Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto galimybės vaikų ugdyme

QUOTE(Aivita @ 2009 03 23, 17:51)
Tai gal kuri sutiktumėte per Skype atsiųsti?

Galėčiau kurį vakarą, po darbo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ir Guste @ 2009 02 17, 19:25)
Internete nelabai mačiau, bet yra kompiuteriukas "Trys paršeliai" mažiems nuo 2 metų - ir pasakėlės sekimas, ir žaidimai - "Paspausk kur paršelis" - "Taip, tai paršelis"... maždaug tokiu stiliumi nesunkios užduotys.

o gal galit pasakyt, kokia kaina ir kur ju yra? nes as tai niekur nemaciau, o gal nepastebejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(cicyte @ 2009 04 06, 23:53)
o gal galit pasakyt, kokia kaina ir kur ju yra? nes as tai niekur nemaciau, o gal nepastebejau  g.gif

maciau ju yra maximoje, ir kaina virs 200 lt.
Atsakyti
QUOTE(tikas @ 2009 04 07, 09:29)
maciau ju yra maximoje, ir kaina virs 200 lt.

Jeigu norit pirkti, tai šią savaitę Maximoje žaislams 50 proc. nuolaida (įskaito nuolaidos sumą Maximos pinigais į Maxima kortelę) mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal ir pasikartosiu,bet čia

http://funschool.kab....com/index.html

mano vyresnėlis šiandien laiką leido.Ir skaičiavo,ir raides įrašinėjo ir šiaip žaidė(anglų k.)
Atsakyti
o, mamytės, ar reguliuojat laiką vaikams prie kompiuterio? Aš jei koį žaidimuką tai leidžiu ne daugaiu pusvalandžio, jei filmukas-apie valandą. Ir dėl akyčių ir dėl bendros sveikatos. o šiaip į temą: tai mėgsta labai dėliones, ypač Doros, turim programėlę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-simona- @ 2009 05 26, 00:30)
o, mamytės, ar reguliuojat laiką vaikams prie kompiuterio? Aš jei koį žaidimuką tai leidžiu ne daugaiu pusvalandžio, jei filmukas-apie valandą. Ir dėl akyčių ir dėl bendros sveikatos. o šiaip į temą: tai mėgsta labai dėliones, ypač Doros, turim programėlę  ax.gif

Jo as tai reguliuoju laika ax.gif o ta Doros programele pirkot ar kaip g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
norejau paklausti ar savo 2m vaikuciams leidziate zaisti lavinamuosius zaidimus kompiuteriu? Kokius zaidimukus butu nesudetinga zaisti dvimetukui g.gif nors nelabai norisi jo prie kompo leisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2009 05 30, 11:04)
Sveikutes,
norejau paklausti ar savo 2m vaikuciams leidziate zaisti lavinamuosius zaidimus kompiuteriu? Kokius zaidimukus butu nesudetinga zaisti dvimetukui  g.gif nors nelabai norisi jo prie kompo leisti  ax.gif

Kategoriškai ne. Dėl regėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2009 05 30, 12:04)
Sveikutes,
norejau paklausti ar savo 2m vaikuciams leidziate zaisti lavinamuosius zaidimus kompiuteriu? Kokius zaidimukus butu nesudetinga zaisti dvimetukui  g.gif nors nelabai norisi jo prie kompo leisti  ax.gif

Manieji nelabai ir zaidzia ax.gif
Atsakyti
mano dukrytės mėgstami yra
www.thecolor.com- spalvinimas, galima sukurti vaiko spalvonių albumą šiame puslapyje
www.poissonrouge.com- daug lavinančių žaidimukų įvairaus amžiaus vaikams
www.elouai.com- galima dažyti ir rengti lėles, kurti namų interjerus.
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 06 04, 16:36)
mano dukrytės mėgstami yra
www.thecolor.com- spalvinimas, galima sukurti vaiko spalvonių albumą šiame puslapyje
www.poissonrouge.com- daug lavinančių žaidimukų įvairaus amžiaus vaikams
www.elouai.com- galima dažyti ir rengti lėles, kurti namų interjerus.

Aciu labai nuorodos thumbup.gif
Atsakyti