Maniske tai luzta apie 20.30 arba 21.00.
Manoji dukryte eina miegoti 20.30-21h. miega iki 7 ryto, kartais prabunda nakti soskes ar atsiderti,o kartais ismiega be prabudimu.
Iki 3men maudydavau 22val, pavalgydavome ir jau 23val miegodavome. Po to pradejome ankstinti maudynes ir ejima gult.
As savo maze maudydavau 8 ir miegodavome jau nuo 8.30-9val. Dabar kai laikas pasisuko atgal, einame maudytis po 7val. ir 8val jau miegame. Keliasi nakti apie5-6val., buna kad ir visai neprabunda. Ryte keliames 8-9val.
Mane toks grafikas labai tenkina. Faina tureti visa vakara laisva. Galiu ir susitvarkyt, ir telika paziuret, ir su vyru pasedet
As savo maze maudydavau 8 ir miegodavome jau nuo 8.30-9val. Dabar kai laikas pasisuko atgal, einame maudytis po 7val. ir 8val jau miegame. Keliasi nakti apie5-6val., buna kad ir visai neprabunda. Ryte keliames 8-9val.
Mane toks grafikas labai tenkina. Faina tureti visa vakara laisva. Galiu ir susitvarkyt, ir telika paziuret, ir su vyru pasedet
Savo mažylį (beveik du mėn), guldau apie 21.30. Bet jis kas 3-4 val dar kelesi valgyt naktimis
Gulasi apie 22-23 val
Mano pavalgo 21 val, paguldau į lovytę ir užmiega apie 22 val kartais ir anksčiau, tada miega iki ryto 6 ar 7 val.
Maniske uzmiega 22 - 23 val. kartais nakti 5 - 6 val atsibunda pavalgyt. keliames 8 val.
mes einam miegoti apie 22-22,30 ir ismiega iki 21,30 visuomet kartais ir ilgiau bet buvo keleta kartu kad miegojo iki 12 val dienos tai vis eidavom su vyru paziuret ar kvepuoja.
Maudomes 21 val., tada valgom MP ir guldau į lovytę, kažkur apie 22 val., bet kas pasidarė kol neišsirėkia, neužmiega, bet dažniausiai 22.30 jau miega. Tada keliames dar vieną kartą naktį valgyt MP