Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

Sakai dar šviesiau dažyt? o ten į tą vietą visai saulė nepatenką ir be to, ten į tą išklotą plytelėmis kampą statysis visi prietaisai, tai kažkaip norėtųsi ten ryškumo. Nu nežinau, bet kai vakar pamačiau, koks efektas išėjo nuo tų plytelių, net kojas pakirto, ne taip, kaip tikejausi. Bandysim paveklsėlių kokių ir staltiesių, čia gera mintis.
O miegame išklijavua persikinius tapetus. Kokios dangos reiktų -gal tamsensės persikinės, bet bijau, bus teplu labai, o vaikai į mano kambarį dažnai užeina smile.gif
Atsakyti
dėkit nuotraukas, daug lengviau bus fantazuot bigsmile.gif
Atsakyti
Tai kad visur dar griuvėsiai, tik sienos gražios biggrin.gif Įdėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2006 10 25, 16:21)
Prašau, patarkite, kokia spalva dažyti virtuvės sienas. Jos buvo žalios, panorau kitokių, bet derančių prie plytelių. Pati spalvų derinime esu schmoll.gif , bejėgė. Orientacijai: miegamasis švelniai geltonas, gyvenamasis kambarys-smėlinis(toks, kaip supermamos fonas). Tuo pačiu gal mestelkit minčių ir koks tiktų koridorius.
Įdedu nuotrauką, kur matosi virtuvės plytelės ir spintelių spalva.
user posted image

patarkit ir man unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2006 10 26, 14:48)
patarkit ir man  unsure.gif

user posted image

įdėk nuotraukėlę, kur vaizdas didesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesuprantu, parašiau žinutę, o ji kaži kur dingo g.gif .
Gal čia geriau matysis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2006 10 26, 17:07)
Nesuprantu, parašiau žinutę, o ji kaži kur dingo g.gif .
Gal čia geriau matysis.
user posted image

Aš tai dažyčiau tokiu "nekaltu" šviesiu atspalviu, kad nebūtų spalvų makalynės. Na kaip stalviršis, tik daug kartų šviesesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2006 10 25, 17:21)
Prašau, patarkite, kokia spalva dažyti virtuvės sienas. Jos buvo žalios, panorau kitokių, bet derančių prie plytelių. Pati spalvų derinime esu schmoll.gif , bejėgė. Orientacijai: miegamasis švelniai geltonas, gyvenamasis kambarys-smėlinis(toks, kaip supermamos fonas). Tuo pačiu gal mestelkit minčių ir koks tiktų koridorius.
Įdedu nuotrauką, kur matosi virtuvės plytelės ir spintelių spalva.
user posted image

O jei kažkokį 0ranžinį atspalvį dėtum?Švelnų.
Atsakyti
Mergaitės help!!! help.gif Išdažėm kambarį gelsva spalva, teisingiau turėjo gautis gelsva, o gavosi ganėtinai ryški geltona. verysad.gif Vyras sako, kad ta spalva jam visai nieko, o man kažkaip kelia abejonių. Perdažyti dabar neturim galimybių. Gal turit kokių patarimų ir idėjų kaip tą geltoną truputį sušvelninti? 4u.gif Būčiau labai labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Austėja @ 2006 10 27, 08:30)
Mergaitės help!!! help.gif Išdažėm kambarį gelsva spalva, teisingiau turėjo gautis gelsva, o gavosi ganėtinai ryški geltona.  verysad.gif Vyras sako, kad ta spalva jam visai nieko, o man kažkaip kelia abejonių. Perdažyti dabar neturim galimybių. Gal turit kokių patarimų ir idėjų kaip tą geltoną truputį sušvelninti?  4u.gif Būčiau labai labai dėkinga.

lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif

as pabandyciau viska susvelninti kokiu nors maloniu atspalviu tinkanciu prie geltonos spalvos,pvz svelniai zydru,arba svelniai zalsvu,svelniai rudu,karameliniu,tik nebandik koki kontrasta ideti,tipo raudonos ar melinos spalvos nes taip tik pariskinsi ta geltonuma,reikia kaip nors kambary palengvinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2006 10 26, 18:43)
Aš tai dažyčiau tokiu "nekaltu" šviesiu atspalviu, kad nebūtų spalvų makalynės. Na kaip stalviršis, tik daug kartų šviesesne  biggrin.gif

4u.gif gera mintis. Tik daba pastebėjau, kad nuotraukoj stalviršis tamsesnis nei realiai, jis "bukinis".
Oranžinė manau su plytelėm pyktūsi, o ir nenoriu aš tos "madingos" spalvytės.
Atsakyti
QUOTE(Austėja @ 2006 10 27, 08:30)
Išdažėm kambarį gelsva spalva, teisingiau turėjo gautis gelsva, o gavosi ganėtinai ryški geltona.  verysad.gif

žiūriu, čia itin dažna klaida su tais sienų atspalviais smile.gif NIEKADA nesirinkit (jei nenorit, kad atėjęs žmogus pamatytų pirma sienas, o tada jus biggrin.gif )iš dažų paletės tikrų spalvų, t.y. "va, geltona, o štai oranžinė" Žiūrėkit lengvus baltos tonus (paletės pradžioje ar kiekvienos spalvos atspalvių pradžioje, nelyginant kokia paletė). Spalva, kuri paletėje atrodo ryškoka, nudažius sieną bus klaiki...Iš tokių neutralių spalvų, tarkim, norint beveik baltos šiltos sienų spalvos, tinkama yra, tarkim BECKERS NCS S 0502-Y (lengvutis gelsvos atspalvis). Pagaliau, visada galima pasikonsultuoti su dažų pardavėjais (jei neperkat iš Senukų)
Atsakyti