Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

Aš visuomet vadovaujuosi spalvų derinimo lentele. Surašysiu derinius, gal dar kam nors padės.
Raudona - puošnus derinys su dramblio kaulo, geras derinys su geltona, kontrastinis derinys su žalia.
Geltona - puošnus derinys su purpurine, geras derinys su ruda, kontrastinis derinys su mėlyna.
Oranžinė - puošnus derinys su purpurine, geras derinys su mėlyna, kontrastinis derinys su žalia.
Mėlyna - puošnus derinys su kremine, geras derinys su ruda, kontrastinis derinys su geltona.
Žalia - puošnus derinys su auksine, geras derinys su rožine, kontrastinis derinys su purpurine.
Violetinė - puošnus derinys su purpurine, geras derinys su rožine, kontrastinis derinys su geltona.
Rožinė - puošnus derinys su mėlyna, geras derinys su violetine, kontrastinis derinys su kremine.
Ruda - puošnus derinys su kremine, geras derinys su mėlyna, kontrastinis derinys su žalia.
Pilka - puošnus derinys su mėlyna, geras derinys su rožine, kontrastinis derinys su žalia.
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2006 10 07, 17:08)
su purpurine

dabar man daltonikei parodykit, purpurinė kaip atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mega @ 2006 10 06, 13:50)
Pas mus toks :

user posted image

Labai džiaugiamės šiuo pirkiniu  thumbup.gif

Tikrai gražus, toks elegantiškas smile.gif
Atsakyti
Su ta purpurine spalva kebloka. Aš ją įsivaizdavau kaip raudoną su violetiniu atspalviu, bet per Google įvedus "purple" išmeta violetines spalvas.
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2006 10 08, 09:01)
Su ta purpurine spalva kebloka. Aš ją įsivaizdavau kaip raudoną su violetiniu atspalviu, bet per Google įvedus "purple" išmeta violetines spalvas.

gal cia kazkas panasaus i tavo isivaizduojama? ax.gif

http://www1.cs.colum.....le Tulips.jpg[/img]
Atsakyti
Purpurinė, tai aš galvoju būtų, kraujo spalva.

Atsakyti
na man atrodo kad purpurinė kaip tulpių žiedų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 10 09, 07:27)
na man atrodo kad purpurinė kaip tulpių žiedų  g.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte_ @ 2006 10 07, 02:28)
sveikutes pasiskaitinejau ka jus rasot apie spalvas ir pareiskliu savo nuomone..pas tevus buvo visur balta visur sviesus tapetai atvaziavau i Norvegija cia ir vien sviesu tiksliau balta nu dar ir tokia kremine bet ir beveik balta nu nusisaut norisi...pilka..nedarykit visko vien baltai, nes drauge atejus i svecius pasake pas tave kaip durnyne  blink.gif dabar norisi kazkokiu spalvu nu nesakau, kad visko raudono arba tamsiai melyno..bet noriu gaivumos geltonos..morkvines...kremines kokios tamsesnes...tik ne balta....  doh.gif

aš irgi pasiskaitinėju, bet man atrodo kaip tik nieks čia nedažo balta spalva. Įvairiom su kontrastais biggrin.gif

Balta tai aš nė už ką visko nedažyčiau tik lubas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2006 10 06, 14:37)
vaje, kaip faina ir aš tokio noriu  biggrin.gif
o jis patikimas? Nežinau kodėl, bet man atrodo, kad supantis galima į priekį vožteltis  lotuliukas.gif (tikiu, kad taip nėra, bet man toks kvailas jausmas yra  rolleyes.gif )

Turbūt patikimas, dar nesivožėm nė vienas biggrin.gif , šiaip labai gera po darbo gyžus prisėsti ir užsimerkus pailsėti kelias minutėles wub.gif
Atsakyti
mano miegamojo dvi sienos stai tokios spalvos. esu labai patenkinta....

http://public.fotki....miegamasis.html
Atsakyti
Pasiemiau Tikkurila dazu dvi paletes, tai ziuriu ziuriu ir niekaip neisrenku spalvu vienam kambariui g.gif doh.gif
Atsakyti