Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vakare guldote savo mažiukus?

o tai kas cia blogo kad vaikas 23 val miegot eina??? jei uztenka paroj miego tai ir viskas nu
ar geriau kai gula 20 val ir kelias 6 val? as tai taip isproteciau...
Atsakyti
Guldau 21-22val, mazdaug tada, kai matau, jog jau pavargusi, pradeda zirzti, pykti. Kitaip zinau, kad bus tik bereikalingai isnaudota energija ir laikas migdymui cool.gif Gal todel retai tenka supti ir paciai migdyti.
Atsakyti
Maudomes apie 22 val. ir per pusvalandi uzmiegam:)
Atsakyti
Mano 4 mėn. mergytė 19.00 nešama į vonią maudyt, o 19.30 jau dažniausiai miega wub.gif Ji pati taip pasireguliavo, nors aš ją pratinau eiti miegoti 20.00 val.
Pirmą kartą atsikelia 6-7 ryto, po to dar pavalgius pamiega iki 8-9 smile.gif
Toks rėžimas jau 3 mėn. pas mus cool.gif
Atsakyti
Mes dažniausiai užmiegam apie 22 val., be jokių supimų ir kitų pribumbasų. Suvalgom savo butelio turinį ir liuliuką... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 08 30, 18:33)
Mes dažniausiai užmiegam apie 22 val., be jokių supimų ir kitų pribumbasų. Suvalgom savo butelio turinį ir liuliuką... tongue.gif

jum pasiseke, kad nereikia suptis thumbup.gif mes taikartais turim ir pasisupti, o buteliuko tuini tai per koki pusvalandi istraukia, jai reikia ir pasnausti bevalgant ir pasiraivyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 29, 11:24)
Guldau 21-22val, mazdaug tada, kai matau, jog jau pavargusi, pradeda zirzti, pykti. Kitaip zinau, kad bus tik bereikalingai isnaudota energija ir laikas migdymui  cool.gif  Gal todel retai tenka supti ir paciai migdyti.

va va, reik palaukt kol pats vaikas miego nori

QUOTE(drakosa @ 2007 08 30, 18:33)

manasis irgi valgo is bonkutes ant ranku ir uzmiega pats.

ryte siand anksti pabudo ir niekaip nenori miegot. tai pasirodo uzsimane pusryciu biggrin.gif ant ranku pavalge, tada kaku ax.gif tada perrengiau, soske, merliuka, ant ranku ir miega... man labai patinka kad mano vaikas uzmiega ant ranku. daug einam i svecius, tai patogu labai - paimu, uzmiega ant smugio ir miega smile.gif galiu paguldyt kazkur, galiu ant ranku laikyt - vaiksciot arba sedet. aj kaip man patinka smile.gif tikiuos kai jau bus mokyklinio amziaus, uzmigs be ranku biggrin.gif nors ir ne ant ranku uzmiega... bet stengiuos visad ant ranku migdyt smile.gif
Atsakyti
Mano pyplius visad tarp 22-23 miegot eina, iki to laiko ir norėdamas nenulenksi. Tai čia man laaaabai gerai, nes pirmas dūkdavo iki 12 nakties ir tai per riksmus miegot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laiva @ 2007 08 31, 08:18)
Mano pyplius visad tarp 22-23 miegot eina, iki to laiko ir norėdamas nenulenksi. Tai čia man laaaabai gerai, nes pirmas dūkdavo iki 12 nakties ir tai per riksmus miegot doh.gif

mano dukrytes irgi anksciau, kaip 23-24val.niekaip neuzmigdysi, jei uzmiega anksciau tai tik kokiom 15minuciu smile.gif
Atsakyti
maudomes 21h, o jau kai vaikis nori tada ir nueina miegoti. Mazesnis apie 22 smigdavo, o dabar (8men) iki 23 istempe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saratukas: 01 rugsėjo 2007 - 17:31
o maniskis kaip laikrodis 22 val pradeda zirst,nesvarbu net jei pries tai koki 21 val buvo numiges,ar nuo pietu nemiegojes taip priprato,o ir man labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
man tai visai neblogai, kad mano lelyte eina velai miegoti, nes paskui ryte ilgiau miego, iki kokiu 10-11val. biggrin.gif tai as daug ka is ryto pasidarau, nes paskui buna, kad visa diena nemiega smile.gif
Atsakyti