Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vakare guldote savo mažiukus?

QUOTE(sursa @ 2009 03 21, 00:09)
Na mums su mieguciu sunkiai sekasi , mazdaug apie  24 val uzmiega nors tu ja ir 21 val  paguldysi  doh.gif

pas mus ta pati beda doh.gif as vis bandau anksciau migdyti, bet be vidurnakcio nelabai uzmiega unsure.gif

QUOTE(*jolantab* @ 2009 03 21, 18:50)
Mums beveik 9 mmėn. Einam miegoti 20-20.30 ir keliamės 6.30- 7  smile.gif . Man toks režimas tinka

kam jau cia netiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sunus luzta 20 val, bet prabunda kaip laikrodukas 3 val ryto ir koki pusvalanduka malasi po lova: ropineja, sedasi, stojasi, krapsto teciui ausi, man uz plauku tampo, zodziu, vaikas linksminasi biggrin.gif Po to vel luzta ir keliasi 6.30 val, kai dar taip noretusi pasnausti... ax.gif Bandem neleisti taip anksti uzmigti, kad ryte ilgiau pamiegotu, bet pastangos nuejo perniek - jis uzmiega ir keliasi tada, kai jam norisi, o ne tevams... Ir negali pykti smile.gif
Atsakyti
mes gulames apie 21 val plius minus pusvalndis, keliames du kartus per nakti uzjasti, o kartais ir viena kart ir ryte keliames apie 7 val smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monamor @ 2009 03 23, 18:44)
mes gulames apie 21 val plius minus pusvalndis, keliames du kartus per nakti uzjasti, o kartais ir viena kart ir ryte keliames apie 7 val smile.gif

na mes labai panasiai kaip ir jus smile.gif maziuke uzmiega apie 10 val taip pat dar nakti uzkanda karta ar du ir keliasi 7 ryte kaip laikrodukas smile.gif noretus ir ilgiau pamiegot doh.gif bet nieko tinka biggrin.gif
Atsakyti
maziuka pradedu migdyti apie 21:30
tokia jau musu dienotvarke rolleyes.gif
Atsakyti
Mes su vyru einam miegot 24val,tai ir leliukas nuo pat mazu dienu iprato eiti miegot 23-24val, kartais net dar veliau, o keliasi taip pat kaip ir mama, apie 10val. As kaip niekur neskubu,tai man labai gerai,kad vaikutis ilgiau miega ryte su manim, nei atsikeltu 7val ryto doh.gif Siandien mums 11men,tai dar vis pabunda keleta kartu pienelio is papuko patraukt. Bet paryciais labai malasi, spardosi,vartosi, pabunda uzsimerkus ir verkia, nelabai suprantu kodel. Gal del neatsiraugejimo pries nakty daug prigerus pieno? Nes ryte kaip pabunda kartais ,tai taip stipriai atsiraugeja atsisedus, kad karta net per nosi pieno isbego biski doh.gif Bet kaip pakeliu miegancia atsirauget, niekaip neatsirugsta. doh.gif

Atsakyti
apie 22 - 23 val. Pati nulūžta.
Atsakyti
QUOTE(raptor @ 2009 03 23, 22:50)
Mes su vyru einam miegot 24val,tai ir leliukas nuo pat mazu dienu iprato eiti miegot 23-24val, kartais net dar veliau, o keliasi taip pat kaip ir mama, apie 10val. As kaip niekur neskubu,tai man labai gerai,kad vaikutis ilgiau miega ryte su manim, nei atsikeltu 7val ryto  doh.gif  Siandien mums 11men,tai dar vis pabunda keleta kartu pienelio is papuko patraukt. Bet paryciais labai malasi, spardosi,vartosi, pabunda uzsimerkus ir verkia, nelabai suprantu kodel. Gal del neatsiraugejimo pries nakty daug prigerus pieno? Nes ryte kaip pabunda kartais ,tai taip stipriai atsiraugeja atsisedus, kad karta net per nosi pieno isbego biski  doh.gif  Bet kaip pakeliu miegancia atsirauget, niekaip neatsirugsta. doh.gif

o musu ir uzmiega tik apie 23-24 val. ir keliasi 7 doh.gif o vakarais man noretusi, kad pavyktu ji anksciau uzmigdyt, man kazkaip norisi dar ir su MB pabut vienu du blush2.gif paziuret koki filma ramiai, o ne uzmigdzius suneli skubet paciai i lova ax.gif
Atsakyti
Mes pradedam maudytis 20 30, baigiam 21.30 abi pupos miega 22val. Keliasi 7 ar 8 4u.gif
Atsakyti
Mums beveik 8 menesiai, einame miegoti 21.00 - 21.30, keliames apie 7.30.
Atsakyti
Mano suneliui 9men., jis jau turisioki toki savo grafika smile.gif
Dovydukas paskutini karta pavalgo 20val. ir iskarto paguldau i lovyte, 20-21vsl. jis uzmiega ir miega iki ryto, t.y. iki 7-8val. biggrin.gif
Miega be jokiu prabudimu thumbup.gif
Atsakyti
Mums 4 men 3sav, uzmiega vakare 20 - 21 val.
Atsakyti