Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vakare guldote savo mažiukus?

mano dukra iki 9 mėn eidavo 12 val nakties miegoti ir keldavosi 7 ryto- košmaras kažkoks, o dabar jau koks mėnuo kaip eina 22 val ir kelias tik apie 8 val ryto.
Atsakyti
Mes nuo pirmo menesio pradejom pratintis 22 val. eiti miegoti, uzgesinam sviesa ir labanaktukas, tai dabar jau jokiu problemu nera, net jei vakare numinga kokia valandzike, bet vis vien mkites 22 val. trinti pradedam. O ismiegam iki 7-8 val. ryto
Atsakyti
Aš "norėjau", kad miegoti eitų kokią 22 val., bet mažajai labiau patinka apie 21 val. Mes su tėčiu ir nesiginčijam smile.gif , valgom vieną kartą per naktį ir keliasi su tėčiu kartu, apie 7 val ryto.
Atsakyti
manasis uzmiega pavalges 22-23 val, o kelias paryciais kazkada, gal 6 kokia pasikalbet pats su savim, paskuj vel uzmiega ir apie 7-7,30 jau keliames valgyt ir pan smile.gif ir taip jau geras menuo (vaikui 4 men)
Atsakyti
maniske gulasi 21 val. ir pagaliau baigus maitinti MP apie pora sav. keliasi tik 7.30 mazdaug thumbup.gif , o kai maitinau pati ,tai per nakti 3-4 kartus keldavosi valgyti doh.gif
Atsakyti
Aš savuosius stengiuos paguldyti 22 val. Dienos miegelius nusistačius taip kad vakare 22 val. jau eitų miegoti.Ir kai visada taip guldai tai vaikui toks kaip ir grafikas atsiranda, jei ir netikėtai nusnūsta tai vakare vistiek tuo laiku jau pradeda zyst ir greit užmiega.
Atsakyti
mes pavalgom 8 val. vakaro, tai jei niekas jos nekalbina ir nueina tokiu laiku miegoti, o jei yra svečių arba tėtis veliau grįžta ir kaip tik pataiko kol dar nemiega, tai tada eina apie 22 val. miegoti, bet būna ne pikta, o tokia gerutė, kad visi kas pamato sako, auksas ne vaikas. keliasi pastoviai 8-8:30.
Atsakyti
mano maziukas eina miegot 20-20.30,,ir atsikelia 7 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elickaa @ 2007 04 12, 17:03)
mano maziukas eina miegot 20-20.30,,ir atsikelia 7 biggrin.gif

Mano mažylė lygiai taip pat 4u.gif
Atsakyti
O mano pipiras eina miegot apie 22 val. Bet atsibunda apie4-5 pavalgyt doh.gif Niekaip neismiega nepasisotines doh.gif
Atsakyti
Vakare dukrele guldau po maudyniu apie 21val. Po vakarinio aquaparko ir socios vakarienes mergaite purpia iki sekanciu naktinpieciu apie 1,2 val nakties.
Atsakyti
Sveikutės mamytės 4u.gif
Mano vyras apie 19 val pradeda zysti g.gif , nes dienom pamiega zuikio miegu. O apie 20-21 val po maudynių gauna pienelio ir iš karo "nulūžta" lotuliukas.gif
Naktis buna be rupesčių thumbup.gif , o valgyti keliasi kartu su tėveliu 7.00 drinks_cheers.gif
Jie abu vyturiukai, o aš ilgai vakarojusi ryte akių neatplėšiu schmoll.gif doh.gif
Atsakyti