Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vakare guldote savo mažiukus?

mano maziukas ivairiai uzmiega,kartais anksciau kartais veliau,iki 3 menesiu uzmigdavo kazkus apie 18.00val.ir dvylikta keldavosi valgyti,bet rytais jau 6.00akys stacios budavo tai tekdavo ir man ristis is lovos doh.gif bet paskui pradejau pratinti veliau miegoti kad rytais leistu ilgeliau ir man pasnausti tai dabar uzmiegame nuo 20.00 iki 22.00 tame tarpe ir miegam iki 8 ar net 9 thumbup.gif
Atsakyti
Kol kas guldau apie 23.30val, bet reikės iki pirmojo gimtadienio ''ištreniruot'' miegot eiti apie 22 val. ir anksčiau.
Atsakyti
mano maziukas miega kada pats uzsimano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mekačka @ 2006 09 06, 08:50)
Mamytės, kokią valandą vakare guldot miegučio vaikelius? Aš tai savąją stengiuosi guldyti 20 valadą. Visada per kokį pusvalandį užmiega, bet vakar visai nenorėjo miegoti, aš ir nešioju, ir krūti duodu , kad pavalgytų ir užmigtų, o jinai vis nenori užmerkt savo akytes, užmigo tik 22 valandą  doh.gif  Gal galvoju per ansti 20 valandą guldyti...

Mes miegelio einame tik apie 22val., anks2iau niekaip nenuguldysi, nori gyventi lygiai kaip ir visi, tai neužmigdysi iki tol, kol pats neužmiega ant rankų ar bežaisdamas
Atsakyti
Nu pas mus irgi nera ziuriu tikslios valandos.. bet stengiuos apie 23val. nes vistiek kas 3val panasiai keliasi... tik viena karta ismiegojo nuo 23 iki 6ryto, tai mamai buvo dziaugsmo pilnos kelnes biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis tai eina miegoti nuo 21 iki 22. Vakare buna labai neramus, Tai viskas priklauso nuo to kaip pasiseka ji uzmigdyti. Nakti kartais ismiega iki 6 val pavalgo ir dar kokia valandele pamiega. Buna, kad apie 3 val nakties reikia ji maitinti. Visaip buna.
Atsakyti
suneliui beveik 9 menesiukai, tai vakare miegucio eina 21 - 21.3 smile.gif isgeria misinuko ir is karto iesko merliuko, nes taip uzmiega smile.gif
Atsakyti
nuo 21 iki 22 val. jau turi miegoti ax.gif
Atsakyti
Pagaliau ir mes iejom i ritma, 20,30 mes maudomes, o 21 val.mes jau lovytej ir ismiegam iki pat 4.30, tada miegodamos valgom smile.gif
Atsakyti
...mes vakarais apie 21-22 val užmiegam...bet čia tie ritmai keičiasi kas mėnesį doh.gif
Atsakyti
Mano jau 20h gulasi, jau zirzia, prasosi i lovyte smile.gif ir uzmiega apie puse devyniu.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti