Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(padruske @ 2006 11 10, 14:15)
kad ne mados as vaikausi, o tiesiog aplink mus ir taip pilna tu pilku atspalviu.besirenkat saplvas ar baldus niekada nesidairau aplinkui, renkuisi tai, kas patinka man mirksiukas.gif

na tai tuomet liux.
Atsakyti
QUOTE(juokutis @ 2006 11 10, 00:42)
Kusachiau,noriu tavo palaimos mano sugalvotoj spalvu gamoj.Viso buto sienu spalva tokia beveik balta (niu kaip sako balintos kavos,gal net sakyciau sviesesne) tad spalvas isgausim is baldu,lempu paveikslu ir seip visokiu niekuciu.Taip va saliono baldai butu pas mus sviesiai zali tiksliau pistazijos spalv+pastatomi sviestuvai tokios spalv+paveikslas su kokiais zalsvais patepliojimais.Virtuves (sujungta su salion)  noriu raudonos(ne kokios bordo ir ne tamsiai raud).Grindys ir durys pas mus sviesios.Noriu sviesiu ir erdviu namu.
Kaip tu sakai ar dera tos spalvos(man sis derinys  wub.gif )ir DAR... zinau,kad melyn slopina alki,o kaip su raudona?Mes tokie zinok, megstantys pavalgyt  blush2.gif tai as kazkaip bijau nutukimo,o vyrui sakes butu.
Visas butas penhausas.

puikus derinys! smile.gif dar perziurejau kelias nuotraukas, kad isitikinciau lotuliukas.gif
sios trys spalvos puikiai dera. svarbu kad zalia butu silta -pistaciju arba zaliuju alyvuogiu zalumas, chaki... o raudona rinkis "tikraja", taipogi silta, nes jei bus labiau i purpurine, gali pjautis su zalia. sienu spalva pasirinkai gera, tik nenusviesink per smarkiai, nes kuo daugiau imaisai baltos, tuo spalva darosi saltesne.
del raudonos virtuves, rinkis kas patinka. raudona pagal savo charakteristika skatina apetita, bet juk gali ja "nuraminti" neutraliais tonais (balta, pilka, juoda, ruda). jei raudonai dazysi virtuves sienas, tai baldus rinkis ramesnius, jei baldai bus raudoni, tai sienas ne tokias ryskias.
Atsakyti
QUOTE(padruske @ 2006 11 10, 11:50)
na, o mes su vyru pasirinkom ryskias spalvas savo name.visai idomu.kazkodel visai nenoreciau eilines kremines ar panasiu atspalviu. juk juos beveik kekvienam bute ar name rasi.
kusachius,o is kokio miesto tu esi?sakau, gal kavytes kada susitiktukem isgerti? blush2.gif

renkantis spalvas interjerui svarbiausia ne mados (jos ateina ir iseina), o ten gyvenanciuju asmenines savybes, profesija, pomegiai, iprociai. reikia pamastyti kokiai veiklai bus skirtas tas ar kitas kambarys, ir kokiu emociju is to pageidaujat. vieni nori kad pvz. virtuve nekristu i akis, kiti nori kad ji pakeltu nuotaika ir keltu entuziazma. juk spalvos labai individualus dalykas, ir nera patikrinto visiems tinkancio varianto. asmeniskai as esu uz idomesnius ieskojimus, geriau keistus ar beprotiskus. lietuviai labai megsta rinktis tai, ka mate pas kaimyna :persikines sienos, sviesios grindys ir oranziniai baldai. tai jau eile metu kazkodel laikoma madingu interjeru, nors europoje toks derinys niekada nebuvo madingas, o oranzine jau seniai nera madingiausia.

as is vilniaus, o tu? tikrai galim kada susitikt kavytes wink.gif mane suintrigavo tavo interjeras, itariu kad turi gera skoni smile.gif
Atsakyti
as is ukmerges, namo parsirasiu gruodzio 22diena " groziuosi " skandinavisku interjeru lotuliukas.gif
nieko dar beveik pas mane nepadaryta, tik virtuve ir vonia, bet yra, kur reikstis.miegamasis, salionas, kolidorius, o dar vieno kampo ir nezinau, kaip apibudinti.jeigu tu be masinos, galeciau atlekt paimt, cia gi netoli.ziuriu musu skoniai sutampa, vyras net kelis kartus prase paskaityt tavo zinute bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(padruske @ 2006 11 10, 22:01)
as is ukmerges, namo parsirasiu gruodzio 22diena " groziuosi " skandinavisku interjeru  lotuliukas.gif
nieko dar beveik pas mane nepadaryta, tik virtuve ir vonia, bet yra, kur reikstis.miegamasis, salionas, kolidorius, o dar vieno kampo ir nezinau, kaip apibudinti.jeigu tu be masinos, galeciau atlekt paimt, cia gi netoli.ziuriu musu skoniai sutampa, vyras net kelis kartus prase paskaityt tavo zinute  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

