Mano mažutė pastaruoju metu užmiega tik apie 23-24h, o atsibunda apie 9h
velai uzmiegam, ypac jei ir diena pamiegam, dazniausiai 11val, kartais ir veliau, bet gal todel mazylis ismiega iki kito ryto 11-12val... man geriau su juo pazaist iki 11val ir megautis miegu. as pati peleda, mums taip labai gerai
Mes irgi labai velai einam, apie 23 val ir ismiegam iki 8-9 ryto. Bandem migdyti devinta vakaro, bet atsikeldavo desimta ir nors tu ka. Tai dabar net nesistengiam anksciau, nes diena 3 kartus miega ir paprasciausia nenori anksti miegoti. O visa nakti ismiega nuo 2,5 men. Nors valgo pries nakti tik MP.
MANO UZMIEGA 21h ir pabunda 6-7 val
Anksciau stengdavau migdyti kuo veliau apie 24 val. arba net veliau kad kuo veliau atsikeltu o dabar gudau apie 22-23val. o atsikelia apie 9val.
nuo gimimo iki 2.5 men miegoti eidavo 24. nu anksciau niekaip. ir miegodavo iki 6ryto pavalgydavo ir dar iki 9 miegodavo.
o jau 2.5men. uzmigdavo 23val ir iki 6val.
dabar- t.y. 3men. jau 22val uzmiegair taip pat iki 6val ir po valgio iki 8.30val
o jau 2.5men. uzmigdavo 23val ir iki 6val.
dabar- t.y. 3men. jau 22val uzmiegair taip pat iki 6val ir po valgio iki 8.30val
QUOTE(Vaiduze @ 2007 06 07, 11:45)
Mes mažylę guldom nakties miegeliui 23- 24 val. Pamaitinu ir paguldau į jos lovytę, užmiegam pati per 5 minutes ir miega iki 9- 10 val ryto
nuosirdziai pavydziu .Cia auklejimo pasekme ar tiesiog taip pasiseke?
savo maziu pamaitinu apie 23val. ir miegucio. jis irgi pats uzmiega ryte atsikelia apie 9val.
Mano merginos eina miegucio 21.00-21.30val.Mazoji,dar kolkas atsikelia nakti pavalgyti kokius 2-3 kartus .