Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto galimybės vaikų ugdyme

O ar jau matėte šią ? Ji skirta pradinukams, bet girdėjau, kad jau ruošiama ir vyresniems programa kažkokia.

www.mokinukai.lt
Atsakyti
QUOTE(Kukli @ 2009 02 09, 15:51)
Sveikos! 4u.gif
sauni temele.....bet beveik viskas kitom kalbom.....o mane domintu gal zinote kur ieshkoti o gal esate uztikusios....kur filmuku lietuviu kalba ....butu mokoma patys maziausi...mat ash gyvenu ne lietuvoje ..ir sheima mishri ...bet noriu kad mazylis moketu ir lietuviu kalba... blush2.gif pvz..esu maziusi filmukus mokanchius....(tik ne lietuviu kalba ) spalvu pavadinimus ..gyvunelius ir t.t...butu didelis achiu jei kas galetu padeti wub.gif

Internete nelabai mačiau, bet yra kompiuteriukas "Trys paršeliai" mažiems nuo 2 metų - ir pasakėlės sekimas, ir žaidimai - "Paspausk kur paršelis" - "Taip, tai paršelis"... maždaug tokiu stiliumi nesunkios užduotys.
Atsakyti
Dar yra Zaidimas apie Bite Maja vaikams ikimokyklinukams ax.gif

Atsakyti
Bitė Maja tai labai faina, mano ankščiau žaisdavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Koce @ 2009 02 28, 20:52)
Dar yra Zaidimas apie Bite Maja vaikams ikimokyklinukams  ax.gif

Ar sis zaidimas yra internete?Jei taip,kokiu adresu?
Atsakyti
Yra šaunus puslapis internete lietuvių kalba www.valio.lt/kidius
Ten yra ne tik paprastų, saugių ir draugiškų žaidimų, bet galima parsisiųsti spalvinimui knygelę, dar ten yra visokių užduočių.
Atsakyti
QUOTE(Rasandra @ 2009 03 20, 10:12)
Yra šaunus puslapis internete lietuvių kalba www.valio.lt/kidius
Ten yra ne tik paprastų, saugių ir draugiškų žaidimų, bet galima parsisiųsti spalvinimui knygelę, dar ten yra visokių užduočių.

Ačiū, išbansydime 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes turiu 2 labai gerus mokomuosius zaidimus 5-6 mertu vaikuciams tai saltinelis cia zaidimai su raidelemis ir desimtukas cia vaikuciai mokinasi skaiciukus.galeciau pasidalinti su jumis tik nemoku ikelti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(esmute @ 2009 03 22, 17:10)
sveikos mamytes turiu 2 labai gerus mokomuosius zaidimus 5-6 mertu vaikuciams tai saltinelis cia zaidimai su raidelemis ir desimtukas cia vaikuciai mokinasi skaiciukus.galeciau pasidalinti su jumis tik nemoku ikelti  blush2.gif

kad šitiems žaidimukams reikia diskų, kitaip neis.
jie tikrai geri - rekomenduoju nusipirkti.
mano mokinukai mokykloje labai mėgsta žaisti šios žaidimus ir kartu mokosi.
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 22, 17:09)

Įdomu, kiek dabar jie kainuoja ax.gif Anksčiau apie 50 lt atrodo buvo... Pasirodė brangoka ir nepirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 22, 18:09)

Na nezinau, as Saltineli turiu parsisiuntusi kazkur is interneto , tai puikiai pasileidzia ir be disko ax.gif
Atsakyti
Tai gal kuri sutiktumėte per Skype atsiųsti?
Atsakyti