Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto galimybės vaikų ugdyme

QUOTE(klopedija @ 2007 09 21, 18:51)
Iš connection.lt atsisiunčiau Spalvinimo knygelę. Dar neišbandžiau, bet, atrodo, nebloga  mirksiukas.gif .

O man kažkodėl nerodo verysad.gif reikalauja vardo ir slaptažodžio. Ar čia reiktų kažkaip pačiai užsiregistruoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tooraa @ 2007 09 21, 19:22)
Ar čia reiktų kažkaip pačiai užsiregistruoti? g.gif
Reikėtų. Ir dar reikėtų laukti aktyvacijos. Tokie jau tie torrentai cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 09 21, 20:33)
Reikėtų. Ir dar reikėtų laukti aktyvacijos. Tokie jau tie torrentai  cool.gif .

aciuks.gif
Atsakyti
Aš turiu tik vieną komentarą, kodėl nuo tokių mažų dienų vaikui iš kart leidžiat mokytis internete? Nejaugi norit kad jis prie jo prisirištų.Juk ir akis sugadinsit ir vėliau nenorės palikt kompiuterio. g.gif
Atsakyti
QUOTE(F12 @ 2007 09 29, 00:11)
kodėl nuo tokių mažų dienų vaikui iš kart leidžiat  mokytis internete?
Jei nuo mažų dienų vaikas tėvų priežiūroje saikingai "draugaus" su kompiuteriu, kompiuteris ir internetas bus naudojami vaiko ugdymui, o ne laiko "prastūmimui", neatsitiks nieko nepageidaujamo. Deja, daugelis tėvų ir čia perlenkia lazdą, galvodami, kad valanda prie kompiuterio kasdien - tinkama "dozė". Remiuosi labai išsamiais medikų ir psichologų tyrimais, kurie teigia, kad ikimokyklinukui optimali "dozė" - po 15 minučių (!) du kartus per savaitę.
Atsakyti
http://www.poissonrouge.com/

zaidimai maziausiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2007 10 05, 11:29)
Sužavėta! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2007 10 05, 12:29)

Šitas puslapiukas labai patinka mano vaikams thumbup.gif Jau trečius metus žaidžia ir niekaip neatsibosta. Tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti

Ačiū, manoji dabar tik šiuo puslapiuku ir tesimėgauja 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciuks.gif as savo dukrytei parodysiu vakare thumbup.gif
Atsakyti

thumbup.gif labai fainas. Ačiū.
Atsakyti
o gal jus zinot dar zaidimu, kur su pele galima zaist? Maniskiui su klaviatura kazkaip nepavyksta smile.gif
Atsakyti