Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vakare guldote savo mažiukus?

einam miegot 22 val, iki 10-11 val ryto, su dviem atsikelimais pavalgyt smile.gif
Atsakyti
Musu mazius tai pats "isivaziavo" i rezima - naktiniam miegui uzmiega 23 val. - visada kaip laikrodukas smile.gif
Atsakyti
Maniske ilgiau 21 val. neistveria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mekačka @ 2006 09 06, 08:50)
Mamytės, kokią valandą vakare guldot miegučio vaikelius? Aš tai savąją stengiuosi guldyti 20 valadą. Visada per kokį pusvalandį užmiega, bet vakar visai nenorėjo miegoti, aš ir nešioju, ir krūti duodu , kad pavalgytų ir užmigtų, o jinai vis nenori užmerkt savo akytes, užmigo tik 22 valandą  doh.gif  Gal galvoju per ansti 20 valandą guldyti...

sveikos,

mano zuikis labai ankstyvas -- 19 val (na, kai kada ir 20 val. užmiega)... Taip nuo pat pirmųjų dienelių ax.gif
Atsakyti
21 valanda 4u.gif
Atsakyti
guldau seip ankstokai bet uzmiega velai doh.gif
Atsakyti
Mes anksciau nei 22 valanda niekaip neuzmigdom...nuo pat mazu dienu..pavydziu, kieno vaikai eina miegoti 8 vakaro ax.gif Nu bet nuo 2 menesiu ismiega vis nakti, be prabudimu thumbup.gif
Atsakyti
Kai jau matau,kad nori miego tai ir guldau,dazniausiai 21-22 val ax.gif
Atsakyti
Mūsiškis ilgiau 21:30 netraukia... Blogiausia, kad vis dar kartu ir mamka miegoti vedasi... doh.gif
Atsakyti
mano mazas eina po 20.00. ir jau 20.30 jau miega. Ir visa nakti thumbup.gif , BET jau 7 val gyvas lotuliukas.gif . Bandziau guldyti veliau, doh.gif NE.... jis toks darosi nervuotas.
Atsakyti
mes einam miegucio 21:30 - 22. 00, o keliames 7:30 - 8:30, dar ir nakti maziausiai pora kartu prabundam
Atsakyti
As migdau dukryte tarp 21-22.
o keliasi 07.00-08.00
siaip labai anksti keliasi.Nors diena miegame 3-2kartus
Atsakyti