neradau temos apie pirties reikmenis,kuriuos galėtume pačios pasisiūti,nusinarplioti ar šiaip susimeistrauti mane labai domintų kepurės...parduotuvių lentynose labai jau tos kepurės brangios...apie 35 Lt
gal kuri kur radus kokių iškarpų pirties kepurėms ar šiaip kokių įdomių dalykėlių? pasidalinkit informacija
nezinau ar ka naujo pasakysiu bet...galima nusipirkti kad ir pigiuose rubuose patikusia kepuryte ja isardyti ir nusibraizyti iskarpa arba deti ant norimos medziagos isardytas detales,susikirpti ir susiuti Del medziagos tai mano mociute prisiuvo pirciai kepuriu is nenesiojamo vilnonio palto ir is susivelusio vilnonio megztinio(sitos beje labai fainos )
Aisku galima ir nusivelti bet cia jau prasom keliaut i veltinio tema
Aisku galima ir nusivelti bet cia jau prasom keliaut i veltinio tema
Oooo, Jumi, gerų įdėjų čia pametėjai su tais senais paltais Tik dar jei kuri iškarpų kokių surastų būyų iš viso pasaka
QUOTE(Aušrinė @ 2006 09 07, 08:22)
Oooo, Jumi, gerų įdėjų čia pametėjai su tais senais paltais Tik dar jei kuri iškarpų kokių surastų būyų iš viso pasaka
Ir as girdejau, kad is paltu daro.
O del iskarpu, tai galima daryti labai paprastai: iskirpti du vienodus trikampius (su labai ilgomis krastinemis) ir susiuti. Atrodo labai graziai ir minimum darbo
o mes naudojam vaikiškas megztas
keliu tema i virsu
jau pirtele musu beveik gatava,tik vis dar nieko nepasiuvau
nusipirkau kaune bazeje 5 sandely idomaus audinio,turiu lino likuciu,sakiau is lauko puses desiu ta stora medziaga,o is vidaus lina.tik neradau zalios medziagos storos.noriu vyrams klevo lapu pakarpyti, su gumyte kad uzsidengtu
dar gerai butu nusipirkti siurkscios frotines medziagos dryzuotos ar lino spalvos,ir va ko pasiuti
jau pirtele musu beveik gatava,tik vis dar nieko nepasiuvau
nusipirkau kaune bazeje 5 sandely idomaus audinio,turiu lino likuciu,sakiau is lauko puses desiu ta stora medziaga,o is vidaus lina.tik neradau zalios medziagos storos.noriu vyrams klevo lapu pakarpyti, su gumyte kad uzsidengtu
dar gerai butu nusipirkti siurkscios frotines medziagos dryzuotos ar lino spalvos,ir va ko pasiuti
QUOTE(Aušrinė @ 2006 09 07, 08:22)
MAN TAIP PAT IDOMU, DEKUI
ishkarpos ir mane domintu
esu nuvelus saunos kepure, bet namie veltos arba per storos arba per skystos...nebent medziaga apvelinet
papuoshiu tema truputeli:
esu nuvelus saunos kepure, bet namie veltos arba per storos arba per skystos...nebent medziaga apvelinet
papuoshiu tema truputeli:
tas klevo lapas vyrams gera ideja dabar jau matau kokius pvz8 nuogalius su lapukais
mes tai vėlėm pirčiai kepures ir tikrai nenusivylėm
(kaip matau, tai temele seniai pildyta tikiuosi kad kas nors vis dar cia apsilanko ir gales man patarti )kokiu budu velet?
QUOTE(dragon.fly @ 2008 03 17, 23:07)
(kaip matau, tai temele seniai pildyta tikiuosi kad kas nors vis dar cia apsilanko ir gales man patarti )kokiu budu velet?
slapiu budu