Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vakare guldote savo mažiukus?

maniškis niekada neėjo miegot vėliau nei 21 val ax.gif maudom 20 val, tai kol aptvarkom, pamaitinam ir užmiega....
keliasi naktį pavalgyt apie 3 val, o paskui nuo 8 jau vsio.... biggrin.gif
Atsakyti
Na mano maziuke kai buvo 4-6men,tai eidavo miegoti23-24 val. tam tarpe ir ismiegodavo iki 8-9 val. thumbup.gif Dabar dukrelei tuoj bus11men. tai eina miegoti apie 22val. keliasi valgyti apie3val.kartais5-6val.Oryte keliasi nuo po7,15 iki 8 val jau buna atsikelusi.Buvo taip kad keldavosi ir du ir tris kartus. doh.gif
Atsakyti
einam miegoti 22-23valanda keliames nuo 6 iki 8 tame tarpe kaip kada ax.gif ir nakti keliames n kartu pavalgyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 10 07, 19:17)
maniškis niekada neėjo miegot vėliau nei 21 val  ax.gif  maudom 20 val, tai kol aptvarkom, pamaitinam ir užmiega....
keliasi naktį pavalgyt apie 3 val, o paskui nuo 8 jau vsio.... biggrin.gif

maniske elgias lygiai taip pat, matyt kaip buvo angeliukai, susitare lotuliukas.gif
Atsakyti
mano mergyte tai iki 4 meneisuku eidavo miegot apie 23val, bet kadangi as esu 'vyturiukas' ir labai anksti vakarais noriu miego, tai po truputuka prisipratinau ir dabar jau 21 nuluztam abi. Po to keliames tik apie 6- 7 pavalgyt ir dukryte dar iki kokiu 8.30 ar 9 ryto miega, o as galiu gerai pamiegojus apsitvarkyti ar prie kompo pasedeti blush2.gif
Atsakyti
Mums greitai 10 menesiu bus. Miegoti einam 00.00-00.30 val., miegam iki 10 val. Nakti bunda 4-5 kartus (2 kartus geria misinuka 2 ir 6 val., ir kai pameta soske tai irgi verkia, reikia keltis).
Atsakyti
Gulamės 21.30 Keliames labai įvairiai 7.30-9 val. Nu ir begalės kartu atsikelti naktį prikimšti pilvelį pienuko smile.gif
Atsakyti
gerai butu, kad paguldai ir miega. iki 9men migdydavosi 21-22val, dabar anksciau 23 neuzmiega schmoll.gif keliasi tarp 9-10 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vetra72 @ 2007 10 08, 12:08)
mano mergyte tai iki 4 meneisuku eidavo miegot apie 23val, bet kadangi as esu 'vyturiukas' ir labai anksti vakarais noriu miego, tai po truputuka prisipratinau ir dabar jau 21 nuluztam abi. Po to keliames tik apie 6- 7 pavalgyt ir dukryte dar iki kokiu 8.30 ar 9 ryto miega, o as galiu gerai pamiegojus apsitvarkyti ar prie kompo pasedeti blush2.gif

Pas mus iš dalies panašu. Migdau dukrą 22-22:30, 6:30 maitinu, tada ji dar beveik valandą išbūna žvali (lovytės ribose smile.gif ), dar pavalgo ir užmiega iki 9:30-10, tada jau į trasą biggrin.gif (o aš iki 10 spėju ramiai papusryčiauti, nusiprausti, dar ką nors nuveikti; nors kartais ir pati dar prigulu).
Kartais kaip reikiant įminga jau 20-21 val., tada dar pamaitinu apie 22:30, kad nesugalvotų naktį prabusti smile.gif
Atsakyti
mazdaug nuo 9menesio einam miegot 20.30-21.30 4u.gif
Atsakyti
pirmus menesius pamokyta neprisimenu kazko maudziau vaikuti 24.00 val maitinau ir miegojo.
bet po to atsitikdavo, kad maudydavau mieganti vaika.
Tada 23.00 maudziau ir vaikutis po kiek laiko vel miegelionordamas uzmigdavo.
Dabar 22.00 ismaudom ir miegam.
kadangi laikas atsisuko tai dabar 21.00 maudom ir miegam, jei matau kad labai mieguistas tai biski anksciau.
Ismiega visa nakti. keliu ryte 6.00
Atsakyti
4u.gif
mes panasiai tarp 22 val., ir 23 val einam miegot mum 4 men, tikslaus rezimo neturim, matau pati kai zirzena pavarges tada MP ir miegot biggrin.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ula000: 02 lapkričio 2007 - 22:22