O ar jau matėte šią ? Ji skirta pradinukams, bet girdėjau, kad jau ruošiama ir vyresniems programa kažkokia.
www.mokinukai.lt
QUOTE(Kukli @ 2009 02 09, 15:51)
Sveikos!
sauni temele.....bet beveik viskas kitom kalbom.....o mane domintu gal zinote kur ieshkoti o gal esate uztikusios....kur filmuku lietuviu kalba ....butu mokoma patys maziausi...mat ash gyvenu ne lietuvoje ..ir sheima mishri ...bet noriu kad mazylis moketu ir lietuviu kalba... pvz..esu maziusi filmukus mokanchius....(tik ne lietuviu kalba ) spalvu pavadinimus ..gyvunelius ir t.t...butu didelis achiu jei kas galetu padeti
sauni temele.....bet beveik viskas kitom kalbom.....o mane domintu gal zinote kur ieshkoti o gal esate uztikusios....kur filmuku lietuviu kalba ....butu mokoma patys maziausi...mat ash gyvenu ne lietuvoje ..ir sheima mishri ...bet noriu kad mazylis moketu ir lietuviu kalba... pvz..esu maziusi filmukus mokanchius....(tik ne lietuviu kalba ) spalvu pavadinimus ..gyvunelius ir t.t...butu didelis achiu jei kas galetu padeti
Internete nelabai mačiau, bet yra kompiuteriukas "Trys paršeliai" mažiems nuo 2 metų - ir pasakėlės sekimas, ir žaidimai - "Paspausk kur paršelis" - "Taip, tai paršelis"... maždaug tokiu stiliumi nesunkios užduotys.
Dar yra Zaidimas apie Bite Maja vaikams ikimokyklinukams
Bitė Maja tai labai faina, mano ankščiau žaisdavo
QUOTE(Koce @ 2009 02 28, 20:52)
Dar yra Zaidimas apie Bite Maja vaikams ikimokyklinukams
Ar sis zaidimas yra internete?Jei taip,kokiu adresu?
Yra šaunus puslapis internete lietuvių kalba www.valio.lt/kidius
Ten yra ne tik paprastų, saugių ir draugiškų žaidimų, bet galima parsisiųsti spalvinimui knygelę, dar ten yra visokių užduočių.
Ten yra ne tik paprastų, saugių ir draugiškų žaidimų, bet galima parsisiųsti spalvinimui knygelę, dar ten yra visokių užduočių.
QUOTE(Rasandra @ 2009 03 20, 10:12)
Yra šaunus puslapis internete lietuvių kalba www.valio.lt/kidius
Ačiū, išbansydime
sveikos mamytes turiu 2 labai gerus mokomuosius zaidimus 5-6 mertu vaikuciams tai saltinelis cia zaidimai su raidelemis ir desimtukas cia vaikuciai mokinasi skaiciukus.galeciau pasidalinti su jumis tik nemoku ikelti
QUOTE(esmute @ 2009 03 22, 17:10)
sveikos mamytes turiu 2 labai gerus mokomuosius zaidimus 5-6 mertu vaikuciams tai saltinelis cia zaidimai su raidelemis ir desimtukas cia vaikuciai mokinasi skaiciukus.galeciau pasidalinti su jumis tik nemoku ikelti
kad šitiems žaidimukams reikia diskų, kitaip neis.
jie tikrai geri - rekomenduoju nusipirkti.
mano mokinukai mokykloje labai mėgsta žaisti šios žaidimus ir kartu mokosi.
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 22, 17:09)
Įdomu, kiek dabar jie kainuoja Anksčiau apie 50 lt atrodo buvo... Pasirodė brangoka ir nepirkau
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 22, 18:09)
Na nezinau, as Saltineli turiu parsisiuntusi kazkur is interneto , tai puikiai pasileidzia ir be disko
Tai gal kuri sutiktumėte per Skype atsiųsti?