Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

Na mamytės patarkit kokia spalva man dažyti buto sienas. Langai į vakarus. Grindys bus ąžuolo parketlėntės, vidines durys irgi ąžuolinės. Baldai man patinka šviesūs.. Tiesa sakant aš pati linkstu prie baltų sienų atspalvių... Tik labai noriu jūsų patarimų ax.gif
Atsakyti
Pas mus name beveik visų kambarių sienos baltos (patys šviesiausi atspalviai). Man tokios labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2006 10 31, 10:24)
Na mamytės patarkit kokia spalva man dažyti buto sienas. Langai į vakarus. Grindys bus ąžuolo parketlėntės, vidines durys irgi ąžuolinės. Baldai man patinka šviesūs.. Tiesa sakant aš pati linkstu prie baltų sienų  atspalvių... Tik labai noriu jūsų patarimų  ax.gif

ąžuolas jau pats yra gan šiltas, sienos geriau būtų nenusaldintos, iš neutralių atspalvių tiktų Beckers NCS S 1000-N pilkšva (jei nori šiltesnių, šita tau nepatiks), NCS S 1002-Y turi gelsvumo ir rusvumo, NCS S 0520-Y šiltai gelsvai balta...nesakai kokiais dažais žadi dažyti, visos paletės skirtingai koduotos, o nusakyti spalvą labai sunku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistia @ 2006 10 31, 13:32)
ąžuolas jau pats yra gan šiltas, sienos geriau būtų nenusaldintos, iš neutralių atspalvių tiktų Beckers NCS S 1000-N pilkšva (jei nori šiltesnių, šita tau nepatiks), NCS S 1002-Y turi gelsvumo ir rusvumo, NCS S 0520-Y šiltai gelsvai balta...nesakai kokiais dažais žadi dažyti, visos paletės skirtingai koduotos, o nusakyti spalvą labai sunku biggrin.gif

Dažai bus švediški, bet pavadinimo nepamenu, iš T raidės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2006 10 31, 13:36)
Dažai bus švediški, bet pavadinimo nepamenu, iš T raidės  blush2.gif

tikkurila turbūt. Turiu tik seną paletę, nenoriu primaišyti tau, nes gali kodai nesutapt... ax.gif
Atsakyti
Na pasakykit prasau man pacius geriausius sienu dazus, kad gerai valytusi ir kad prireikus perdazyti sienas nereiketu gramdyti sienu, o butu galima is karto uzdazyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2006 10 31, 14:06)
Na pasakykit prasau man pacius geriausius sienu dazus, kad gerai valytusi

Beckers smile.gif nereklamuoju, tiesiog labiausiai patinka paletė, lengva dažyti, patvarūs, gerai valosi, geras paviršius smile.gif
Atsakyti
pas mane visas butas labai panašios spalvos kaip čia
user posted image, tik dvi sienos, kur virtuvė stovi- pilkšvos/melsvos/žalsvos priklausomai nuo apšvietimo
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2006 10 31, 09:24)
Na mamytės patarkit kokia spalva man dažyti buto sienas. Langai į vakarus. Grindys bus ąžuolo parketlėntės, vidines durys irgi ąžuolinės. Baldai man patinka šviesūs.. Tiesa sakant aš pati linkstu prie baltų sienų  atspalvių... Tik labai noriu jūsų patarimų  ax.gif

Na kokia kremine spalva, gal viena isen alabiau paryskint 4u.gif
Atsakyti
cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eura @ 2006 10 31, 15:01)
Sveikos,noreciau paklaust ar nieks nebeorganizuoja jau pirkimu is VS???? wub.gif

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 31, 16:25)

ciotkai viskas suderinta wub.gif , bet as jau bijau tokiu spalvu, o gal jau pavargau nuo ju ax.gif
Papildyta:
nu cia gi kas??? g.gif g.gif g.gif
is kur tas VS uzsakymas? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 31, 17:25)

man tai nepatinka schmoll.gif spalvos persaltos ir ryskumas nesvietiskas doh.gif
Baldai man kazkokie ofisiniai,ir staliukas schmoll.gif
Atsakyti