Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vakare guldote savo mažiukus?

Mano sunelis eina po 20 val, vis bandau prolaikyti iki 21 val, bet labai retai man isena. A taip is ryto jau gatavas 7 val. Bet visa nakti miega.
Atsakyti
mano mazyle eina 11 val miegoti ir niekaip neina anksciau pripratinti eiti miegicio.
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2009 05 07, 21:23)
mano mazyle eina 11 val miegoti ir niekaip neina anksciau pripratinti eiti miegicio.

drinks_cheers.gif musiske irgi,bet man visai tai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Mes tai einam miegucio 23 h. ir ismiegam visa nakti thumbup.gif puikumelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bagirute*: 08 gegužės 2009 - 17:50
Noreciau, kad uzmigtu 9 valanda, bet visada eina miegot tuo paciu metu kaip ir teveliai 12-1val g.gif
Atsakyti
Anksčiau kai dar visai mažiukai buvom tai vėlai guldovomės, bet dabar viskas susinormalizavo thumbup.gif Einam mėgoti apie 22 val. ir keliamės 8-9 val.
Atsakyti
Paprastai jau 20.30 paguldau į lovytę, tada jį kiek pasikalba su savim, o jau 21 val. sapnuoja pirmą sapną. biggrin.gif
Atsakyti
musu maziuke miega nuo 22 iki 9-10, tame tarpe prabunda pavalgyt 5-6 val thumbup.gif
Atsakyti
einam apie 22.30-23.00 bet gera pusvalandi prasikankinm kol uzmiegam, ir soskes reikia, o jei dar pameta...
Atsakyti

einam 22-22.30 ir miegam iki 8-9 su vienu atsikelimu pavalgyt wub.gif
Atsakyti
nieko as nepratinu schmoll.gif augdami renkasi savo rezimus,8-metei savo jau galiu pasakyt,kad eik miegot tada ir tada,o pypliukui g.gif nesamone uzaugs ir viskas susitvarkys,jo miegas dabar ivairiai nuo 21-22 iki 24 val.
Atsakyti
mano mergike eina 21 val. bet pasitaiko kad užmiega tik 23 val.o tada be problemų užmiega smile.gif
Atsakyti