musu mazius gulasi apie 24.00, per nakti keliasi 1-2 kr. tik paryciais gauna pavalgyti, dar numiegam jau visai prasiudinam apie 10,00.aisku pasitaiko visko, juk nerobotai esam.
Guldau tarp 21 ir 22 val,buna kartais ,kad uzmiega tik 23
miegoti eina 21.00 - 21.30val ismiega iki 8val
nju mudu su mazium einam 22val miegot o keliames 8
as 22 val uzgesinu sviesas, palieku tik maza sviesyte.
yvairiai, dfabar dar miegam, eisim praustis, po to vel miegot, sian jau ir po 24val pasidarys
Mano Maze eina gult apie 21 val
mes apie 8 pradedam ruostis jei ta vakara maudomes, tai pasiturskiam, tada atliekam visus kitus svaros reikaliukus, tada gulam i lovyte, ten pienukas ir apie 9 luztam
o jei nesimaudom, tai ruostis pradedam apie 8.30...
beje nuo pirmos nakties mano mazyle ismiega visa nakti ir dar neteko nei karto patirti ka reiskia bemieges naktys turint maza vaika
kai buvo visai maziuliuke kankindavau ja iki 12 mazdaug, bet paskui pamaciau, kad jos laikrodukas kitaip tiksi
manau derinkites kiekviena prie savo leliaus
o jei nesimaudom, tai ruostis pradedam apie 8.30...
beje nuo pirmos nakties mano mazyle ismiega visa nakti ir dar neteko nei karto patirti ka reiskia bemieges naktys turint maza vaika
kai buvo visai maziuliuke kankindavau ja iki 12 mazdaug, bet paskui pamaciau, kad jos laikrodukas kitaip tiksi
manau derinkites kiekviena prie savo leliaus
Kaip pati uzmiega. o uzmiega laabai ivairiai. Ir 21 ir 24.
mes einam miegot 21-22val.o kialiames 6-7val.tuomet pavalgom ir vel nusnaudziam dar pora valandikiu geras musu mazylis kad visi vaikai tokie butu
Maniskis dazniausiai eina apie puse 1 Ir miega iki 6-7 val, tada pavalgo ir toliau miegal iki kokiu 9-11 val