tapetų svetainėj buvo gelsvos miegamajam persikinės. Tai jos slėgė. O kaip perdažėm baltai atrodo ir kambarys aukštesnis pasidarė
QUOTE(Dalbara @ 2006 12 14, 23:18)
Lubos dažyt kuo šviesiau man tai baltai, nes buvęs buvo šeiminkas derino prie tapetų svetainėj buvo gelsvos miegamajam persikinės. Tai jos slėgė. O kaip perdažėm baltai atrodo ir kambarys aukštesnis pasidarė
tai beabejo, kad balta didina kambari....mes tai pagrinde baltai dazom, bet siaip esu maciusi dauguma, kad derina prie sienu, bet ima ta pacia sveisiausia kaip balta.