Mes nusimaudom, pavalgom, ir apie 23 val einam liuliuko, naktį atsikelia apie 2-3val, o tada iki 6-7, nors prieš gerą savaitę visą naktį išmiegodavo
9val.pradedam ruostis miegeliui - maudomes, valom nosyte, ausytes, tepames kremukais, rengiames ir, galiausiai, MP Ir jau 10val. mano maziukas "parpia"
Mano vaikis stabiliai apie 21.00 uzmiega, nes jej bandyciau tempt ilgiau, butu baaais nepatenkintas ir didziausias niurzgalas
Mano maze tai uzmiega apie 21val.kazkur tai.ir ismiega iki 5 arba 6 ryto.Paskui vel pavalgo ir miega iki 8 arba 9 val.Aisku jai nepradeda skaudeti pilvuko,nes dar daznai puce ir skauda pilvuka,nors jau 3 menesiukai bet dar nepraina
musu maze tai pradeda luzineti apie 22 val. bet jei tik paguldai i lovyte tai tuoj pat atsibunda, nors jau taip svelniai ir atsargiai guldau...tai vel tenka imti ir migdyti. kazkodel pati vakare visai neuzmiega, nezinau kaip pripratint. ir glostyt bandziau, soskyte laikyti, palikti lovytej viena, bet nieko.tai buna kad per tokius migdymus uzmiega tik kokia 12 val. o prabunda valgyt apie 3-4 val. mazesne buvo, tai kartais iki 6 miegodavo, nevalgydama.o dabar net kelis kartus buna prabunda.
mes tai nakties miegelio einame 12val., anksciau niekaip neuzmigdysi ir su geriausiais norais, o jeigu uzmiega 10 ar 11val. tai cia buna labai reti atvejai paskui pribunda apie 4val. atsigeria arbateles ir iki 7val., tada pavalgo ir toliau pucia iki kokiu9-10val. taip jau koki menesi miega, o pries tai tai kas dvi valandas pribusdavo
Mes miegucioeiname21val arba 22val,nesryte 8valjau gyva buna.Nakty dar kokius 4k pavalgo,pazaidziame ir vel miegame
mes miegucio einame 20.30, omiegame be jokiu kelimusi, jokiu valgymu iki 7 val.
Mes taip pat miegoti einame apie 20 -21 val. Ramiai išmiegam iki antros - prireikia papulio... O po to jau keliamės septinta... Kažkaip pripratau jau tai visai gerai... Vakare laiko lieka sau ir vyrui... O ryte ir taip anksti keliuosi
Mes einam maudytis 22 val., po to valgome, rengiames einam i lovyte, kol uzmiega tai jau 23 val.
3 val. valgome
5-6 val. valgome /zaidziame
8 val. valgome
9.30 val. keliames
3 val. valgome
5-6 val. valgome /zaidziame
8 val. valgome
9.30 val. keliames
Mes 20,30 maudytis ir labankt vaikučiai jaunėlis 21 val lūžta, tik va sesė kol užmiega apie 22 val.