Sakai dar šviesiau dažyt? o ten į tą vietą visai saulė nepatenką ir be to, ten į tą išklotą plytelėmis kampą statysis visi prietaisai, tai kažkaip norėtųsi ten ryškumo. Nu nežinau, bet kai vakar pamačiau, koks efektas išėjo nuo tų plytelių, net kojas pakirto, ne taip, kaip tikejausi. Bandysim paveklsėlių kokių ir staltiesių, čia gera mintis.
O miegame išklijavua persikinius tapetus. Kokios dangos reiktų -gal tamsensės persikinės, bet bijau, bus teplu labai, o vaikai į mano kambarį dažnai užeina
QUOTE(risa @ 2006 10 25, 16:21)
Prašau, patarkite, kokia spalva dažyti virtuvės sienas. Jos buvo žalios, panorau kitokių, bet derančių prie plytelių. Pati spalvų derinime esu , bejėgė. Orientacijai: miegamasis švelniai geltonas, gyvenamasis kambarys-smėlinis(toks, kaip supermamos fonas). Tuo pačiu gal mestelkit minčių ir koks tiktų koridorius.
Įdedu nuotrauką, kur matosi virtuvės plytelės ir spintelių spalva.
patarkit ir man
QUOTE(risa @ 2006 10 26, 14:48)
įdėk nuotraukėlę, kur vaizdas didesnis
QUOTE(risa @ 2006 10 26, 17:07)
Aš tai dažyčiau tokiu "nekaltu" šviesiu atspalviu, kad nebūtų spalvų makalynės. Na kaip stalviršis, tik daug kartų šviesesne
QUOTE(risa @ 2006 10 25, 17:21)
Prašau, patarkite, kokia spalva dažyti virtuvės sienas. Jos buvo žalios, panorau kitokių, bet derančių prie plytelių. Pati spalvų derinime esu , bejėgė. Orientacijai: miegamasis švelniai geltonas, gyvenamasis kambarys-smėlinis(toks, kaip supermamos fonas). Tuo pačiu gal mestelkit minčių ir koks tiktų koridorius.
O jei kažkokį 0ranžinį atspalvį dėtum?Švelnų.
Mergaitės help!!! Išdažėm kambarį gelsva spalva, teisingiau turėjo gautis gelsva, o gavosi ganėtinai ryški geltona. Vyras sako, kad ta spalva jam visai nieko, o man kažkaip kelia abejonių. Perdažyti dabar neturim galimybių. Gal turit kokių patarimų ir idėjų kaip tą geltoną truputį sušvelninti? Būčiau labai labai dėkinga.
QUOTE(Austėja @ 2006 10 27, 08:30)
Mergaitės help!!! Išdažėm kambarį gelsva spalva, teisingiau turėjo gautis gelsva, o gavosi ganėtinai ryški geltona. Vyras sako, kad ta spalva jam visai nieko, o man kažkaip kelia abejonių. Perdažyti dabar neturim galimybių. Gal turit kokių patarimų ir idėjų kaip tą geltoną truputį sušvelninti? Būčiau labai labai dėkinga.
as pabandyciau viska susvelninti kokiu nors maloniu atspalviu tinkanciu prie geltonos spalvos,pvz svelniai zydru,arba svelniai zalsvu,svelniai rudu,karameliniu,tik nebandik koki kontrasta ideti,tipo raudonos ar melinos spalvos nes taip tik pariskinsi ta geltonuma,reikia kaip nors kambary palengvinti
QUOTE(Vaka @ 2006 10 26, 18:43)
Aš tai dažyčiau tokiu "nekaltu" šviesiu atspalviu, kad nebūtų spalvų makalynės. Na kaip stalviršis, tik daug kartų šviesesne
gera mintis. Tik daba pastebėjau, kad nuotraukoj stalviršis tamsesnis nei realiai, jis "bukinis".
Oranžinė manau su plytelėm pyktūsi, o ir nenoriu aš tos "madingos" spalvytės.
QUOTE(Austėja @ 2006 10 27, 08:30)
Išdažėm kambarį gelsva spalva, teisingiau turėjo gautis gelsva, o gavosi ganėtinai ryški geltona.
žiūriu, čia itin dažna klaida su tais sienų atspalviais NIEKADA nesirinkit (jei nenorit, kad atėjęs žmogus pamatytų pirma sienas, o tada jus )iš dažų paletės tikrų spalvų, t.y. "va, geltona, o štai oranžinė" Žiūrėkit lengvus baltos tonus (paletės pradžioje ar kiekvienos spalvos atspalvių pradžioje, nelyginant kokia paletė). Spalva, kuri paletėje atrodo ryškoka, nudažius sieną bus klaiki...Iš tokių neutralių spalvų, tarkim, norint beveik baltos šiltos sienų spalvos, tinkama yra, tarkim BECKERS NCS S 0502-Y (lengvutis gelsvos atspalvis). Pagaliau, visada galima pasikonsultuoti su dažų pardavėjais (jei neperkat iš Senukų)