Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto galimybės vaikų ugdyme

Labas

sakykit,ar būna mokomųjų lavinamųjų žaidimų kompiuteryje?Kad nereikėtų nieko siųstis,ar spausdinti?
nemoku angliškai,kompe sunkiai gaudausi... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skiautelė: 20 sausio 2010 - 13:00
QUOTE(Skiautelė @ 2010 01 20, 14:59)
Labas

sakykit,ar būna mokomųjų lavinamųjų žaidimų kompiuteryje?Kad nereikėtų nieko siųstis,ar spausdinti?
nemoku angliškai,kompe sunkiai gaudausi... smile.gif

Šiaip jau pačiame kompiuteryje mokomųjų žaidimų nebūna. Tačiau juos vieną kartą įkėlus ar instaliavus iš disko, galima žaisti ir žaisti, nieko daugiau nedarant.
Atsakyti
Mokomūjų žaidimų yra ne kompiuteryje, bet internete. Įeinį į nuorodą ir renkiesi, ką žaisti.
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėta: 20 sausio 2010 - 14:15
QUOTE(Vėta @ 2010 01 20, 14:14)
Mokomūjų žaidimų yra ne kompiuteryje, bet internete. Įeinį į nuorodą ir renkiesi, ką žaisti.
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage

Labai ačiū,bet aš tikrai visiškai nemoku anglų kalbos.... 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat kalbos nemoku. Tiesiog, prieš duodama vaikams, išbandau pati. Tai tikrai nėra sunkūs žaidimai. Vaikams labai patinka dėlioti baldus, klaidžioti po namus ir kiti žaidimai. Juos žaidžiame darželyje su specialiųjų poreikių vaikais. O be to yra Google vertėjas. Tiesiog galima įsikelti nuorodą į vertėją ir bent dalinai išverčia.
dar įkeliu gerą rusišką tinklapį, kuriame daug pasakų ir žaidimų:
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėta: 21 sausio 2010 - 18:15
QUOTE(Vėta @ 2010 01 21, 19:13)
Aš taip pat kalbos nemoku. Tiesiog, prieš duodama vaikams, išbandau pati. Tai tikrai nėra sunkūs žaidimai. Vaikams labai patinka dėlioti baldus, klaidžioti po namus ir kiti žaidimai. Juos žaidžiame darželyje su specialiųjų poreikių vaikais. O be to yra Google vertėjas. Tiesiog galima įsikelti nuorodą į vertėją ir bent dalinai išverčia.
dar įkeliu gerą rusišką tinklapį, kuriame daug pasakų ir žaidimų:
My Webpage

Man neatidaro nuorodos g.gif
Atsakyti
Įdedu dar kartą:
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2010 01 21, 19:18)
Įdedu dar kartą:
My Webpage

Noriu,kad ji mokytųsi-skaityti,skaičiuoti ir t t
ieškau žaidimų lietuvių kalba
kažkokie vertėjai man-kosmosas doh.gif
žaidimų laiko prastūmimui turim
Atsakyti
Skiautele, deja, ugdomųjų žaidimų lietuvių kalba labai mažai. Tskant, nėra rinkos.
Gal čia kas tiks? mirksiukas.gif
http://www.kitokspasaulis.lt/lt/
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2010 01 21, 20:18)
Įdedu dar kartą:
My Webpage

Labai aciu, dabar veikia 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
dėkui
4u.gif
Atsakyti
o gal huri mamyte zino nuorodeliu, kur net nezinau kaip cia aiskiau parasius: na yra kazkoks paveiksliukas ir dar atskirai to paveiksliuko dalys (pavyzdziui:namas-stogas, durys, kaminas, langai ir t.t.). Mano mazylei labai atinka kai iskerpi tas dalis ir ji su klijais ant to paveiksliuko klijuoja. Paciai viska piesti labai daug laiko uzima, gal atsiras kokia mamyte ir imes nuorodeliu. smile.gif tikiuosi aiskiai paaiskinau ko noriu
Atsakyti