Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vakare guldote savo mažiukus?

QUOTE(agni.e @ 2009 04 23, 18:48)
Mes naktibaldos einame miegoti 22.30-23.00 val. blush2.gif

ooo,tai labai normalu biggrin.gif mes uzmiegame nuo 22 iki 24 val smile.gif
Atsakyti
o maniske po 20-21 uzmiega,nakti atsikelia pawalgo ir 07 jau niekam neduoda miegot biggrin.gif
Atsakyti
maniske paprastai ejna gult apie 22 o keliasi kaip kada, kada 6, kada 8 bigsmile.gif
Atsakyti
Einam liūlės apie 22.30h-23.00h, o keliamės apie 8-9h thumbup.gif
Atsakyti
kol kas mums labai sunku uzmigti anksti, nes vakarais buna labai tvanku ir mazyte buna suirzus, tai tenka daznai maudyti ir vesinti ja. O jau miegelio einame apie 24-1 val. Kai atvesta. Pavalgom ir tiesiog ant papulio uzmiegam. Deja kol kas ismiegam tik iki 4-4.30. Bet vel pavalgom, net neatmerkia akyciu, ir toliau miegam smile.gif Ir tik nuo 13 val jau nebeinam miegot, nes prasideda karsciai ir tvankuma doh.gif
Atsakyti
einam miegelio 21val,na o tada kelames ir po 6 ir po 4 kartus doh.gif
Atsakyti
kai buvom visai mazi tai be 23.30 h niekaip neuzmigdavom, o daba kai jau beveik 9 men tai miegucio einam 9 ir ramiausiai uzmiegam su buteliuku paskutini karta atsigere pienuko. Keliames tai ivairiai,bet man tai ankstoka 6-7h
Atsakyti
"Eina" miegot visada 21 val. keliasi 7,30-8,30 tame tarpe. smile.gif
Atsakyti
11 menesiuku turim ir einam miegot 22.30-24 val. - kaip iseina....
vyras sugeba uzmygdyti mazyle net ir 21.30= ja ant ranku nesioja ir visokias dainuskas internacionalines lopsiniu stiliumi interpretuoja;))))- vaikas uzmiega....

man taip neiseina;(((((

Atsakyti
Mazoji uzmiega 21val.o keliasi 7ryte. smile.gif
Atsakyti
Musu mazoji irgi panasiai: apie 20.30 uzmiega, paprastai ismiega visa nakti ir ryte keliasi nuo 6.30 iki 8 val. Bet pastaruoju metu jau 20 val. sunkiai sulaukia, baisingai nori miego , tai nezinau ka daryti g.gif Taip anksti nenoriu guldyti, nes esu peleda ir ryte 6 val., ar dar anksciau, keltis man butu kancia! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mekačka @ 2006 09 06, 07:50)
Mamytės, kokią valandą vakare guldot miegučio vaikelius? Aš tai savąją stengiuosi guldyti 20 valadą. Visada per kokį pusvalandį užmiega, bet vakar visai nenorėjo miegoti, aš ir nešioju, ir krūti duodu , kad pavalgytų ir užmigtų, o jinai vis nenori užmerkt savo akytes, užmigo tik 22 valandą  doh.gif  Gal galvoju per ansti 20 valandą guldyti...

Guldau 21-22 val. 4u.gif
Atsakyti