Pas mus name beveik visų kambarių sienos baltos (patys šviesiausi atspalviai). Man tokios labai patinka
QUOTE(Vikusia @ 2006 10 31, 10:24)
Na mamytės patarkit kokia spalva man dažyti buto sienas. Langai į vakarus. Grindys bus ąžuolo parketlėntės, vidines durys irgi ąžuolinės. Baldai man patinka šviesūs.. Tiesa sakant aš pati linkstu prie baltų sienų atspalvių... Tik labai noriu jūsų patarimų
ąžuolas jau pats yra gan šiltas, sienos geriau būtų nenusaldintos, iš neutralių atspalvių tiktų Beckers NCS S 1000-N pilkšva (jei nori šiltesnių, šita tau nepatiks), NCS S 1002-Y turi gelsvumo ir rusvumo, NCS S 0520-Y šiltai gelsvai balta...nesakai kokiais dažais žadi dažyti, visos paletės skirtingai koduotos, o nusakyti spalvą labai sunku
QUOTE(aistia @ 2006 10 31, 13:32)
ąžuolas jau pats yra gan šiltas, sienos geriau būtų nenusaldintos, iš neutralių atspalvių tiktų Beckers NCS S 1000-N pilkšva (jei nori šiltesnių, šita tau nepatiks), NCS S 1002-Y turi gelsvumo ir rusvumo, NCS S 0520-Y šiltai gelsvai balta...nesakai kokiais dažais žadi dažyti, visos paletės skirtingai koduotos, o nusakyti spalvą labai sunku
Dažai bus švediški, bet pavadinimo nepamenu, iš T raidės
QUOTE(Vikusia @ 2006 10 31, 13:36)
Dažai bus švediški, bet pavadinimo nepamenu, iš T raidės
tikkurila turbūt. Turiu tik seną paletę, nenoriu primaišyti tau, nes gali kodai nesutapt...
Na pasakykit prasau man pacius geriausius sienu dazus, kad gerai valytusi ir kad prireikus perdazyti sienas nereiketu gramdyti sienu, o butu galima is karto uzdazyti
QUOTE(tesa20 @ 2006 10 31, 14:06)
Na pasakykit prasau man pacius geriausius sienu dazus, kad gerai valytusi
Beckers nereklamuoju, tiesiog labiausiai patinka paletė, lengva dažyti, patvarūs, gerai valosi, geras paviršius
QUOTE(Vikusia @ 2006 10 31, 09:24)
Na mamytės patarkit kokia spalva man dažyti buto sienas. Langai į vakarus. Grindys bus ąžuolo parketlėntės, vidines durys irgi ąžuolinės. Baldai man patinka šviesūs.. Tiesa sakant aš pati linkstu prie baltų sienų atspalvių... Tik labai noriu jūsų patarimų
Na kokia kremine spalva, gal viena isen alabiau paryskint
QUOTE(Eura @ 2006 10 31, 15:01)
Sveikos,noreciau paklaust ar nieks nebeorganizuoja jau pirkimu is VS????
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 31, 16:25)
ciotkai viskas suderinta , bet as jau bijau tokiu spalvu, o gal jau pavargau nuo ju
Papildyta:
nu cia gi kas???
is kur tas VS uzsakymas?
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 31, 17:25)
man tai nepatinka spalvos persaltos ir ryskumas nesvietiskas
Baldai man kazkokie ofisiniai,ir staliukas