Mano sunelis eina po 20 val, vis bandau prolaikyti iki 21 val, bet labai retai man isena. A taip is ryto jau gatavas 7 val. Bet visa nakti miega.
mano mazyle eina 11 val miegoti ir niekaip neina anksciau pripratinti eiti miegicio.
QUOTE(miegale23 @ 2009 05 07, 21:23)
mano mazyle eina 11 val miegoti ir niekaip neina anksciau pripratinti eiti miegicio.
musiske irgi,bet man visai tai gerai
Sveikos mamytes Mes tai einam miegucio 23 h. ir ismiegam visa nakti puikumelis
Noreciau, kad uzmigtu 9 valanda, bet visada eina miegot tuo paciu metu kaip ir teveliai 12-1val
Anksčiau kai dar visai mažiukai buvom tai vėlai guldovomės, bet dabar viskas susinormalizavo Einam mėgoti apie 22 val. ir keliamės 8-9 val.
Paprastai jau 20.30 paguldau į lovytę, tada jį kiek pasikalba su savim, o jau 21 val. sapnuoja pirmą sapną.
musu maziuke miega nuo 22 iki 9-10, tame tarpe prabunda pavalgyt 5-6 val
einam apie 22.30-23.00 bet gera pusvalandi prasikankinm kol uzmiegam, ir soskes reikia, o jei dar pameta...
einam 22-22.30 ir miegam iki 8-9 su vienu atsikelimu pavalgyt
nieko as nepratinu augdami renkasi savo rezimus,8-metei savo jau galiu pasakyt,kad eik miegot tada ir tada,o pypliukui nesamone uzaugs ir viskas susitvarkys,jo miegas dabar ivairiai nuo 21-22 iki 24 val.
mano mergike eina 21 val. bet pasitaiko kad užmiega tik 23 val.o tada be problemų užmiega