...na, parduotuvėse jos brangokos. Velti jų dar nesu bandžiusi, nes nelabai moku velti. Esu karolių privėlusi, dar kažką nereikšmingo, tai... man reikėtų pasimokyti.
Sveikos merginos! Aš jau seniai planuoju kokią pirties kepuryte. Bet velt nemoku..na ir tiesą sakant niekada nebandžiau Gal ją galima tiesiog pasiūti iš veltinio lakštų?.. ar kaip jie ten vadinasi.
labukas. O ši tema, kiek suprantu, nelabai ką ir domina Tai ką - visos plikomis galvomis pirtinatės???? Nors dabar vasara, tai gal į pirtis mažiau ir einame. O aš iš seniai turėjau susikirpusi detales, tai pasiuvau keletą kepurių. Gal kam patiktų tokios??? http://public.fotki.com/kliedesiux/
Laba,
grazios kepures kliedesiukas o kur tokios medziageles gavai pirkti?
grazios kepures kliedesiukas o kur tokios medziageles gavai pirkti?
Pas mus Šiauliuose yra tokia neaustinių medžiagų parduotuvėlė, tai ten yra. Bet spalvų pasirinkimo nėra - tik pilka. Yra dar baltos, bet ten tokia sintetinė, tai tįsta labai, galima tik papuošimui naudoti
kliedesiux- nuostabios tavo kepures!!!
as kaip tik siuo metu ieskojau idejos, dekui
as kaip tik siuo metu ieskojau idejos, dekui
Laba. Didesnis mano siūtų kepurių pasirinkimas yra tinklapyje www.manodrabuziai.lt arba galima rašyti man el. paštu - pirtieskepures@gmail.com
alezna, ten gal viena ant kitos medziagos uzdeta ir dviem siulem sutvirtinta(cia as taip manau )
o kur schemuciu galima gaut?
o kur schemuciu galima gaut?
QUOTE(kliedesiukas @ 2010 07 09, 09:06)
labukas. O ši tema, kiek suprantu, nelabai ką ir domina Tai ką - visos plikomis galvomis pirtinatės???? Nors dabar vasara, tai gal į pirtis mažiau ir einame. O aš iš seniai turėjau susikirpusi detales, tai pasiuvau keletą kepurių. Gal kam patiktų tokios??? http://public.fotki.com/kliedesiux/
labai grazios pirties kepuraites, gal gali pasakyti kaip jos pagamintos
Papildyta:
QUOTE(xsena @ 2012 08 11, 14:23)
labai grazios pirties kepuraites, gal gali pasakyti kaip jos pagamintos
Gal kas zino kur butu galima isigyti veltinio lakstu?
QUOTE(xsena @ 2012 08 11, 15:26)
Prekybos tinklai ir specializuotos parduotuvės užmeta fantastiškus antkainius
300-700 procentu.Kaip pamatai pirties kepuraite nuo 35 lt. atrodo kad tikrai tiek tai kainuoti negali.Taip negali nes tos pačios kepuraites 12-14 lt. Gariūnu turguje. Ir tai mažmeninė kaina Čia užsidirbo gamintojas +didmenininkas+mažmenininkas tai kokia reali kepuraitės kaina? Plonas veltinis tai dabar madinga medžiaga vadinasi pardavėjas nuplėš savo 500 procentu todėl ir skaičiuojam kiek mums kainuos pirties kepuraitė ir ar bus pigiau nei "Senukuose" Ar tikrai tiek investavę į medžiagas ir darbą mes sukursime kažką labai originalaus? Gal būt paprasčiau nusipirkti už 12 lt.
kepuraite be jokiu užrašų ir ir ja originaliai dekoruoti? Dabar pardavime daug įvairiu
siuvinėtu aplikacijų prisiuvamu ir klijuojamu.Klijuojamos termo aplikacijos puikiai
klijuojasi prie veltinio ir gerai laiko saunos temperatūrą.