saunu smile.gif turi mano email'a, galiu dar telefono nr. atsiust, ir kai parsirasi galim susitikti 4u.gif
man paciai patinka ivairus interjerai, ir minimalistiniai, ir klasikiniai ir fusion, jeigu tik jie vientiso stiliaus ir harmoningi. pvz, diplominiam darbui projektavau juodai balta penthousa (nes dar turiu grafikes specialybe ir myliu juoda spalva blush2.gif ), bet yra teke dirbti ir su ryshkiai melynu viesbucio interjeru. abiem atvejais pakankamai smagu buvo smile.gif

Atsakyti
telefonas butu gerai.
sakyk, o ka tu galvoji apie erotines nuotraukas?
Atsakyti
QUOTE(padruske @ 2006 11 10, 23:55)
telefonas butu gerai.
sakyk, o ka tu galvoji apie erotines nuotraukas?

jeigu graziai, meniskai nufotografuota, tai gerai ziuriu. ypac graziai atrodo dideles nespalvotos nuotraukos ant ryskiaspalviu sienu. jaunu, drasiu zmoniu bute tai gali but labai stilinga puosmena.
vienas pazystamas fotografas sake, kad jis niekada nefotografuoja veidu, nes kai yra tik kunas, tai suvokiama kaip apskritai zmogus, o kai atsiranda veidas, nuotraukos suvokimas susiaureja iki konkretaus vieno asmens. bet cia turbut ir nuo nuotrauku uzmanymo priklauso g.gif
o ka, ruosiesi fotografuotis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2006 11 10, 20:09)
puikus derinys! smile.gif dar perziurejau kelias nuotraukas, kad isitikinciau  lotuliukas.gif
sios trys spalvos puikiai dera. svarbu kad zalia butu silta -pistaciju arba zaliuju alyvuogiu zalumas, chaki... o raudona rinkis "tikraja", taipogi silta, nes jei bus labiau i purpurine, gali pjautis su zalia. sienu spalva pasirinkai gera, tik nenusviesink per smarkiai, nes kuo daugiau imaisai baltos, tuo spalva darosi saltesne.
del raudonos virtuves, rinkis kas patinka. raudona pagal savo charakteristika skatina apetita, bet juk gali ja "nuraminti" neutraliais tonais (balta, pilka, juoda, ruda). jei raudonai dazysi virtuves sienas, tai baldus rinkis ramesnius, jei baldai bus raudoni, tai sienas ne tokias ryskias.

Aciu tau,kad nepatingejai atrasyti aciuks.gif kad mane visiskai apraminai del mano pasirinkimo ir patikslinai,kad nenukrypciau link purpurines smile.gif .Del virtuves tai as ir noriu "tikros"raudonos,o kad jos nebutu perdaug tai tik baldai bus sios spalvos.
Atsakyti
mes jau pasikabinom, pradzioj paprastas, visai papigiai nupirkom pardej, paziuret, kaip atrodys.dabar kuo tuoliau, tuo daugiau gundausi tokiom nuotraukom. tik dar liko nemazai kg atsikratyt, o tada ieskosiu kokio faino fotografo, kur mano veidelio nesimatytu biggrin.gif
nesinori labai primakaluot namuose, nusivaziuot labai greitai galima.
kai tik grisiu, iskart paskambinsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(padruske @ 2006 11 12, 18:27)
mes jau pasikabinom, pradzioj paprastas, visai papigiai nupirkom pardej, paziuret, kaip atrodys.dabar kuo tuoliau, tuo daugiau gundausi tokiom nuotraukom. tik dar liko nemazai kg atsikratyt, o tada ieskosiu kokio faino fotografo, kur mano veidelio nesimatytu  biggrin.gif
nesinori labai primakaluot namuose, nusivaziuot labai greitai galima.
kai tik grisiu, iskart paskambinsiu  bigsmile.gif

manau gera mintis. apskritai, moderniam interjere nuotraukos yra vienas geriausiu sprendimu, nesvarbu ar jos erotines, ar su gelytem ar peizazais. na gal gyvuneliai maziau tinka, nes banalokai atrodo tongue.gif
juk moderniam interjere belekokio paveikslo nepakabinsi, o geri -brangus, ir dar ismanyt reikia, kad nenugrybautum. o garsiu paveikslu reprodukcijos tai pigiai atrodo. jei ne geras paveikslas, tai geriau menines nuotraukos ar grazus plakatai. mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti