Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(KristiTal @ 2006 10 11, 20:27)
Pasiemiau Tikkurila dazu dvi paletes, tai ziuriu ziuriu ir niekaip neisrenku spalvu vienam kambariui g.gif  doh.gif

kokiam kambariui? rinkis antrą nuo viršaus, jei nenori labai ryškiai.
ir patariu pasiimti litrą dažų pabandymui - truputuką palengvina rinkimąsi mirksiukas.gif
P.S. mums reikėjo pilkšvos. ant sienos gavosi gražiai violetinė bigsmile.gif gerai, kad tik litrą nupirkom cool.gif
Atsakyti
o kokios dabar sienos madingiausios? nes reikia butą įrengti pardavimui, sau žinau ką noriu, bet mano grožiai dažnai pešasi su kas populiaru.
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 10 12, 20:57)
o kokios dabar sienos madingiausios? nes reikia butą įrengti pardavimui, sau žinau ką noriu, bet mano grožiai dažnai pešasi su kas populiaru.

nedaryk madingo - mados ateina ir praeina. jei reikėtų įrengti butą pardavimui, daryčiau visiškai neutralų, šviesų. kad pirkėjai galėtų prisitaikyti savo baldus, paveikslus ir pan. , pasitamsinti sienas jei norėtų.
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 13, 08:58)
nedaryk madingo - mados ateina ir praeina. jei reikėtų įrengti butą pardavimui, daryčiau visiškai neutralų, šviesų. kad pirkėjai galėtų prisitaikyti savo baldus, paveikslus ir pan. , pasitamsinti sienas jei norėtų.

aš planavau visai nedažyt, bet lieka daug nebaigtų darbų, tai gi teks.
spalvas ir mąstau švelnias bet įdomu kokie atspalviai, gelsvi, pilki, žali????
be to trys kambariai g.gif nesumąstau
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 10 13, 08:20)
be to trys kambariai  g.gif  nesumąstau

Jeigu nori kad būtų švieus kambarys,nedaryk žalsvo atspalvio schmoll.gif

Jau esu pasimokiusi blush2.gif
Atsakyti

aš gelsvą rinkčiaus. reik, kad parduodamas butas atrodytų jaukus, šiltas, savas. ir turbūt viską viena spalva dažyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 13, 10:33)
aš gelsvą rinkčiaus. reik, kad parduodamas butas atrodytų jaukus, šiltas, savas. ir turbūt viską viena spalva dažyčiau  g.gif

aš irgi panašiai galvojau, tai taip ir darysiu vieną gelsvą, kitą kokios šviesios karamėlės pvz, ir dar kokį sumąstysiu šiltą toną

ačiū
Atsakyti

Gal geriau palikt sienas paruoštas dažymui ar tapetavimui ir nieko nedaryt. Juk pirks butą žmogus su savo skoniu, savo baldais kurie derės arba ne prie esamų sienų spalvų. Mano mama ką tik nusipirko butuką, o jame virtuvė išklijuota ryškiai tamsiai mėlynomis plytelėmis ir ryškiai geltonais su mėlynu tapetais. Šeimininkai buvo apstulbę, kai nuplėšėme tas pasak jų taip brangiai kainavusias, tokias gražias, neseniai klijuotas plyteles.
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 10 13, 10:50)
aš irgi panašiai galvojau, tai taip ir darysiu vieną gelsvą, kitą kokios šviesios karamėlės pvz, ir dar kokį sumąstysiu šiltą toną

o gal sumąstyk vieną toną visam butui?... ax.gif neutralų, gerai Ieva-Pieva sakė smile.gif Atspalvis - dalykas keblus, nepridaryk naujakuriams problemų wink.gif
Atsakyti
As tai ne nezinau, na jei sumastysi dazyti, tai manau sviesias spalvas rinkis, bet as viso buto viena spalva nedazyciau. Be to jei isvis nedazysi, tai negali zinoti ar pirkejui tai tiks, gal but pirkejas nenores pats terliotis, ieskotis geru meistru kad nudazytu ir t t irpan.
Papildyta:
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 11, 20:30)
kokiam kambariui? rinkis antrą nuo viršaus, jei nenori labai ryškiai.
ir patariu pasiimti litrą dažų pabandymui - truputuką palengvina rinkimąsi  mirksiukas.gif
P.S. mums reikėjo pilkšvos. ant sienos gavosi gražiai violetinė  bigsmile.gif gerai, kad tik litrą nupirkom  cool.gif

Na liko taip vadinamam kaip ir darbo kambariui, bet noriu vienos sienos ryskesnes stipriai o kitu sviesiu. ax.gif
Atsakyti
tai va pradžioj galvojom nedažyti, bet kaip minėjot, gali būti kad pirkėjas nenorės papildomų rūpesčių, nes meistrai + laikas tikrai, valymas. o dar bus ir plintusai neužtvarkyti, durų apvadai, jungikliai rozėtės, tai čia ką tik nepradėjus darbų numanau būsent.
ir dėl vienos spalvos irgi kažkaip g.gif, gal paėmus palėtę bus paprasčiau
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2006 10 13, 09:25)
Jeigu nori kad būtų švieus kambarys,nedaryk žalsvo atspalvio schmoll.gif

Jau esu pasimokiusi blush2.gif

na nezinau, man zalsva patiko, esu virtuves teoje idejusi buvusio buto fotke, tai svetaine ir virtuve buvo zalsvos sienos, labai jaukiai atrode, miegamasis buvo gelsas, o vaiko kambarys melsvas. ir sviesu ir grazu ir skirtinga. o is tai, kad buta pardaviau per viena diena , t.y. pirmaidnei idejau skelbima i interneta su fotkem, o antradieni pardaviau, tai speju kad spalvos ir pirkejai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giga*: 13 spalio 2006 - 16:45