Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vakare guldote savo mažiukus?

Iki mėnesio tai buvo visko doh.gif , bet vėliau ipratome eiti liuli 21 val., ir man tai labai patinka, nes dar lieka laiko sau smile.gif
Atsakyti
21 val jau mano aukselis miega 4u.gif
Atsakyti
nuo 8 iki 9 vakaro jau buna jos luzimo metas,tai pries ta laika apsivelkam pizama,pavalgom nusiprausiam susitvarkom kelnytes ir miegot ax.gif
Atsakyti
21h maudomes ir iki 22-22:30 valgom, guguojam ir dar darom belika.
Atsakyti
QUOTE(saratukas @ 2007 04 15, 22:00)
21h maudomes ir iki 22-22:30 valgom, guguojam ir dar darom belika.

o tai jus kas dien maudotes g.gif 4u.gif
Atsakyti
manoji dazniausiai 21 val luzta, bet pasitaiko, kad ir 20val... lotuliukas.gif
Atsakyti
mes tai pavalgydavom apie vidurnakti, paskui ismiegodavo iki kokiu 5-6h, tai bent nebe taip tamsu maitinti smile.gif stengiaus velai maitinti paskutini kart kad nakti nereiktu keltis taip daznai.. po to po truputi ismiegodavo ilgiau, tai praqdejau ankstinti paskutini maitinima. dabar pavalgom apie 23h ir ismiega iki 8h, kartais 9h o siandien jau gavau puse 10h pati zadinti doh.gif lotuliukas.gif tai bandysiu ankstinti vakarini maitinima iki 22h. manau geriau veliau pavalgyti kad nereiktu nakti budintis. juk nieko ner sunkiau doh.gif
Atsakyti
Mes einam miegot 22 val, kartais ir anksčiau ax.gif keliamės 8 val ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mekačka @ 2006 09 06, 08:50)
Mamytės, kokią valandą vakare guldot miegučio vaikelius? Aš tai savąją stengiuosi guldyti 20 valadą. Visada per kokį pusvalandį užmiega, bet vakar visai nenorėjo miegoti, aš ir nešioju, ir krūti duodu , kad pavalgytų ir užmigtų, o jinai vis nenori užmerkt savo akytes, užmigo tik 22 valandą  doh.gif  Gal galvoju per ansti 20 valandą guldyti...

na mes guldom apie 11h, ismaudom, pamaitinam ir ji zino jau kad reikia miegot, tai problemu su uzmigimu nera. guldom gal ir velokai, bet ji keliasi 11h ryto, tai taip tik ir iseina 4u.gif
Atsakyti
musu mazoji eina 21 miegoti bet keliasi 7, kai buvo mazesne eidavo 22-23, bet keldavosi 11-12.
Atsakyti
Mes nuo pirmų dienų saulytę pripatinom prie savo ritmo... blush2.gif Einam miegoti tarp 23:00- 00:30 ir keliamės ryte 8:00- 9:30 (priklauso nuo to,kada atsigulam).
Atsakyti
Mano mergaite nuo pat gimimo eina gult 12 nakties arba 1val,ir niekaip neina pripratint anksciau,nes jei paguldom kokia 22 ar 23val,tai uz kokios 1val arba 2 vel gyva,ir niekaip neuzmigdom,tai jau leidziam but tiek kiek ji nori biggrin.gif
Atsakyti