Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vakare guldote savo mažiukus?

Musu mazius tai pats savo rezima ivede 22 val, jau miega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mekačka @ 2006 09 06, 07:50)
Mamytės, kokią valandą vakare guldot miegučio vaikelius? Aš tai savąją stengiuosi guldyti 20 valadą. Visada per kokį pusvalandį užmiega, bet vakar visai nenorėjo miegoti, aš ir nešioju, ir krūti duodu , kad pavalgytų ir užmigtų, o jinai vis nenori užmerkt savo akytes, užmigo tik 22 valandą  doh.gif  Gal galvoju per ansti 20 valandą guldyti...

as tai guldau apie 21.00-21.30 ax.gif
Atsakyti
mes pradedam ruostis miegelio nuo 21.30,o 22 h jau miegam thumbup.gif priprato prie rezimo gan greitai thumbup.gif
Atsakyti
maniske eina 7 val miegoti, kartai atsikelia 9val ir biskuti pabuna judri,bet greitai ir vel uzmiega thumbup.gif
Atsakyti
Maniske ir nusistate pati rezima uzmiega 21-22 val. ir miega mazdaug iki 9-10val (su 1 kelimusi pavalgyti)
Atsakyti
9H BET NEVISADA PAVYKSTA blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Einame gultis apie 21 val. uzmiega iki 22 val. visada
Atsakyti
Paskaitinejau kada jusu vaikuciai eina miegoti....kaip jums faina.As niekaip neatvedu i toki rezima,be dvylikos neuzmiega,aisku nakti jau nebesikelia valgyti ir miega iki 9-10ryto.Bandziau migdyti anksciau,bet kas is to,pamiega pusvalandi,ir vel gyva smile.gif
Atsakyti
na mano mazylis taipogi be 23 valandos nemiegos....buna kad iki 24 nemiega.... doh.gif zyzia baisiausiai kai miego nori...kol nepasupi ant ranku smile.gif
Atsakyti
Guldau 22 val. Kai matau, kad dar pilna energijos ir dar nemiegos, guldau pusvalandžiu vėliau.
Atsakyti
mano 22h irgi pati taip iprato
Atsakyti
guldau apie 22 22,30 paguguoja lovyteje ir uzmiega niekada nesu supusi ar nesiojusi pries miegeli thumbup.gif , paprasciausia reikia vaikuti guldyti tada kada jis nori
Atsakyti