Labas
sakykit,ar būna mokomųjų lavinamųjų žaidimų kompiuteryje?Kad nereikėtų nieko siųstis,ar spausdinti?
nemoku angliškai,kompe sunkiai gaudausi...
QUOTE(Skiautelė @ 2010 01 20, 14:59)
Labas
sakykit,ar būna mokomųjų lavinamųjų žaidimų kompiuteryje?Kad nereikėtų nieko siųstis,ar spausdinti?
Šiaip jau pačiame kompiuteryje mokomųjų žaidimų nebūna. Tačiau juos vieną kartą įkėlus ar instaliavus iš disko, galima žaisti ir žaisti, nieko daugiau nedarant.
Mokomūjų žaidimų yra ne kompiuteryje, bet internete. Įeinį į nuorodą ir renkiesi, ką žaisti.
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
QUOTE(Vėta @ 2010 01 20, 14:14)
Mokomūjų žaidimų yra ne kompiuteryje, bet internete. Įeinį į nuorodą ir renkiesi, ką žaisti.
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Labai ačiū,bet aš tikrai visiškai nemoku anglų kalbos....
Aš taip pat kalbos nemoku. Tiesiog, prieš duodama vaikams, išbandau pati. Tai tikrai nėra sunkūs žaidimai. Vaikams labai patinka dėlioti baldus, klaidžioti po namus ir kiti žaidimai. Juos žaidžiame darželyje su specialiųjų poreikių vaikais. O be to yra Google vertėjas. Tiesiog galima įsikelti nuorodą į vertėją ir bent dalinai išverčia.
dar įkeliu gerą rusišką tinklapį, kuriame daug pasakų ir žaidimų:
My Webpage
My Webpage
QUOTE(Vėta @ 2010 01 21, 19:13)
Aš taip pat kalbos nemoku. Tiesiog, prieš duodama vaikams, išbandau pati. Tai tikrai nėra sunkūs žaidimai. Vaikams labai patinka dėlioti baldus, klaidžioti po namus ir kiti žaidimai. Juos žaidžiame darželyje su specialiųjų poreikių vaikais. O be to yra Google vertėjas. Tiesiog galima įsikelti nuorodą į vertėją ir bent dalinai išverčia.
My Webpage
My Webpage
Man neatidaro nuorodos
Įdedu dar kartą:
My Webpage
My Webpage
QUOTE(Vėta @ 2010 01 21, 19:18)
Noriu,kad ji mokytųsi-skaityti,skaičiuoti ir t t
ieškau žaidimų lietuvių kalba
kažkokie vertėjai man-kosmosas
žaidimų laiko prastūmimui turim
Skiautele, deja, ugdomųjų žaidimų lietuvių kalba labai mažai. Tskant, nėra rinkos.
Gal čia kas tiks?
http://www.kitokspasaulis.lt/lt/
Gal čia kas tiks?
http://www.kitokspasaulis.lt/lt/
QUOTE(Vėta @ 2010 01 21, 20:18)
Labai aciu, dabar veikia
dėkui
o gal huri mamyte zino nuorodeliu, kur net nezinau kaip cia aiskiau parasius: na yra kazkoks paveiksliukas ir dar atskirai to paveiksliuko dalys (pavyzdziui:namas-stogas, durys, kaminas, langai ir t.t.). Mano mazylei labai atinka kai iskerpi tas dalis ir ji su klijais ant to paveiksliuko klijuoja. Paciai viska piesti labai daug laiko uzima, gal atsiras kokia mamyte ir imes nuorodeliu. tikiuosi aiskiai paaiskinau ko noriu