Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vakare guldote savo mažiukus?

QUOTE(zaleake @ 2009 06 29, 10:31)
na mano mazylis taipogi be 23 valandos nemiegos....buna kad iki 24 nemiega.... doh.gif  zyzia baisiausiai kai miego nori...kol nepasupi ant ranku smile.gif

va ir mum tas pats ,jokio rezimo,kada nori tada eina,mane greiciau uzmigdo nei pats uzmiega doh.gif
Atsakyti
na stengiames kad atsigultu visa laika tuo paciu laiku apie 23 val
Atsakyti
21 val eidavom maudytis, valgyt ir migdytis, tai apie 22 val jau miegodavo. Bet žiūriu neištraukia taip ilgai, pradeda snūduriuot ir zyst anksčiau, tai vakar jau perkėlėm visą ritualą valanda anksčiau. Užmigo puikiai smile.gif Tai matyt taip ir paliksim Gal kad dieną pradėjo vaikis beveik nemiegoti, tai išvargsta anksti smile.gif
Atsakyti
Iki 12 uzmiega kaip kokia diena, kartais anksciau, kartais veliau
Atsakyti
QUOTE(Mekačka @ 2006 09 06, 08:50)
Mamytės, kokią valandą vakare guldot miegučio vaikelius? Aš tai savąją stengiuosi guldyti 20 valadą. Visada per kokį pusvalandį užmiega, bet vakar visai nenorėjo miegoti, aš ir nešioju, ir krūti duodu , kad pavalgytų ir užmigtų, o jinai vis nenori užmerkt savo akytes, užmigo tik 22 valandą  doh.gif  Gal galvoju per ansti 20 valandą guldyti...

manasis užmiega tik apie 22 val, aišku būna išimčių, kartai vėliau ar anksčiau valanda
Atsakyti
Maniske kai buvo mazesne eidavo miegoti apie 9 val vakaro, o dabar kai dar netemsta tai mes samoningai pavelinom jos miegojimo laika, tai dabar einam apie puse 11-11 val vakaro ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRIAUKLELE: 15 liepos 2009 - 18:38
Tarp 19 ir 20 val.
Atsakyti
maniskei 7 menesiukai eina miegoti panasiai 19.30-20.00 ,o keliasi mazdaug 7 ar 8 ryto ax.gif gerai ,kad nakti nereikia keltis ir migdyti ar maitinti thumbup.gif
Atsakyti
21-22h smile.gif
Atsakyti
Dazniausiai 21-22 val., kartais buna ir anskciau - jei daug ispudziu buvo per diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Dieną ritmas dar nelabai nusistovėjęs, bet vakare jau galiu sakyti, kad režimą turim. Mūsų daugiau negu 1 mėn sūnelis į pas panelę "paduškaitę" eina 23 val. smile.gif
Atsakyti
silve, mano mažulei lygiai tas pats, dieną dar visaip būna, bet nakčiai miegoti einam, apie 23 val. ir man patogu, nes paskui keliasi tik kokią 2 ar 3 nakties pavalgyti mirksiukas.gif
Atsakyti