Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto galimybės vaikų ugdyme

[quote=Egle 22,2007 03 06, 12:22]
Mano darzelinukui patinka sis puslapis: http://www.interactica.com/

Mūsiškiui irgi labai patiko.Ypatingai www.poissonrouge.com Ačiū už nuorodas.
Atsakyti
Sveikos visos, besidominčios kuo įdomesniu vaikučių ugsymu smile.gif
mes dar radom tokį puslapį www.poissonrouge.com čia labai daug įvariausių dalykų - ir piešti, kirpti, groti, derinti, kurti, suvokti. mums labai patinka. ne viskas dar įkandama, o kai kas jau per lengva. bet tikrai smagus puslapis smile.gif
Papildyta:
ups... blush2.gif tik dabar pamčiau, kad jau minėjot... doh.gif
Atsakyti
Gal kas zinote puslapi mazuliams, kur padetu suprasti sudeti ir atimti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brigit: 26 rugpjūčio 2007 - 14:34
QUOTE(Brigit @ 2007 08 26, 16:27)
Gal kas zinote puslapi mazuliams, kur padetu suprasti sudeti ir atimti?  4u.gif

Pabandykite ČIA pasižiūrėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigit @ 2007 08 26, 15:27)
Gal kas zinote puslapi mazuliams, kur padetu suprasti sudeti ir atimti?  4u.gif
"Mažuliams" tikrai nereikėtų mokintis sudėti, atimti schmoll.gif . Labai gerai, jei 5-rių metų vaikas suvokia sąvokas "daugiau", "mažiau", "po lygiai", suskaičiuoti pirmyn iki 10 ir daugiau.
6-rių metų jau galima pradėti mokinti sudėti vienaženklius skaičius. Kai šitą veiksmą įsisąmonina, mokyti atimti. Aišku, jei vaikas labai gabus, pats klausinėja ir savarankiškai imasi skaičiavimo, būtina paaiškinti ir padėti pajusti skaičiavimo džiaugsmą. mirksiukas.gif

QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 26, 15:37)
Pabandykite ČIA pasižiūrėti  4u.gif
Labai geras thumbup.gif . Dar nebuvau aptikus.
Atsakyti
Pingvinuk

Aciu, labai fainas puslapiukas thumbup.gif man patiko, reiks ir mazajam parodyti bigsmile.gif

klopedija, gal ir nereikia. Nezinau ir nesigincysiu. As tik esu tos nuomones, kad vaikui reikia daug dalyku parodyti, paaiskinti ir stebeti jo reakcija. Na jei jis gyvenime nera mates pvz. kad ir raides - tai kaip jis gali jomis dometis. Jis net nezino, kad tokios yra. Arba noreti i teatra, jei net nezino kas tai yra unsure.gif
Is tiesu man be galo idomu stebeti, kaip sunus, kaip kokia kempine sugeria informacija is aplinkos. Jis nedeklamuoja eilerasciu, ka puikiai daro kiti bendraamziai. Net tiksliai nezinau ar nepatinka, ar kad jaucia, kad truksta aiskios tarties. Maniskiui patinka deliones, skaiciukai ir kompiuteris blush2.gif Tad ir pagalvojau, kad visai saunu butu pabandyti paaiskinti daugiau ax.gif Ar to reikia? Ar tas bus naudinga, o gal kenksminga g.gif Galesiu matyt pasakyti anksciausiai po 5 m. 4u.gif
Tiesa, labai aciu del idejos daugiau - maziau. Kazkaip si mintis net netoptelejo blush2.gif Dar bus idomiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigit @ 2007 09 02, 19:39)
esu tos nuomones, kad vaikui reikia daug dalyku parodyti, paaiskinti ir stebeti jo reakcija.
Absoliučiai sutinku su šia mintimi mirksiukas.gif . Vaikui reikia pateikti kuo daugiau informacijos, bet nieko priverstinai nemokyti. Jis atsirinks, kas jam naudinga, priimtina, įdomu.
Atsakyti

Aciukas uz nuorudas jos nuostabios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O gal kas zino lietuvisku raidziu galima rasti spalvinti.
Atsakyti
Gal zinote puslapi kur galima butu rastiis multiko zmogu voro spalvinimui mano mazasis didisis fanatikas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(12rita @ 2007 09 14, 02:39)
Gal zinote puslapi kur galima butu rastiis multiko zmogu voro spalvinimui mano mazasis didisis fanatikas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

1

2

3

4

5

Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 09 14, 08:05)

Aciu tau labai, labai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Iš connection.lt atsisiunčiau Spalvinimo knygelę. Dar neišbandžiau, bet, atrodo, nebloga mirksiukas.gif .
Atsakyti