Pas mus reikia klaust ne kada guldot o kada ledziasi guldoma rezimas kinta neaisku priklausomai nuo ko. Paskutines kelias savaites uzmiega apie23 val. Bet keliasi veliau - apie 9. Man asmeniskai buvo patogiau kai eidavo miegot ~21 val.
QUOTE(Tulipa @ 2009 06 07, 14:17)
Pas mus reikia klaust ne kada guldot o kada ledziasi guldoma rezimas kinta neaisku priklausomai nuo ko. Paskutines kelias savaites uzmiega apie23 val. Bet keliasi veliau - apie 9. Man asmeniskai buvo patogiau kai eidavo miegot ~21 val.
Mano pirmagimė lygiai taip pat - be jokio režimo gyveno. Nežinodavau, kada jai ateis tas noras miegoti iki 2 metų. O sūnus nuo pat gimimo 21 val ima akytes trinti. Kol pavalgo ir užsičiūčiuoja būna jau 22.
Pas mus pirmasis leliukas uz gero menesiuko turetu pasirodyti. Man atrodo geriausia leisti mazylio organizmui nuspresti kada jau laikas miegucio ir tada guldyti - nereikes ilgu migdymu ir supimu. Tik stai klausimas - kaip atpazinti ta tinkamiausia laika? Juk jei jau miegoti prades, tai nebebus laiko nei maudymams, nei visoms kitoms proceduroms, o jei is anksciau pradeti - kaip zinoti kada ta daryti? Is ko nusprendziat, kad kudikelis jau tuoj miegucio nores ir pats laikas pradeti ruostis?
Mergyte eina apie 23val,vyrukas apie 21-22val.
Maniskis nuo pat gimimo eina 21h miegoti
mano abu vaikinai eina miegoti tarp 21 - 22 val keliasi 7 ryto maazasisi kartais nukluzta tarp 20 -21, bet kartaisi rpamiega ilgiau, beet tik kartais
mums dar tik 2men, todel dar dideliu bedeliu su atsigulimu neturime. pavalgome apie 22-23h ir tada jau mieguciu einame, tada jis iki ryto 7h ismiega
Abudu eina miegot apie 22 00.
21.30 paskutinikart geriam pienuka, o 22 jau miegam.
Mes tai vėlai užmiegame nakčiai. 23 val. ar 23.30. kokį mėnesį buvo ir 22 val., dabar ir vėl nusikėlė. Bet ryte užtai be 11 val. iš lovos neišsikrapštome.
maniskis liuliu eina apie 20-21. ismiega iki 5-7. aisku atsikelia niamu, bet pavalges vel miega. kartais, kai su vyru matom kad apie 19h bando 'nuluzti', tai specialiai kuo nors ji uzimam , kad bent iki 20h pratemptu, nes pergyvenam kad atsikels 4 ryto. o siaip dar pazaides tik miega stipriau.