Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vakare guldote savo mažiukus?

Žiūriu čia kai kurių taip anksti miegučio eina thumbup.gif Mano mažiukas apie 22 val užmiega. Pratinsim anksčiau miegot jau dabar ax.gif Dar džiaugiamės, kad išmiega visą naktį iki ryto nepabusdamas biggrin.gif
Atsakyti
manoji 2 menesiu apie 22-23val tik uzmiega g.gif ismiega iki 8-8.30. nzn ar gerai cia, ar ne ir kaip anksciau miegot naktinio miegelio pripratint g.gif gal cia itakos turi tai, kelinta val nestumo metu eidavau miegoti (apie 24val ) g.gif
Atsakyti
Mano nuomone, vaikas turi savo bioritmus ax.gif ir jei jisai normaliai vystosi, nereikia nieko keist mirksiukas.gif
Mano maziukas pats uzmiega 21-22val smile.gif Nakti kas 3-5val valgo. O diena tarpai tarp maitinimu iki 9 val!!!! doh.gif ir tu jam pro niekus neigrusi!
Zodziu, nuo pat I dienos jisai gyvena kaip jam patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 12 22, 22:48)
Mano nuomone, vaikas turi savo bioritmus  ax.gif  ir jei jisai normaliai vystosi, nereikia nieko keist  mirksiukas.gif
Mano maziukas pats uzmiega 21-22val  smile.gif  Nakti kas 3-5val valgo. O diena tarpai tarp maitinimu iki 9 val!!!! doh.gif  ir tu jam pro niekus neigrusi!
Zodziu, nuo pat I dienos jisai gyvena kaip  jam patogu  thumbup.gif

oho kas 9 val blink.gif cia jau tikrai per retai. tai nors svoris auga gerai? o slapinasi irgi normaliai?
Atsakyti
manoji dukryte eina miegot tarp 00 -01 valanduos nakties, o keleiasi 9:30
cia jau ir taip pazanga didele, anksciau eidavo po 2 tik tai, veliau stengsiuos ja pratint dar valandai anksciau, gal ir mes busim kaip visi kiti vaiktuciai, kurie eina 22 val miegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 12 23, 11:01)
oho kas 9 val  blink.gif cia jau tikrai per retai. tai nors svoris auga gerai? o slapinasi irgi normaliai?

Nezinau, dar nesverem jo tongue.gif praleidom del epidemijos viena TA.
Siaip jisai yra is smulkesniu, nors mes su vyru is stambesniu tongue.gif
As zinau, kad retai, bet kad jisai dazniau nevalgo! As jam siulau, o jisai neima! doh.gif Kai buna alkanas tai rekia ir kuo puikiausiai valgo thumbup.gif
Atsakyti
mano sunaitelis 21 val jau pats nori miegelio smile.gif kazkaip nuo gimimo toks pas ji ritmas.2-3 men ismiegodavo iki ryto o dabar atsikelia viena kart per nakti valgyt smile.gif
Atsakyti
[SpotVogue.com]Nice Wedding Dresses On sale, Stunning Selection Of Styles
SpotVogue.com provides the best china products online and china wholesale service. Now the china products offered include:wedding apparel, wedding dresses, Wedding Party Dresses , Bridesmaid Dresses , Flower Girl Dresses, Mother of Bride Dresses , Plus Size Wedding Dresses ,Special Occasion Dresses, Wedding Shoes , ski suits, sleepwears, womens sleepwears , womens pajamas, womens nightgowns, womens robes, mens sleepwears, duvet covers, foot bath basin, and portable dvd player. Here you can enjoy the most secure shopping, best quality and the most considerate shopping service!
With the upcoming new years shopping season, wedding dresses at SpotVogue.com are on sale. If you are trying to put together a wedding or if you are a seller of wedding dresses, here comes the chance for you to save more! With only $69 now, you will get a fabulous wedding dress.
SpotVogue.com can save you from the bank-breaking shopping risk. Shop now you can enjoy 5% off on your first order!
Website: http://www.spotvogue.com
user posted image
Atsakyti
Linksmu svenciu!!!
Atsakyti
tada kada uzmiega.tas dazniausiai buna apie 23val
Atsakyti
Apie 23, buna 24 val.
Miega iki 9-10 abu ax.gif
Atsakyti
mano lelka uzmiega 21 - 22h.
Atsakyti