Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto galimybės vaikų ugdyme

Sauni tema ir labai geros nuorodos thumbup.gif
Atsakyti
Gal žinot kur ieškot programėlių mokytis skaityti? Pvz.: parašytas žodis, o dar kažką paspaudus, kad kompas perskaitytų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2009 01 26, 14:01)
Gal žinot kur ieškot programėlių mokytis skaityti? Pvz.: parašytas žodis, o dar kažką paspaudus, kad kompas perskaitytų. ax.gif
Lietuviškų tokių neaptikau schmoll.gif .
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
sauni temele.....bet beveik viskas kitom kalbom.....o mane domintu gal zinote kur ieshkoti o gal esate uztikusios....kur filmuku lietuviu kalba ....butu mokoma patys maziausi...mat ash gyvenu ne lietuvoje ..ir sheima mishri ...bet noriu kad mazylis moketu ir lietuviu kalba... blush2.gif pvz..esu maziusi filmukus mokanchius....(tik ne lietuviu kalba ) spalvu pavadinimus ..gyvunelius ir t.t...butu didelis achiu jei kas galetu padeti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukli @ 2009 02 09, 15:51)
Sveikos! 4u.gif
sauni temele.....bet beveik viskas kitom kalbom.....o mane domintu gal zinote kur ieshkoti o gal esate uztikusios....kur filmuku lietuviu kalba ....butu mokoma patys maziausi...mat ash gyvenu ne lietuvoje ..ir sheima mishri ...bet noriu kad mazylis moketu ir lietuviu kalba... blush2.gif pvz..esu maziusi filmukus mokanchius....(tik ne lietuviu kalba ) spalvu pavadinimus ..gyvunelius ir t.t...butu didelis achiu jei kas galetu padeti wub.gif

RAŠYKIME LIETUVIŠKOMIS RAIDĖMIS!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 09 vasario 2009 - 20:35
Kazkur maciau lietuviskai spalvu ir formu zaidimukus. Atrodo, kad nuorodos buvo sitoj temoj. Bandysiu paieskot.

QUOTE(Mergelė @ 2009 02 09, 20:33)

Forume nera tokios taisykles. Rasau taip, kaip man patogiau. Nepatinka - neskaitykit.
Ir dar. Jus rasote ne i tema, o tai forumo taisykliu pazeidimas (jei jau taip patinka kabinetis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilgynė: 09 vasario 2009 - 21:48
Mergele, ar nepagalvoji, kad žmogus, ne Lietuvoj gyvendamas, gal neturi techninių galimybių rašyti lietuviškom raidėm umn.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2009 02 09, 20:33)

kam toks kategoriskumas.... g.gif
QUOTE(Dilgynė @ 2009 02 09, 21:47)
Kazkur maciau lietuviskai spalvu ir formu zaidimukus. Atrodo, kad nuorodos buvo sitoj temoj. Bandysiu paieskot.
Forume nera tokios taisykles. Rasau taip, kaip man patogiau. Nepatinka - neskaitykit.
Ir dar. Jus rasote ne i tema, o tai forumo taisykliu pazeidimas (jei jau taip patinka kabinetis)

aciu uz palaikyma ir pagalba, supratinguma

QUOTE(Kaštonė @ 2009 02 09, 22:08)
Mergele, ar nepagalvoji, kad žmogus, ne Lietuvoj gyvendamas, gal neturi techninių galimybių rašyti lietuviškom raidėm  umn.gif .

aciu uz palaikymas ir supratinguma
Atsakyti
Savo kompiuteryje radau kelis ppt failus. Keliuose yra igarsinimas. Jie siusti is cia buvusiu nuorodu. Beje, tokius dalykus galima pasidaryti paciam. Tereikia garsa irasancios ir PP programu. Jei reikia galim susitarti per AZ
Atsakyti
mano keturmetis labai daug veiklos randa čia thumbup.gif

http://www.thomasandfriends.com/uk/

aišku anglų kalba,bet jam labai patinka.

kai pabosta Thomas tada eina pas Barney,Bobą statybininką ir kitus (puslapio viršuje visi jo draugai).Aišku daug reklamos,bet yra ir nemažai žaidimukų,spalvinimo ir kitokios veiklos.Gal jau ir buvo nuoroda,bet aš nepastebėjau ax.gif
Atsakyti
Nežinau ar buvo tokia nuoroda, bet maniškiui labai patinka, nuo 2 metukų muzikytę klausėsi, o dabar suranda ir žaidimų bigsmile.gif

http://www.uptoten.c...toten-home.html
Atsakyti
šiauni tema mano dukrite daug ko ismoko , stai sesers sunelis labai zaidzia http://s3.gladiatus....c.php?uid=55269 cia loginem mastimui ir viresnem vaikui

Atsakyti