Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vakare guldote savo mažiukus?

Mano mažutė pastaruoju metu užmiega tik apie 23-24h, o atsibunda apie 9h 4u.gif
Atsakyti
velai uzmiegam, ypac jei ir diena pamiegam, dazniausiai 11val, kartais ir veliau, bet gal todel mazylis ismiega iki kito ryto 11-12val... man geriau su juo pazaist iki 11val ir megautis miegu. as pati peleda, mums taip labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi labai velai einam, apie 23 val ir ismiegam iki 8-9 ryto. Bandem migdyti devinta vakaro, bet atsikeldavo desimta ir nors tu ka. Tai dabar net nesistengiam anksciau, nes diena 3 kartus miega ir paprasciausia nenori anksti miegoti. O visa nakti ismiega nuo 2,5 men. Nors valgo pries nakti tik MP. thumbup.gif
Atsakyti
Eina gultų 21,kol užmiega būna ir 21.30-22, keliasi 8, jei guldyčiau anksčiau jaučiu keltumėmės 5-6ryto doh.gif
Atsakyti
MANO 2.gif UZMIEGA 21h ir pabunda 6-7 val smile.gif
Atsakyti
Anksciau stengdavau migdyti kuo veliau apie 24 val. arba net veliau kad kuo veliau atsikeltu smile.gif o dabar gudau apie 22-23val. o atsikelia apie 9val.
Atsakyti
Mes mažylę guldom nakties miegeliui 23- 24 val. Pamaitinu ir paguldau į jos lovytę, užmiegam pati per 5 minutes ir miega iki 9- 10 val ryto wub.gif
Atsakyti
nuo gimimo iki 2.5 men miegoti eidavo 24. nu anksciau niekaip. ir miegodavo iki 6ryto pavalgydavo ir dar iki 9 miegodavo.
o jau 2.5men. uzmigdavo 23val ir iki 6val.
dabar- t.y. 3men. jau 22val uzmiegair taip pat iki 6val ir po valgio iki 8.30val
Atsakyti
musikis naktinio miegelio eina po 24 val wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiduze @ 2007 06 07, 11:45)
Mes mažylę guldom nakties miegeliui 23- 24 val. Pamaitinu ir paguldau į jos lovytę, užmiegam pati per 5 minutes ir miega iki 9- 10 val ryto wub.gif

nuosirdziai pavydziu biggrin.gif .Cia auklejimo pasekme ar tiesiog taip pasiseke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo negalibuti: 02 liepos 2007 - 02:35
savo maziu pamaitinu apie 23val. ir miegucio. jis irgi pats uzmiega ax.gif ryte atsikelia apie 9val.
Atsakyti
Mano merginos eina miegucio 21.00-21.30val.Mazoji,dar kolkas atsikelia nakti pavalgyti kokius 2-3 kartus doh.gif . bigsmile.gif
Atsakyti