Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vakare guldote savo mažiukus?

Mano mazasis eina liulia 22 - 23.30val. Bet dazniausiai tai apie 22val.
Atsakyti
maniske irgi dazniausiai eina apie 22 valanda miegoti friends.gif
Atsakyti
QUOTE(megasun @ 2009 06 30, 13:38)

drinks_cheers.gif ir mes taip pat!
Atsakyti
apie 22 val. smile.gif
Atsakyti
Geriausiu atveju 22 val., bet būna, kad susiruošia ir 1 val ir 2.30 val - nemiegalius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(megasun @ 2009 06 30, 12:38)

vyresnys 22-23val drinks_cheers.gif thumbup.gif tik mazasis jau 21 val miegucio eina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 03 liepos 2009 - 20:10
QUOTE(Mekačka @ 2006 09 06, 07:50)
Mamytės, kokią valandą vakare guldot miegučio vaikelius? Aš tai savąją stengiuosi guldyti 20 valadą. Visada per kokį pusvalandį užmiega, bet vakar visai nenorėjo miegoti, aš ir nešioju, ir krūti duodu , kad pavalgytų ir užmigtų, o jinai vis nenori užmerkt savo akytes, užmigo tik 22 valandą  doh.gif  Gal galvoju per ansti 20 valandą guldyti...

Mano pupai 2men,miego rituala mes pradedam 20.30,prausiames,valgom ir i lovyte,ji jau iprato prie to ir zino kad reikia miegucio,per pusvalandi uzmiega
Atsakyti
mano angeliukas eina 20-21h wub.gif
Atsakyti
22.30 maudynes, 23.00 valgom, ir tada iki 24.00 uzmiega. ir miega iki ryto. MP
Atsakyti
Pavalgo vakariene (apie20-20:30 val) tada dar pusvalandi pasikutinam, pasnekam, kartais ir padukti uzsimano ir dazniausiai 22-22:30 jau keliauja pas dede miega biggrin.gif

Niekada nepratinau eit miegot kazkokia valanda. Ir atleiskit bet nesuprantu as tu mamu, kurios bando savo rezima vaikui ipirsti. Galeciau ka tik noriu daryt, nors ir ant galvos stovet, bet jis nemiegotu, o tik dar labiau vaika suerzinciau ir tada tikrai butu asaru ir isteriju. Visada eina gult kai pats to nori ir nuo 3 menesiuku jokiu problemu thumbup.gif ismiega visa nakti thumbup.gif Jokiu supimu, lingavimu ar dainavimu thumbup.gif
Atsakyti
Mes savo aukseli guldome kazkur 22 val. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buruliuke @ 2009 06 29, 09:39)
Paskaitinejau kada jusu vaikuciai eina miegoti....kaip jums faina.As niekaip neatvedu i toki rezima,be dvylikos neuzmiega,aisku nakti jau nebesikelia valgyti ir miega iki 9-10ryto.Bandziau migdyti anksciau,bet kas is to,pamiega pusvalandi,ir vel gyva smile.gif

Tik neseniai rasiau kad be dvylikos neuzmiegam,bet jau antra diena kai uzmiega puse vienuolikos,pavyko clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti